امیرحسین اسدی تاریخ عضویت:اردیبهشت 1403 امیرحسین اسدی دنبال کردن @amirhoasadi 2 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(22 کتاب)0امتیاز دنبال کردن6یادداشت10امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 22 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها امیرحسین اسدی 1404/1/7 کار عمیق: قواعدی برای دستیابی به کامیابی در دنیای آشفته و پر از حواس پرتی کال نیوپورت 3.7 54 فوقالعاده و حیاتی! به جرئت از مهمترین کتابهایی بود که تا به الان خوندم. یکبار بیشتر زندگی نمیکنیم، بنابراین مهمه که بدونیم ۲۴ ساعت روزهامون چطور میگذره؛ لحظهلحظهاش ثانیهثانیهاش مهمه. متاسفانه پیشرفتهای فناوری و ابزارهای شبکهای (دنیای وب، شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و...) با همهی مزایایی که دارند بهطور عجیبی زندگیمون رو تکهتکه کردند و انسجام رو از لحظات ما به غارت بردند. مطالعه این کتاب کمک میکنه تا ثانیههامون رو تا جای ممکن بهدور از نهتنها معایب این فناوریها و ابزارها بلکه از سایر عوامل حواسپرتی قرار بدیم. ذهن، انرژی و تمام همّوغممون رو بذاریم واسه تولید بهترین و باکیفیتترین چیزهایی که از دستمون برمیاد؛ واسه خلق ارزشهایی که تواناییاش رو داریم؛ واسه کاری که بهخاطرش بهدنیا اومدیم و شاید واسه تغییر دنیا! کتاب شامل دو بخشه: بخش اول به اهمیت موضوع اشاره میکنه و با مثالهای بسیارزیاد و جالب همراهه و بخش دوم یکسری قواعد عملی رو مطرح میکنه. در نهایت باید توجه کنیم که "کار عمیق" یه مهارته که مثل هر مهارت دیگهای فقط با تمرین آگاهانه و با تکرار قابلیادگیریه. مطالعه این کتاب رو خیلی زیاد پیشنهاد میکنم. 0 0 امیرحسین اسدی 1403/10/1 قلاب: چگونه محصولاتی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند رایان هوور 4.0 8 فهمیدم مطالعه و درک نیاز و سلیقهی کاربر/مشتری/مصرفکننده چقدر عامل مهم و تعیینکنندهای در موفقیت یک کسبوکار یا یک محصول مشخصه. و در این مسیر باید از علوم روانشناختی کمک گرفت. 0 0 امیرحسین اسدی 1403/7/20 بازیکن تیمی ایدئال: تشخیص و پرورش سه فضیلت بنیادین پاتریک لنچیونی 4.5 7 مطالعه این کتاب همراه یا یک جمع همسو و همراه تجربهی دلنشینی برای من بود. بخش ابتدایی کتاب متشکل از یک داستان جالب و پرچالش بود و در بخش دوم نویسنده به تشریح مدل مدنظرش (مدل بازیکن تیمی ایدئال) باتوجه به داستان مذکور پرداخت. و این ترکیب (داستان به همراه تئوری)، برای من ترکیب شیرین و جالبتوجهی بود. در مجموع این کتاب را به دانشجویان رشتههای مدیریت، علاقهمندان به موضوع منابع انسانی و البته دوستداران کار تیمی توصیه میکنم. 0 0 امیرحسین اسدی 1403/6/3 گفتاری در باب صبر سیدعلی خامنه ای 4.8 9 متوجه شدم بین کلمهی "تحمل" و "استقامت" فرقهای زیادی هست... و صبر یعنی "استقامت" انسان در راه تکامل! بسیار عالی بود. 0 1 امیرحسین اسدی 1403/5/11 کنت مونت کریستو آلکساندر دوما 4.0 9 من این کتاب رو از انتشارات دبیر و با ترجمهی ع. شکیباپور مطالعه کردم که حقیقتا ترجمهی بسیار روان، ساده و عالیای بود. بعد از مدتها یک رمّان کلاسیک خوندم و فکر میکنم برای اولین بار رمّانی از ادبیات فرانسه! در کل داستان خوب و جذابی بود و پیامهای مهم و مثبتی _هرچند کمی تکراری_ دربرداشت. 