ZeinaB تاریخ عضویت:شهریور 1403 ZeinaB دنبال کردن @zzx_ZeinaB 54 دنبال شده 34 دنبال کننده سرکتابدوست(126 کتاب)57امتیاز دنبال کردن a Book Worm with the dream of become a Book Dragon someday. 1یادداشت5امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 126 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 27 کتاب یادداشتها ZeinaB 1404/4/15 فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 100 فقط میتونم بگم من چند روز دهه اول محرم پای روضه شهید آوینی بودم . پای این روضه یاد گرفتم ، خواندم و گریستم . کتابی با قلم بسیار زیبا که از خواندنش خیلی لذت بردم ، در تاریخ اون زمان قدم زدم ، تعدادی از آیات قرآنی رو مرور کردم ، با برخی روایت ها و روضه های مصورش گریه کردم و با بعضی یاد آوری هاش به فکر فرو رفتم . انشاالله که ما هم همیشه در سمت حق و در کشتی نجات حسین علیه السلام باشیم . 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ZeinaB 1404/4/10 کتاب های حسینی برای ایام محرم و صفر 7 کتاب لیستی از کتاب هایی که تصمیم دارم در ایام محرم و صفر مطالعه شون کنم . 0 9 بریدههای کتاب ZeinaB 5 روز پیش طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 127 صفحۀ 78 اگر تعهدی احساس نکردی ، در مومن بودن خودت شک کن . جامعه ای که به تعهدات ایمانی عمل نمیکند، نام خود را جامعه مومن نگذارد. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.