لیستهای کتاب hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/4/7 💙 کودک و نوجوان (۱) 100 کتاب ... 0 1 روژان لیست منتشر کرد. 1404/3/15 خوانده شده در ۱۴۰۴ 24 کتاب ⭐ لیست رو به روز میکنم. این لیست رو ساختم برای اینکه کتابهایی که توی سال ۱۴۰۴ خوندنشون رو تموم میکنم رو اینجا وارد کنم. 1 8 ❤️hosna❤️ کتاب عشق زندگی❤️ لیست منتشر کرد. 1404/2/21 بهترین رمان 10 کتاب کتاب های خوب برای بهترین خواننده ها 0 2 luna لیست منتشر کرد. 1404/1/8 بهترین های رولد دال 5 کتاب رولد دال به نظر من یکی از بهترین نویسنده های حوزه ی کودک و نوجوانه چون داستان هاش علاوه بر جادویی بودن، شیرین، تو دل برو و دوست داشتنی بودن دارای درس های مهمی هست 0 2 𝙇𝙚𝙣𝙣𝙮⭑ لیست منتشر کرد. 1404/1/2 کتابای بچگیام! 13 کتاب یسری از بهترین رمانای بچگیم.. (و البته جز اولین رمانای بچگیم!) که تازه یادم اومد وارد بهخوانشون بکنم و از بینشون یه لیستم بسازم🌚 کتابایی که کلی باهاشون خاطره دارم... خلاصه که اگه خواهر/برادر کوچیکتر دارین بدین بخونن عشق کنن🤌🏻☺️ 0 1 نرگس لیست منتشر کرد. 1403/12/28 رمان کودک و نوجوان/ ادبیات فانتزی 32 کتاب tbr 0 1 حسنا خباز لیست منتشر کرد. 1403/12/15 رولددال 12 کتاب کتاب هایی از نویسنده ی خلاق که کودوان را به کتاب خواندن تشویق می کند! 0 1 محمد صدرا علیگو لیست منتشر کرد. 1403/11/29 خارجی ها 11 کتاب برای یاد گرفتن فرهنگ خارجی 0 4 امیرعلی لیست منتشر کرد. 1403/11/14 لیست کتاب های طنز برای کودکان 5 کتاب اگر کتاب های طنز خیلی دوست داری . این کتاب ها رو حتما بخون . 0 5 luna لیست منتشر کرد. 1403/8/22 کتاب هایی با حس و حال گوگولی 14 کتاب ترجیح دادم برای این فهرست از کتاب های کودک و نوجوان بیشتر استفاده کنم چونکه کتاب های نوشته شده برای کودک و نوجوان معمولا داستان های فانتزی هستن که باعث افزایش خلاقیت میشن و الان به خلاقیت خیلی نیاز داریم 0 8 زهرا خراسانی لیست منتشر کرد. 1403/6/7 اولین رمانهای زندگی من! 25 کتاب شاید رمانها از ۵ یا ۶ سالگی وارد زندگی من شدن؛ مامانم هر شب برام یه قسمت از اون رمان رو میخوند و بعد از این که خوندن رو یاد گرفتم دوباره خودم هم همونها یا رمان های دیگه ای رو میخوندم.. الان رمان خوندن یکی از جالبترین سرگرمیهای منه و بهنظرم تا حد زیادی برای رمانهایی هست که باهاشون شروع کردم؛ حدود ۵ تا ۹ سالگی خوندمشون و فکر میکنم برای بچه های این سنی میتونن جالب باشن :)) 0 8 اژدهای کتاب لیست منتشر کرد. 1403/5/26 کلاسیکهای زیبا و خواندنی 28 کتاب کلاسیکهای خوبی که خوندم و لذت بردم. 0 7 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1402/11/3 کتاب های رولد دال!(برای کودکان) 15 کتاب از اونجایی که رولد دال جز نویسنده های موردعلاقه ی من هست،تصمیم گرفتم یه لیست از کتابهای این نویسنده درست کنم(کتابهایی که برای کودکان نوشته) 0 8 محمدرضا حمایت کار لیست منتشر کرد. 1402/1/31 برترین کتاب های من 7 کتاب من این کتاب ها را دوست داشتم 0 53 منصوره مصطفی زاده لیست منتشر کرد. 1401/4/14 کتابهای کودک که آدمبزرگها باید بخوانند! 9 کتاب کی گفته کتابهای کودک فقط مال کودکان هستند؟ گاهی بزرگترها بیشتر به آنها نیاز دارند! گاهی یک چیزهایی را یادمان رفته! چشمهایمان به روی حقیقتهایی بسته شده! چیزهایی که در کودکی میدانستهایم، ولی به مرور فراموش کردهایم. چیزهای قشنگی که فقط در کتابهای کودک هستند. 1 56