لیستهای کتاب شهریار شفیعی لیست منتشر کرد. 1404/5/8 روایت محرم شیعیان جهان در قالب سفرنامه 4 کتاب در این سفرنامهها علاوه بر آشنایی با فرهنگ، تاریخ، غذاها و اماکن تاریخی کشورهای مختلف، با آیینهای عزاداری آن کشورها در ماه محرم آشنا میشویم. 0 1 فاطمه رحمانی لیست منتشر کرد. 1404/4/15 در ۱۴۰۴ چه میگذرد؟ 25 کتاب کتاب هایی که امسال سهمم شده 0 3 مهتاب حیاتی لیست منتشر کرد. 1403/11/4 سفرنامه ها 18 کتاب بدون توضیحات😶 5 14 مبین لیست منتشر کرد. 1403/9/8 سفری به دنیاهای ناشناخته 14 کتاب آیا آمادهاید تا با کولهپشتی از کلمات، به سفرهای دور و نزدیک بروید؟ این لیست از کتابهای سفرنامه، شما را به سرزمینهای جدید میبرد و با داستانهای جذاب و تجربیات ناب، حس ماجراجویی را در شما بیدار میکند. هر صفحه، دریچهای به دنیای دیگری است؛ جایی که میتوانید با فرهنگها، مردم و مناظر شگفتانگیز آشنا شوید. بیایید با هم به این سفر هیجانانگیز بپیوندیم و دنیای اطرافمان را از طریق چشم نویسندگان کشف کنیم! لیست سفرنامه به ترتیب محل وقوع، از شرق به غرب کره زمین مرتب شدهاند 0 2 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1403/6/2 سفرنامه ها 17 کتاب گزارش سفرهای جذاب و خواندنی...از خواندن هیچکدام پشیمان نخواهید شد :) 0 18 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. 1403/4/13 از باختران تا خاوران 52 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 102 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 تا پخته شود خامی 13 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب سفرنامه سفرنامه، شرحی از تجربیات و ماجراجوییهای یک شخص در سفرهایش است. این شرح ممکن است شامل توصیفات مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی باشد. سفرنامهها معمولاً برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و توصیهها به دیرگان، نوشته میشوند. آنها میتوانند ارزشمند و جذاب باشند و به دیگران کمک میکنند تا بهترین تصمیمهای بهتری درباره سفرهایشان بگیرند. به طور کلی، سفرنامهها یک روایت شخصی از سفرهایی هستند که هرکسی میتواند از آن بهرهمند شود. ویژگی اصلی ادبیات سفرنامهها توصیف و تصویرسازی زیبا و جذاب از تجربیات سفر است. نویسنده سعی میکند با استفاده از زبان زیبا و شیوا، مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی را به تصویر بکشاند و تجربیات خود را به شکلی فوقالعاده و جذاب به خواننده منتقل کند. علاوهبراین، سفرنامهها معمولاً دارای یک دیدگاه شخصی هستند که برای خواننده جالب است و میتواند به او درک بهتر تجربیات سفر کمک کند. همچنین، این نوع ادبیات بیشتر به توصیفات تجربیات و حوادث در سفر تمرکز دارد تا از آن به عنوان یک شکل از رمان یا داستان استفاده کند. بستهٔ مطالعاتی حاضر به معرفی سفرنامهها میپردازد. 0 8 فاطمه کاردانی لیست منتشر کرد. 1402/12/23 کتابهای ۱۴۰۲ 41 کتاب خیلی تلاش کردم بیشتر از این بخوانم اما نشد.. 0 13 مهتاب ابراهیمی لیست منتشر کرد. 1402/7/16 سفرنامههای جذاب 15 کتاب سفرنامههایی که با آنها همراه میشوم از ایران تا دور جهان.... 1 20 یوسف لیست منتشر کرد. 1402/7/11 سفرنامهها 11 کتاب سفرنامههایی که میخونم رو اینجا اضافه میکنم. (ژانر مورد علاقهام) 4 72 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/17 کتابهای سفرنامه 34 کتاب کتابهای سفرنامه ای که خودم خوانده ام (آپدیت میشه انشاءالله)...... 2 72 ز.وطن لیست منتشر کرد. 1402/2/26 سفرنامه 48 کتاب روایتهایی از سفرهای کوتاه و بلند و بعضا مدتی زندگی خارج از وطن طبیعتا این لیست باید طولانی تر شود 1 39 نرگس منفرد لیست منتشر کرد. 1401/9/30 سفر در سفر 15 کتاب کتاب خوندن سفره. سفرنامه خوندن سفر در سفره. 0 42