لیستهای کتاب علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 قفسه منتخب من📚❤️ 27 کتاب رمان های محبوب و منتخب من. [لیست آپدیت میشود] 0 14 علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتاب های قرن ۱۵، سال ۰۴ 31 کتاب کتاب های امسال🪴 0 8 پارسا گلی نژاد لیست منتشر کرد. 1404/3/18 باید از معروفی خواند 6 کتاب خواندنی های استاد معروفی 0 6 عارفه لیست منتشر کرد. 1404/3/13 ادبیات معاصر ایران 16 کتاب نویسندگانی که یک اثر از اونها رو دوست داشتم و مشتاق خوندن بقیه آثارشون هستم، اون کتابها رو اینجا لیست میکنم. 0 13 پارسا قدسی لیست منتشر کرد. 1404/3/4 بهترین رمان های ایرانی و خارجی 58 کتاب درود.این لیست پیشنهادی بنده هست.این لیست متشکل است از کتاب هایی که من خوندم و واقعا پسندیدمشون.پیشنهاد میکنم که حتما این کتاب هارو بخونید. 0 6 Hani لیست منتشر کرد. 1403/12/29 1403 66 کتاب ♡ 0 10 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ایرانی-خوانی 89 کتاب شروع ادبیات ایران به همراه نویسندگان معاصر 0 194 Mehrane Heydarbeigi لیست منتشر کرد. 1403/11/21 مورد علاقه ها : 7 کتاب بهترین رمان های فارسی ؛ 0 2 Rozhina Barzegar لیست منتشر کرد. 1403/8/9 بهترین آثار ادبیات ایرانی 35 کتاب این یک لیست از بهترین آثار ایرانی ای هست که من خوندم ( تو ژانر های متفاوت) و اینکه به ترتیب نیست تقریبا و میشه گفت ده تای اول جاشون درسته به نظرم,سعی کردم بهترین آثار رو انتخاب کنم و اگه بتونم این لیست رو آپدیت می کنم. 2 20 آروشا دهقان لیست منتشر کرد. 1403/5/19 به مناسبت روز جهانی عاشقان کتاب 20 کتاب ما بهخوانیها ممکنه که همهمون کتابخوار نباشیم اما اینجا بودنمون یعنی کتابدوستیم. از اونهایی هستیم که نمیتونیم جهان بیکتاب رو تصور کنیم. همهی درآمدمون رو خرج کتابخانهمون میکنیم و در نبرد پیتزا و کتاب، اجازه میدیم که کتاب برنده بشه؛ دستکم گاهی! امروز، روز جهانی عاشقان کتابه؛ روز جهانی ما که بهخوان و گودریدز و استوریگرف رو با حضورمون درخشان کردیم. به همین مناسبت دوست دارم فهرست کتابهای غیرپژ وهشی که دوستشون دارم رو اینجا بذارم. شاید بعدها آپدیتش هم بکنم. 0 24 مهرداد محمدی لیست منتشر کرد. 1401/10/5 اولین لیست ده تایی از بهترین رمان های ایرانی 10 کتاب در اینجا لیست 10 کتاب برتر ایرانی را که هم قصه گو هستند و هم ادبیت در آنها مستتر است را ذکر کرده ام. 0 70