1 0 امیرحسین اسدی 1403/3/16 150 هشتگ: #نهضت سواد رسانه ای حسین حق پناه 3.8 4 یادمه توی یکی از کلاسهایی که سال دهم دبیرستان با دکتر مجید اسماعیلی (مدرس سواد رسانهای) داشتیم، میگفتن: داریم توی دنیایی زندگی میکنیم که مهمترین اتفاقش "سواد رسانهای" هست. یادش به خیر! من این کتاب رو سال کنکور، اتفاقی توی کتابخونه مدرسه دیدم. یهذره ورق زدم، توجهام رو جلب کرد و نشستم کامل خوندم. باید بگم عالی بود! حالت کتاب بیشتر شبیه به مجلهها، پر از تصویر و جدول و اینفوگرافیه... و به همینخاطر طوریه که خیلی راحت هر چند وقت یکبار میشه دوباره سراغش رفت و نکات داخلش رو مرور کرد. البته که از لحاظ ظاهری و گرافیکی یهسری نقصهایی هم داشت. امیدوارم توی چاپهای جدیدش برطرف کنن. این کتاب میتونه دروازهای باشه برای ورود به دنیای مهم و البته بسیارجذاب سواد رسانهای! خیلی خیلی پیشنهادش میکنم... 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها امیرحسین اسدی لیست کتابهای داستانگویی در کسبوکار 5 کتاب کتابهای این لیست همه در نقش و اهمیت فوقالعادهی "داستانگویی" در کسبوکارها نوشته شدهاند! 0 0 بریدههای کتاب امیرحسین اسدی دیروز اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 3.9 15 صفحۀ 36 0 24 امیرحسین اسدی 1403/6/18 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 96 صفحۀ 25 طبابت در این مملکت یکی از حیرتانگیزترین پدیدههای تاریخ بشر است. میپرسند:"شغل ایشان چیست؟" جواب میدهد:"دکتر است، دکتر." میگویند:"خوب... پس الحمدللّه درآمد خیلی خوبی دارد." چیزی که مطرح نمیشود این است که:"پس زندگیاش را وقف بیماران و مردم علیل این آب و خاک کرده..." و امثال این حرفهای مسخرهی احمقانهی قدیمی! 0 1 امیرحسین اسدی 1403/6/15 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 96 صفحۀ 104 من میگفتم ما سرزمین غریبی داریم... اگر آن را بشناسی حتماً عاشقش میشوی _چه باسواد باشی چه کمسواد، چه روشنفکر باشی چه غیرروشنفکر... هرچه باشی، طبیعت پرشکوه و عظیم این سرزمین تو را به زانو در میآورد و با تمام وجود جنگیدن به خاطر آن را به تو میآموزد. از پی دیدن و شناختنش دیگر نمیتوانی در مقابل آن بیتفاوت بمانی، دیگر نمیتوانی نسبت به آن غریبه باشی و به آن فکر نکنی، نمیتوانی چمدانت را ببندی و خیلی راحت بگویی: میروم آمریکا، میروم جایی که کار و مزد خوب وجود دارد، میروم و خودم را خلاص میکنم. نمیتوانی زخمش را زخم خودت ندانی، دردها و غصههای مردمش را دردها و غصههای تن و روح خودت ندانی، گلهایش را گلهای باغ و باغچهی خودت ندانی، کویر و دریا و کوههای برهنهاش را عاشقانه نگاه نکنی، در بناهای مخروبهی قدیمیاش، روان جاری اجدادت را نبینی، صدای آبهای مست رودخانههایش را همچون صدایی فراخواننده از اعماق تاریخ حس نکنی، و نمیتوانی برای بازسازیاش قد علم نکنی، پای نفشری، یکدندگی نکنی و فریاد نکشی... نمیتوانی، نمی توانی... 0 1 امیرحسین اسدی 1403/5/11 کنت مونت کریستو آلکساندر دوما 4.0 9 صفحۀ 220 مرد برای زندگی کردن باید رنج بکشد... 0 1 امیرحسین اسدی 1403/4/26 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 85 صفحۀ 183 هرکس که دلش به شوق دیدار خدا میتپد و مایل است که با ما بیامیزد و خون قلبش را در راه ما بریزد، با ما همسفر شود. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.