لیستهای کتاب مینا لیست منتشر کرد. 1404/5/2 پاد آرمانشهری 13 کتاب اینا کتابای پاد آرمانشهرین که یا خوندم یا میخوام بخونم. 0 1 حسین لیست منتشر کرد. 1404/4/11 کتابهای ۴۰۴ 16 کتاب کتابهایی که ۴۰۴ خوندم 0 2 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/4/3 🟦 قبل از مرگ (۴) 100 کتاب ۱۰۰۱ کتابی که باید قبل از مرگ بخوانید. 0 11 Alone🌚🕯 لیست منتشر کرد. 1404/3/5 🔴کتاب هایی برای جامعهای بهتر🌱🌆 13 کتاب هر کسی که عضوی از یه جامعه به حساب میاد باید این کتاب ها رو بخونه البته قبلش باید تاریخ رو دقیق بخونید تا دچار تعمیم اشتباه نشید حضور روحی ما در این داستان ها باعث میشه نسبت به همچین سیستم هایی آگاه بشیم و چون درشون حضور نداریم راحت تر بتونیم قضاوت کنیم یا درس بگیریم یا الگو برداری کنیم همه این کتاب ها کمک می کنن تا عضو بهتر و بیدارتر و آگاه تر و کاربردی تر و اخلاقمدارتر در جامعه باشیم! 0 19 بهخوان لیست منتشر کرد. 1404/2/11 پیشنهادی فرزندان کهکشان ناشناخته 🚀 10 کتاب کتابهای پیشنهادی برای اعضای قبیله فرزندان کهکشان ناشناخته در شخصیتشناسی کتابی 6 149 روژان لیست منتشر کرد. 1404/2/3 کتابهای کتابخونه ام ۳ 99 کتاب اینم پارت سوم:) کتابهای مرجع هنر و موسیقیم اینجان! 0 17 سایه لیست منتشر کرد. 1403/12/21 کتاب هایی که تو سال 1403 خوندم 52 کتاب این لیست کتاباییه که تو سال 1403 خوندم اول سال هیچ قراری با خودم نزاشتم بودم که چندتا کتاب بخونم به مرور بیشتر و بیشتر شد تا وقتی که به 30 تا رسید و من تصمیم گرفتم که این لیست رو به 50 تا برسونم و در نهایت این لیستی که میبینید بوجود اومد . پ.ن 1 از اونجایی که اولین باره یک لیست درست میکنم با ساز و کارش آشنا نبودم و به همین خاطر لیستم از آخر به اول درست شد یعنی اینکه جلد سوم ارباب حلقه ها اخرین کتابیه که دارم تو این سال میخونم . پ.ن2 تا قبل از اینکه این لیست رو اینجا وارد کنم فکر میکردم 50 تا کتاب خوندم ولی الان دیدم که به 52 تا رسیده خیلی ذوق زده شدم🤩😅 1 11 MR لیست منتشر کرد. 1403/11/21 علمی تخیلی نرم 35 کتاب علمی تخیلی یک ژانر بسیار متنوع است که به ژانرها و زیرشاخه های مختلف تقسیم می شود.در این لیست به علمی تخیلی نرم اشاره می کنیم. علمی تخیلی نرم یا "soft science fiction" به ژانری از علمی تخیلی اشاره دارد که به جای تمرکز بر جزئیات علمی و فناوریهای دقیق، بیشتر به موضوعات اجتماعی، روانشناختی، و انسانی پرداخته و تمرکز دارد. در این نوع داستانها، علم و فناوری بیشتر به عنوان زمینهای برای داستان و تحلیل شخصیتها و فرهنگها به کار میروند. موضوعات مختلفی مانند تعاملات اجتماعی، فلسفی، و روانشناسی افراد و جوامع، سفر در زمان، و دنیاهای موازی معمولاً در این داستانها مورد بررسی قرار میگیرند. 