لیستهای کتاب پرسفونهی یک هادس خیالی لیست منتشر کرد. 19 ساعت پیش دراپ شدگان 16 کتاب اصلا معادل فارسی دراپ کردن چیه؟ به هر حال این لیستی از کتابایی هست که از یک جایی به بعد تصمیم گرفتم دیگه مطالعشون رو ادامه ندم ... لیست خیلی بلند بالایی هست و کم کم هرچی یادم اومد یا در اینده دراپ کردم رو بهش اضافه خواهم کرد. 0 4 محمدمهدی حیدری لیست منتشر کرد. 1402/10/13 قاف مثل قاسم 💗 14 کتاب قاف، حرفِآخرِ عشق است و حرفِاولت خود بگو از راه و رسمِ عشقبازی کردنت کتاب که مشالا برای حاجی خیییلی زیاد نوشتن؛ کتابایی که یا به خاطر احساس وظیفه زیادی ناشرا بوده یا مسائل دیگه که کاری نداریم... اما خب از اینهمه عنوان کتاب، این چندتا به نظرم ارزش خوندن دارن: 3 44 پرسفونهی یک هادس خیالی لیست منتشر کرد. 1403/5/25 کتابای خاک خوردهی کتابخونه(شخصی) 17 کتاب یک لیست از کتابایی که هنوز نخوندم محض تمیز کاریکتابخونه بعضیاشونو از یک نشر دیگه به صورت الکترونیکی خوندم ولی اینارو توی کتابخونهی خودم دارم 🥲😭 فکر میکردم کمتر باشن😑😐 6 14 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1402/6/24 جان فدا 16 کتاب کتاب هایی پیرامون سرباز قاسم سلیمانی، جان فدای مردم ایران 2 15 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 رفیق خوشبخت ما 15 کتاب رفیق خوشبخت ما: بستهٔ پیشنهادی کتاب دربارهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی موضوع نوشتههای بسیاری قرار گرفته است که هر کدام از زاویهٔ متفاوت به زندگی این شهید والامقام نگریسته و ابعاد زندگی و شخصیت او را بیان کرده است. از مجموعه کتابهای منتشر شده دربارهٔ ایشان میتوان کتابهای مفید و مناسب بسیاری را احصاء کرد. در این بستهٔ مطالعاتی تصمیم گرفتهایم خوانندگان را با بخشی از کتابهای منتشر شده دربارهٔ شهید سلیمانی آشنا سازیم تا با ابعاد زندگی و شخصیتی ایشان بیشتر آشنا شویم. در این مجموعه، کتابهایی از روایت تشییع پیکر مطهر ایشان تا خاطرات و رمان، خوانندگان را به دریای بی کران زندگی و شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی میکشاند. 0 4 مشکات عبادیان لیست منتشر کرد. 1402/10/25 حاج قاسم عزیزما... 26 کتاب کتاب هایی که در مورد این شهید بزرگوار هستن رو سعی کردم اینجا جا بدم با اینکه حاج قاسم بیشتر از چیزیه که بتونی میون صفحات کتاب محصورش کنی :) 3 14 بنت الحیدر لیست منتشر کرد. 1402/9/20 نوشته های خانم شکوریان فرد 21 کتاب خانم شکریان فرد به شدت قلم جذاب و نوجوان پسندی دارن بریم با هم چنتا از کتاب هاشو رو مرور کنیم😉 3 12 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دفاع از حرم به روایت کتاب..! 40 کتاب بمناسبت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، لیستی از زندگینامه و کتابهای مربوط به ایشان. ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم🤷🏻♀️ ۲. اگر کتابی جامانده بنویسید تا اضافه شود💁🏻♀️ ۳. مرتب شده بر اساس امتیازهای بهخوان🙋🏻♀️ 10 43