فاطمه محمدگنجی فاطمه محمدگنجی دنبال کردن @blan_fa 4 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(51 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 51 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها فاطمه محمدگنجی کتاب های 1404 3 کتاب این لیست 24 تا کتابیه که در سال 1404 میخونم. 0 2 بریدههای کتاب فاطمه محمدگنجی 1404/1/7 سلوک محمود دولت آبادی 3.6 18 صفحۀ 155 این اشک خشک...آری...مانده است پشت مردمکانم، چیزی چون ابرهایی در قفس پشت پرده های چشم. دیری است دیرگاه _زمانی است که نه می بارد و نه می شکند نه می بارم و نه پایان می گیرم. ابر شده ام؛ از آن ابر های خشک آسمان های کویر. خشک و عبوس و عبث نه گذر می کنم از خود و نه از این آسمان . 0 35 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.