نظرها (3) گرآفرید؛ 1404/4/6 عاشقانه امنیتی :) 4 کتاب چه خوب شد با این مجموعه آشنا شدم... چه خوب شد وارد دنیای نویسنده ماهرش شدم... اگر دید خوبی به کتاب های ایرانی و مذهبی ندارید، قطعا این کتاب میتونه نظرتون رو عوض کنه اونقدر جذابه که نمیتونی بزاریش کنار ولی در عین حال میترسی تموم شه:) بهترین کتاب هایی که خوندمه این مجموعه 69 3 6 (0/1000) نظرات هانیه آسی 1404/6/2 بر اساس واقعیت هستن؟! یکی از دوستام هم بهم پیشنهادش داده ولی وقتی فهمیدم اول رمان تلگرامی بوده یکم بدبین شدم نسبت بهش2 0 گرآفرید؛ 1404/6/2 آره میدونم اول رمان توی کانال نویسنده بوده فکر نکنم بر اساس واقعیت باشه ولی دنیایی داره این مجموعه که اوه بری توش واقعا یه آدم دیگه میشی ببدووون اغراق 0 هانیه آسی 1404/6/2 ممنونم بابت نظرت🙏🏻💕 @Gordaafarid 0
گرآفرید؛
1404/6/2