لیستهای کتاب سمانه بهگام لیست منتشر کرد. 1404/4/16 تخصصی روایت 8 کتاب داستانی که روایت نشود، اتفاق نیفتاده! 0 1 امیرحسین اسدی لیست منتشر کرد. 1403/3/19 لیست کتابهای داستانگویی در کسبوکار 5 کتاب کتابهای این لیست همه در نقش و اهمیت فوقالعادهی "داستانگویی" در کسبوکارها نوشته شدهاند! 0 0 پیروز لیست منتشر کرد. 1403/1/27 وجوه دیگری از هنر داستانگویی 3 کتاب اینجا قراره که به جنبههای غیر فرمیک داستان بپردازیم. 0 6 آزاده شریفی لیست منتشر کرد. 1402/10/27 تولید محتوا 6 کتاب دارم بهشان تولید محتوا درس میدهم. آموختههای خودم از برندینگ و مارکتینگ و تجربههایم در نگارش خلاق. در تلاش برای احیای جنبه هنری و ادبی تولید محتوا و ستیز با کاسبان و دلالان کلمات. 0 65 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 مدیریت و کسبوکار | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 25 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 0 30 بهاره بالغنژاد لیست منتشر کرد. 1401/11/22 برندسازی 4 کتاب چه چیزی موجب میشود توجه افراد را به خود، سازمان یا خدماتمان جلب کنیم و یا مخاطبان قبلی را همچنان در کنارمان نگه داریم؟ 1 30