لیستهای کتاب نارا. لیست منتشر کرد. 3 روز پیش هشدار، در صحنهی جرم به هیچچیز دست نزنید! 10 کتاب نمیدونم چرا اما به ذهنم رسید که یه لیست ازکتاب های جنایی-معمایی جالب انگیزی که خوندم بنویسم، پس آره. این لیست مدام آپدیت میشه- 1 22 نرگس لیست منتشر کرد. 1403/12/21 کتاب هایی که تو سال 1403 خوندم 52 کتاب این لیست کتاباییه که تو سال 1403 خوندم اول سال هیچ قراری با خودم نزاشتم بودم که چندتا کتاب بخونم به مرور بیشتر و بیشتر شد تا وقتی که به 30 تا رسید و من تصمیم گرفتم که این لیست رو به 50 تا برسونم و در نهایت این لیستی که میبینید بوجود اومد . پ.ن 1 از اونجایی که اولین باره یک لیست درست میکنم با ساز و کارش آشنا نبودم و به همین خاطر لیستم از آخر به اول درست شد یعنی اینکه جلد سوم ارباب حلقه ها اخرین کتابیه که دارم تو این سال میخونم . پ.ن2 تا قبل از اینکه این لیست رو اینجا وارد کنم فکر میکردم 50 تا کتاب خوندم ولی الان دیدم که به 52 تا رسیده خیلی ذوق زده شدم🤩😅 0 2 ملیحه سادات حق خواه لیست منتشر کرد. 1402/1/24 معمایی هیجانیهای پیشنهادی 16 کتاب کتابهایی که از ژانرهای جنایی، معمایی و تریلر(هیجانی) خونده ام و به بقیه هم پیشنهاد میکنم👌🏻 (درحال به روز رسانی) پ.ن: در مورد بعضی از کتابها ترجمه ای که من خوندم توی این لیست نمیاد🤷🏻♀️ 8 68 صبا لیست منتشر کرد. 1403/1/24 کتاب های 1403 26 کتاب کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خواندم. 0 11 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/20 به زودی زود بعد نمایشگاه میخونمتون/میگیرمتون 100 کتاب خب خب اینا کتاب هایی هستن که قصد ندارم به ناشرشون سر بزنم یا فعلا بگیرمشون هرچند که قراره به ناشر هایی سر بزنم و فقط ازشون یه کتاب بگیرم و خب بازم برای بعضی دودلم مجبور شدم حذفشون کنم تا چیزهای دیگه ای بگیرم بعضی هم سو سو ان و شاید بعدا بزنمشون تو لیست البته میتونم جزو گزینش هام هم بزارمشون ولی میدونم حذفشون میکنم و گفتم تا نظرم عوض نشده حذفشون کنم 7 28 مهدیس لیست منتشر کرد. 1403/12/1 مورد علاقه جنایی خوان ها 11 کتاب من عاشق کتاب های جنایی ام اینا چند تا از کتاب های قشنگی هستن ک خوندم و دوستشون داشتم امیدوارم ک شما هم خوشتون بیاد 0 3 𝚉𝚊𝚑𝚛𝚊.𝙷 لیست منتشر کرد. 1403/8/27 لیست کتاب های پیشنهادی 25 کتاب کتاب ها و رمان های غیر مذهبی که ازشون لذت بردم :) 4 23 Sara لیست منتشر کرد. 1403/4/22 کتاب های تابستونِ ۱۴۰۳🎀 12 کتاب تمام کتاب هایی که توی تابستون امسال میخونم رو توی این لیست میذارم..💗 ✨ 0 8 آگرین لیست منتشر کرد. 1403/6/25 جنایی ها 12 کتاب این روزا تعداد دوستانی که به ژانر جنایی و معمایی علاقه دارن زیاد شده . پس من هم چند تا کتاب جنایی که خوندم و یا قراره بخونم رو معرفی میکنم که بخونین. اگه شما هم کتابی خوندین که بنظرتون جذاب اومده رو بگین تا به لیست اضافه کنم:)🤸🏻♀️ 0 20 نسیم لیست منتشر کرد. 1402/8/4 رمان های معمایی 7 کتاب ذهنت رو به چالش بکش 0 7 MAHSA لیست منتشر کرد. 1403/4/9 تابستون ۱۴۰۳ 15 کتاب کتابایی که تا اینجای تابستون خوندم. 1 9 "𝐷𝑒𝑙𝑎𝑟𝑎𝑚 لیست منتشر کرد. 1402/11/18 «جنایی» 36 کتاب کتابای جنایی که باید بخونمشون.. لیست بر اساس کتابایی که میخوام بخونم و خوندم بروز رسانی میشه. 38 127 Hani لیست منتشر کرد. 1403/2/10 1402 72 کتاب ♡ 3 21 Aylin𖧧 لیست منتشر کرد. 1403/1/1 خواندهشده در ۱۴۰۲ :> 31 کتاب این اولین لیست کتابه که تو بهخوان درست میکنم و مربوط میشه به کتابهایی که در طول سال ۱۴۰۲ خوندم. تعدادشون بیشتر از اونیه که در نظر گرفته بودم و خوشحالم از این بابت :) ترتیب؟ هر چی یه کتاب و شخصیتهاش (اگه داشته باشه) رو بیشتر دوست داشته باشم، بالاتر قرار میگیره. پ.ن: اختلاف خیلی کمه و بین سهتای اول اصلاً نیست -.- 4 41 Ran لیست منتشر کرد. 1403/1/11 همونایی که اجازه نمیدن شب ها بخوابی. 13 کتاب جنایی های قشنگم. 0 16 yasyg لیست منتشر کرد. 1402/8/26 library 9 کتاب کتاب هایی با پایان برگ ریزون 0 9 yasyg لیست منتشر کرد. 1402/8/24 library 14 کتاب my favorites 0 9 yasyg لیست منتشر کرد. 1402/8/25 library 12 کتاب جنایی جذااااببب تقریبا همشون رو خوندم و میتونم بگم عالی بودنننن 0 18 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭 لیست منتشر کرد. 1402/8/18 کتاب های معمایی/جنایی 10 کتاب چند تا از کتاب هایی که معمایی بودن و پلات توییست خیلی قوی ای داشتن:))) 1 31