لیستهای کتاب -اخگر لیست منتشر کرد. 10 ساعت پیش از گرین گیبلز تا نیومون: سفر در جهان مونتگمری💞 23 کتاب کتابهای لوسی مود مونتگمری مثل نسیمی لطیف از دنیای خیالاند؛ پر از رنگ، احساس و شخصیتهایی که تا ابد در دل خواننده جا میگیرند. او با قلمی شاعرانه، زیباییهای طبیعت و پیچیدگیهای روح انسان را در داستانهایی ساده اما عمیق میتند. «آن شرلی» و دیگر قهرمانانش، یادآور ایناند که رؤیاپردازی، مهربانی و امید همیشه راهی برای عبور از سختیها دارند.🎀 0 5 فاطمه مرادی🌻 لیست منتشر کرد. 1404/4/22 خانهی خیال مونتگمری2💚 10 کتاب گفتم مونتگمری یکی از بهترین نویسندههای کلاسیکه. چرا؟! چون به خوبی صعود و فرودش مشخصه. مسیر پیشرفتش و جا گذاشتن شیرینی پیشرفت و زندگی^^ 0 18 ماری لیست منتشر کرد. 1404/3/23 ال ام مونتگمری 24 کتاب تقریبا تمام کتاب های این نویسنده ی کانادایی توسط نشر قدیانی ترجمه شدند. با اینکه این نویسنده، رمان هایی برای نوجوانان نوشته و منتشر کرده، اما آثار زیبا و شاهکارش چنان به ادبیات انگلیسی نفوذ پیدا کرده که به محبوبیت خیلی زیادی توسط جامعه ی کتابخوان در تمامی سنین دست پیدا کرده. مجموعه داستان ها: 📃🖋️ هشت گانه آن شرلی سه گانه امیلی دوگانه قصه های جزیره 2 58 سیده حمیده حسنی 🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1404/2/23 کتاب های من از نمایشگاه ۱۴۰۴ 19 کتاب به یادگار از نمایشگاه سی و ششم 📚 4 31 kiana rabie لیست منتشر کرد. 1404/2/12 اثار مونتگمری🌱 22 کتاب کتاب های خوانده و نخوانده از نویسنده مرود علاقم در ژانر کلاسیک 0 6 Emily لیست منتشر کرد. 1404/1/22 کتابایی که یه جور دیگه دوسشون دارم=) 25 کتاب خب این لیست کتاب هاییه که از اعماق قلبم با شنیدن اسمشون هم ذوق میکنم و خیلییی دوستشون دارممم=))) دقایقی بعد: خب الان که دارم تلاش میکنم کتابارو وارد کنم متوجه شدم جدا تصمیم بدی بود. نمیشه انتخاب کرد. نکته ۱:چرا درنده باسکرویل فقط؟ چون این تنها کتابیه که از جناب آرتور کانن دویل خوندم متاسفانه(فعلا) نکته ۲،چرا تاج دوقلوها رو انتخاب کردم؟ نمیدونم، شاید چون موقع خوندنش خیلی دوسش داشتم حتی اگه الان نظرم دیگه اون نباشه. و اما قطعی ترین نکته: مونتگومری عزیز. تا میتونید ازش بخونید علی الخصوص امیلی دوست داشتنیممم. ساعت ۱۲:۳٠،پنجشنبه، ۲۱ فروردین 0 6 آگاتاهد. لیست منتشر کرد. 1404/1/13 مونتگمریهاییکهخوندم=) 20 کتاب چندسالِ اول دوران کتابخونیم رو با کتاب های مونتگمری سر کردم. یادمه اون موقع هنوز خیلی از این کتابا ترجمه نشده بودن و بیشترین خوشحالیِ نمایشگاه کتابم این بود که برم سمت قفسه مونتگمری و ببینم یه کتاب جدید ترجمه شده که نخوندم. کتابهای لوسی مد مونتگمری بود که من رو با دنیای شیرین کتابا آشنا کرد و تا ابد نویسندهی مورد علاقهام میمونه💘 توی این لیست کتابهایی که ازش خوندم رو میارم و حتما بهروزرسانی میشه.. 0 39 کآترین لیست منتشر کرد. 1403/12/25 آثارِ نویسنده مورد علاقم! 24 کتاب لوسی مود مونتگُمری که عموماً با نام ال.ام.مونتگمری شناخته میشه معروف ترین شخصیتی که خلق کرده رو حداقل هممون یک بار دیدیم یا خوندیم شایدم شنیدیم! دختری با موهای قرمز درسته! ایشون خالق آنه شرلی هستند. حدود یازده دهه از معرفی این اثر میگذره ولی همچنان سر زبون هاس... پ.ن: کتابِ خانه رویاها که زندگی نامه ی مونتگمری هستش و نویسنده اش «لیز روزنبرگ» عه. 3 14 ریحانه رمضانی لیست منتشر کرد. 1403/12/14 مونتگمریِ عزیزم 21 کتاب 『هو النور』 کتابهای ال.ام. مونتگمری، نویسندهای که از کودکی با قلم جادوییاش من را مجذوب کتابها کرد و با شخصیتهای دوستداشتنیاش بزرگ شدم.💫💚 شامل: ▪️مجموعه ۸ جلدی آن شرلی🌸 به انضمام "جادهای به گذشته" و "ماجراهای اونلی" که داستانهایی کوتاه از اونلی هستند و هر از چندگاهی شخصیتهای کتاب آن شرلی را در آنها میبینیم. ▪️مجموعه دو جلدی قصههای جزیره🍁 ▪️مجموعه سه جلدی امیلی✍️ ▪️رمانهای تک جلدی: قصر آبی کلاف سردرگم جین در فانوس تپه کیلمنی باغ میوه دنیای جادویی مریگلد ▪️و در آخر: جلد اول از مجموعه یادداشتها و خاطرات این نویسندهی عزیز💚 5 45 Hoora Jafarabadi لیست منتشر کرد. 1403/11/29 اثر ال.