0 22 paria azadi لیست منتشر کرد. 1403/11/17 ادبیات انگلستان 26 کتاب برای شروع این کتاب ها رو بخونید 0 5 ثنا لیست منتشر کرد. 1403/9/22 گیلمور گرلز! 🍪 99 کتاب کتابهای روری 2 88 ریحانه مغنی زاده لیست منتشر کرد. 1403/5/13 کتابهایی که شما رو بیدار میکنه. 8 کتاب به نظرم در حوزه سیاسی و اجتماعی کتابهای زیر میتونه شروعی برای ذهن آغازگرتون باشه یا شایدم بالعکس. 0 2 مبین لیست منتشر کرد. 1403/3/4 کتابهایی برای نخواندن! 8 کتاب یک لیست از کتابایی که نصفونیمه رهاشون کردم. دلیل اصلیش هم اینه که نتونستم با کتاب ارتباط بگیرم و برام جالب نبودن. اگر حس میکنید اشتباه میکنم و باید راجب کتابی تو این لیست تجدیدنظر کنم؛ خوشحال میشم تو کامنتا بهم بگید چرا نیازه که کتابی ازین لیست رو دوباره بخونم. 1 4 ناصر حافظی مطلق لیست منتشر کرد. 1402/11/8 آرمانشهر و پادآرمانشهر 19 کتاب Utopia and Dystopia 2 93 ناصر حافظی مطلق لیست منتشر کرد. 1402/6/23 ادبیات علمیتخیلی 31 کتاب برگزیدهها ادبیات گمانهزن بیانتها است. شاید لیست پیشنهادی در حوزه علمیتخیلی بتواند مسبب علاقمندی بیشتر به ادبیات ژانری بشود. این لیست بهمرور زمان کاملتر خواهد شد. 4 16 مریم برازش لیست منتشر کرد. 1402/3/11 بار دیگر 19 کتاب کتابهایی که باز هم میخونمشون (بازم اضافه میشه) 0 44 مریم برازش لیست منتشر کرد. 1402/3/4 جالبانگیزها 31 کتاب بهترین کتابهایی که خواندهام 0 45 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/2/30 فلسفی های مورد علاقم 25 کتاب رمان ها و نمایشنامههای فلسفی که هر روز به ذهنم میان. 2 38 fatemeh_najafian لیست منتشر کرد. 1402/2/13 ☕یک فنجان تفکر مهمون من باش🧠 20 کتاب هرچیزی درباب تفکر؛ ساختارمغز، فرایند، فلسفه ومنطق وریاضیات کلا تحلیل و شناخت بهتر ذهن وروح پیچیده امون✓ هرچیزی که بهم یه تلنگر برای فکر کردن داده رو برات اینجا دسته بندی میکنم🫠🙄 0 27 بهخوان لیست منتشر کرد. 1401/11/5 قبل از مردن بخوانید 64 کتاب فهرستهای پیشنهادی «قبل از مردن بخوانید» متعدد و متنوعاند. بعضیهایشان انقدر مفصلاند که واقعاً به عمرمان قد نمیدهند: مثل فهرست 1001 تایی، اما بعضیها مختصرتر و در نتیجه شدنی هستند. بارنز و نوبل که بزرگترین فروشگاه زنجیرهای کتاب در دنیاست، یک فهرست50تایی از کتابهایی که باید قبل از مردن بخوانید دارد که اینها هستند: (از آنجایی که بعضی کتابها چند جلدی هستند، یا در چند جلد ترجمه و منتشر شدهاند، تعداد کتابهای لیست از 50 تجاوز کرده است) 6 155 بهخوان لیست منتشر کرد. 1401/11/2 کتابهایی که دنیا را تغییر دادند 49 کتاب گاهی کتابها چنان تأثیرگذارند که شیوهی تفکر جهانیان نسبت به مسائل را تغییر میدهند. این لیست، شامل کتابهایی است که با ارائه آموزشهایی در زمینه سیاست و حکومت، ادبیات، جامعه، دروس دانشگاهی مانند علوم و ریاضیات و دین به خوانندگان دنیا را تغییر دادند. (به انتخاب Open Education Database) 0 61