لیستهای کتاب امین لیست منتشر کرد. 1404/1/14 برگردم عقب، بازم میخونمشون 13 کتاب ...کتابی که ارزش دوبار خواندن ندارد، ارزش خواندن ندارد. 1 5 میم جیم لیست منتشر کرد. 5 روز پیش بهترین رمانهای مذهبی 13 کتاب . 0 3 میم جیم لیست منتشر کرد. 5 روز پیش بهترین رمانهای ایرانی که خوندم 14 کتاب بخونید و لذت ببرید 0 0 امیری لیست منتشر کرد. 1403/5/1 کتابهای سال 1403 38 کتاب کتابهایی که سال 1403 خواندم 0 14 سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1403/5/22 خوانده شده های صفر سه :🌱) 32 کتاب انگیزهای برای بیشتر خواندن و رقابت با خودم 🤍🌙 0 8 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/12/30 همسفران ۱۴۰۴ 100 کتاب للحق! بهیاری خداوند توانا سال ۴۰۳ تونستم با توفیق خدا و رفیقای کتابخونی که قسمتم کرد، بیش از صد تا کتاب و مقاله بخونم و زندگی متفاوتی رو رقم بزنم و از روزمرگیِ عادیِ زندگیم دربیام. حالا امسال، یعنی تو سال ۱۴۰۴، بهیاری خداوند توانا میخوام این مطالعاتم رو ثابت نگهدارم و سعی کنم باز هم مثل امسالم کمی متفاوت باشم و برای خدا و خلق مفید باشم! فلذا لیستی از کتابهایی که دوست دارم بخونم رو اینجا منتشر میکنم که بتونم نگاه جامعی به کتابهام داشته باشم و از نظرات شما بزرگواران کتابخون هم استفاده کنم. 0 7 Aylin𖧧 لیست منتشر کرد. 1403/12/30 خواندهشده در ۱۴۰۳ :> 28 کتاب از اونجا که سالِ هزاروچهارصدوسه، بخش اعظمی از سال کنکورم رو شامل میشد فکر میکردم تعداد کتابهای امسالم قراره خیلی کمتر از ۱۴۰۲ باشه، ولی خب تفاوتش زیاد نیست و خوشحالم. خوندنِ اکثر این کتابها تجربهای لذتبخش و دلنشین بود و دوستشون داشتم. امیدوارم سالِ هزاروچهارصدوچهار برا همهمون پربرکت باشه و پرکتاب :>>>>💖🌿 2 26 فائزه بانو لیست منتشر کرد. 1403/2/18 ۱۴۰۳ 85 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندم 0 20 ابرک☁️ لیست منتشر کرد. 1403/9/30 ¹⁴⁰³ 48 کتاب جالب طور 0 10 مهرآوه^^ لیست منتشر کرد. 1403/6/24 تاریخ اسلام برای نوجوانان 17 کتاب • رمانهایی داستانی از تاریخ صدر اسلام برای نوجوانان • 0 7 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/31 کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)....... 4 63 فائزه(: لیست منتشر کرد. 1403/10/22 رمانهای تاریخی اسلامی🕋 16 کتاب سلام. این کتابها برای شروع کتابخوانی خیلی خوبن هم سرگرم کننده هستن و هم به اطلاعاتتون اضافه میکنن🤎 وقتی شروع میکنی به خوندشون دیگه نمیتونی زمین بزاری🫠🤌🏻 تک تک این کتابهارو خوندم و واقعاً بهتون پیشنهاد میکنم🫂 7 13 مریم السادات هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/10/14 نوجوان ها بخوانند... 20 کتاب نوجوانی دریچه ای به عالم بزرگسالی است، دورانی که اگر با کتاب های خوب پر شود فرد را چندین سال از همسنو سال هایش جلو تر خواهد برد . درک شما را از جهان هستی و جامعه ای که در آن زندگی میکنید به شدت متأثر از کتاب هایی ست که میخوانید، فیلم هایی که میبینید و انسان هایی که ملاقات میکنید پس حساب شده آن ها را انتخاب کنید. از نوجوانی که حالا جوان شده به نوجوانان امروز :) 0 7 فاطمه ادیبی لیست منتشر کرد. 1403/10/9 دوست داشتنی های من 15 کتاب و گاهی زندگی با یک کتاب دوباره به جریان میافتد... 0 7 مژده ظهرابی دهدزی لیست منتشر کرد. 1403/2/27 بهترین کتابهایی که خوندم... 21 کتاب تو این فهرست بهترین و قشنگترین کتابایی که خوندم رو گذاشتم. هرکی بگه کتاب؟ اول اینا رو معرفی میکنم. (به مرور بهروز میشود...) 0 31 زینب شیبانی لیست منتشر کرد. 1403/8/27 از حسین ع ☘️ 5 کتاب از کربلا خواندن ... 0 6 𝚉𝚊𝚑𝚛𝚊.𝙷 لیست منتشر کرد. 1403/8/27 لیست کتاب های پیشنهادی 26 کتاب کتاب های مذهبی که ازشون لذت بردم و یاد گرفتم :) 0 23 H.Alipour لیست منتشر کرد. 1403/1/30 لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 11 رایا لیست منتشر کرد. 1403/4/27 کتاب های قابل لمس مذهبی 5 کتاب سعی میکنم این لیست رو به روز کنم تا مورد استفاده بیشتر قرار بگیره🌻 5 7 شهید زنده عاشق 🇵🇸🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1403/4/23 کتاب های محرمی و عاشورایی. 18 کتاب کتاب هایی با مضمون امام حسین (ع)، یاران و اصحاب. 0 6