ام. مونتگومری 23 کتاب کتاب هایی که لوسی ماد مونتگومری نوشته... 2 9 طهورا✨️ لیست منتشر کرد. 1403/10/23 ۶۰ کتاب برای ۱۴۰۴ 61 کتاب میدونم که خیلی زوده تا برای ۱۴۰۴ لیست کتاب انتخاب کنم ولی گفتم زودتر لیستو بنویسم چون معمولا اخرای سال که نیرسه هیچکاری رو نمیتونم درست انجام بدم و احتمال داره یکسری از کتاب هارو قبل از شروع سال بخونم پس شاید یه لیست ترکیبی از ۲۰۲۵ و ۱۴۰۴ باشه🫠 قصد داشتم اول ۴۰ تا کتاب رو ۱۴۰۴ انتخاب کنم ولی در نهایت تصمیم شد ۶۰ کتاب. میخوام ۶۰ تا کتاب رو توی این لیست جا بدم،کتاب هایی که تصمیم دارم توی ۱۴۰۴ بخونم و صادقانه بخوام بگم موضوع کتاب ها کاملا باهم متفاوته😂 میدونم که نمیتونم همه ی این ۶۰ تا کتاب رو بخونم ولی تلاشم رو میکنم:) یکسری از کتاب ها مجموعه ان. اگر شما هم کتاب خوبی خوندید و خوشتون اومده ،ممنون میشم که معرفی کنین تا به این لیست اضافه کنم:) اگر شماهم دوست دارین حتما از این لیست استفاده کنین:) همچنین ممکنه که کتاب ها کمتر یا بیشتر از ۶۰ تا بشن *کتاب هایی که خوندم رو حذف میکنم* 4 20 روژان لیست منتشر کرد. 1403/10/13 لوسی ماد مونتگومری 21 کتاب 🤍📚 0 14 همتا لیست منتشر کرد. 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 44 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 172 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/5/2 ال ام مونتگومری ، و کتابهای شاهکارشون 🌱📚 25 کتاب ال ام مونتگومری یکی از نویسنده های مورد علاقه مه و یکی از نویسنده هایی که بیشتر کتابهاش به شدت معروفه مثل آنه شرلی،قصر آبی،امیلی در نیومون،قصه های جزیره و... خلاصه بگم قلم این نویسنده جادوییه و طوری شما رو طلسم میکنه و به جزیره ی پرینس ادوارد میبره که زندگی واقعی رو فراموش میکنید.توی این لیست کتابهای ایشون رو گذاشتم. ترتیب بندی : مجموعه آنه شرلی: ۱_آنه شرلی در گرین گیبلز ۲_آنه شرلی در اونلی ۳_آنه شرلی در جزیره ۴_آنه شرلی در ویندی پاپلرز ۵_آنه شرلی در خانه ی رویاها ۶_آنه شرلی در اینگل ساید ۷_آنه شرلی _دره ی رنگین کمان ۸_ریلا در اینگل ساید مجموعه امیلی : ۱_امیلی در نیومون ۲_امیلی و صعود ۳_امیلی و جست و جو قصه های جزیره :۱_دختر قصه گو ۲_جاده ی طلایی پت:۱_پت، دختری از بیشهی نقرهای ۲_پت و دوراهی عشق جاده ای به گذشته و قصه های اونلی ،دو تا رمان مستقل راجع به مجموعه ی آن شرلیه ولی شخصیت اصلیش آنی نیست و حولمحور کسایی که آنی میشناستشون و شخصیت های فرعی میگرده . جین در فانوس تپه، کیلمنی بانوی باغ،کلاف سردرگم، دنیای جادویی مریگلدو قصر آبی ارتباطی با آنه شرلی ندارن و رمان های تک جلدی ان. خانه ی رویاها:ال ام مونتگومری و ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی ، خاطرات این نویسنده هستن که خودش نوشته . در مورد خانه ی رویاها اطلاعات زیادی ندارم ولی ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی،برگرفته از دفتر خاطرات خود این نویسنده ست. 0 23 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/3 کتاب های ال ام مونتگمری 22 کتاب کتاب های نویسنده آن شرلی 0 8 ریلا لیست منتشر کرد. 1403/1/27 مونتگومری 16 کتاب کتاب های نویسنده ی محبوبم، لوسی ماد مونتگومری🤍 2 4 شیدا؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/22 لوسیِ عزیز من 🩰🪞 15 کتاب اگر از وایب کتاب های ملایم و کلاسیک خوشتون میاد اگر شخصیت های متفاوت، جسور و بلند پرواز رو دوست دارید اگر ، اگر ، اگر.... در هر حالتی میخوام مجبورتون کنم که کتاب های بانو مونتگمری رو بخونید و بعد از من متشکر خواهید شد 🌝 پی نوشت، متاسفانه برخی کتاب ها به لیست اضافه نمیشن با یک سرچ ساده در علامه گوگل میتونید آثار این بانوی خارقالعاده رو ببینید 8 116