لیستهای کتاب امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/12/4 کم حجم ۲ 100 کتاب مدتی بود دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن با که تا مدتی ادمو درگیر داستان و موضوعات متفاوت شون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۰۰ صفحه اس و اکثرا بازخورد خوبی تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 0 27 maedeh rahmdel لیست منتشر کرد. 1403/12/17 کتاب های مورد علاقه ام💕 44 کتاب این لیست ،لیست کتاب هایی هست که از خوندنشون بسیار زیاد لذت بردم و به بقیه هم شدیداً پیشنهاد میدم بخونن... 5 33 روژان لیست منتشر کرد. 1404/2/3 کتابهای کتابخونه ام ۳ 99 کتاب اینم پارت سوم:) کتابهای مرجع هنر و موسیقیم اینجان! 0 9 نورآی واعظی لیست منتشر کرد. 1404/2/9 کمی فلسفه 6 کتاب برای کسانی که کمی فلسفه لازم دارند 0 3 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 14 مبینا لیست منتشر کرد. 1403/4/4 کتاب های 1403 42 کتاب سعی میکنم هر هفته یه کتاب بخونم 0 4 شکیلا دلیر لیست منتشر کرد. 1403/12/26 عیدی کتاب 10 کتاب منم یه لیست عیدی کتاب که کاشکی عیدی بگیرم . 13 5 نگار.ذ لیست منتشر کرد. 1403/7/5 لیست کتابهای ادبیات جهان 24 کتاب برای شروع بهتره از کتابهای نویسندههای معروف کشور خودمون یا اروپا شروع کنیم؟ ... این لیست به طور مداوم بروز میشه✔ 0 9 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/1/2 کتاب های برای خواندن در آینده 100 کتاب این لیستی هست که من اگر طبیعت سرنوشت اجازه بده برای خواندن در آینده در نظر گرفتم البته میخواستم در ابتدا کتاب های برای خواندن در سال بعد انتخاب کنم ولی حجم کتاب ها و تعداد شون کتبی که بعدا اضافه میشه بیش از یک سال طول خواهد کشید این لیستی هست با موضوعات گوناگون 0 33 سیده هدی پورمانی لیست منتشر کرد. 1403/4/3 کتاب های کتابی 21 کتاب کتابهایی که در رابطه با کتاب هستند. برخی از این کتابها نقد یا معرفیاند که به صورت مقاله و یا داستان|ند.تعداد کتاب در این زمینه زیاده من برخی از اونها رو لیست کردم 25 115 سجاد ولدخانی لیست منتشر کرد. 1403/3/30 بهترین کتاب های ادبیات داستانی جهان 31 کتاب این لیست مجموعه ای از آثار درخشان ادبیات داستانی جهان است که برای علاقه مندان به ادبیات داستانی خصوصا کسانی که دستی بر نوشتن دارند میتواند راهگشا باشد.. 0 23 رعنا حشمتی لیست منتشر کرد. 1402/5/9 کتاباندرکتاب 📚 36 کتاب یه کتابهایی هم هستن، که موضوعشون خود کتابه. درمورد کتابفروشیهان، یا درمورد کتابخونها… خلاصه اینکه کتاب یه جورایی نقش اصلیای توی اون کتاب بازی میکنه! (کتاب اندر کتاب اندر کتاب!) و این برای من یکی از جذابترین ژانرهاست. چندتایی که به ذهنم میرسه رو اضافه میکنم. 19 154 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 97 کیانی لیست منتشر کرد. 1402/4/24 کتابهایی که در سال ۱۴۰۲ خوانده ام 20 کتاب لیست کتابها با خوانش خودم در طی سال جاری به روز رسانی میشود. 0 17 محسنحسام مظاهری لیست منتشر کرد. 1401/9/20 صد کتاب برتری که خواندهام 76 کتاب این فهرست 100 عنوان از برترین کتابهایی است که خواندهام. چند نکته: این فهرست به تدریج تکمیل و اصلاح میشود. از آثار چندجلدی تنها یک جلد را آوردهام. ترتیب آثار لزوما بهترتیب اولویت و اهمیت نیست. در انتخاب چاپها، تصحیحها و ترجمهها حتیالامکان دقت کردهام. 1 64