سیر مطالعاتی(2) منتخب سمانه بهگام سمانه بهگام 7 روز پیش سیر مطالعاتی(2) داستانی که روایت نشود، وجود نداشته است. 9 0 0 1 روایت شناسی: مبانی نظریه روایت مانفرد یان 3.3 4 2 روایت شناسی: شکل و کارکرد روایت جرالد پرینس 4.0 2 3 بهترین قصه گو برنده است: چطور با قصه کسب و کارتان را رونق دهید آنت سیمونز 3.5 14 4 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 15 5 روایت و کنش جمعی؛ چرا فراخوان های اجتماعی به افسون داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 4.0 3 6 ادبیات من: راهی به فهم خودزندگی نگاری و روایت های شخصی جولیا واتسون 4.4 2 7 روایت و ذهن نویسا کورش علیانی 2.3 2 8 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.2 20