نظرها (31)
1.9k
1404/2/17
چه عالی😍😍😍ماشالله👏👏💪💪💪 برای مایی که وسط راه اضافه شدیم به باشگاه دویت داستنی هامارتیا چه توصیهای داذید که یکسری آثار رو جا موندیم
1404/2/17
فوق العاده ماشاله به هامارتیا✌️✌️✌️👏👏👏👏👏ممنون از شما آقای خطیب بزرگوار بابت اینکه بدون چشداشت برای ما وقت گذاشتین ومیذارین وبهمون یاد میدین..هصوصا جلساتی که میذارین موفق باشید وموید😍👏
1404/2/17
درود بر شما خانوم رحیمی... نفرمایید ، انجام وظیفه می کنم... خوشحالم که همراه ما هستید 💥💥
1404/2/17
به به بسیار عالی🔥🔥🔥ممنون از شما آقای خطیب عزیزوگرامی .ما از اثر اول تا حالا همراه بودیم یه تجربه فوق العاده بود😍😍 اینقدر خانم فلاح از تراژدی های یونان تعریف کرده لحظه شماری میکنیم اونا شروع بشه🤩🤩
1404/2/17
خواهش می کنم خانوم مرادی... باعث افتخار ماست همراهی شما از ابتدا... تا کمتر از دو هفته دیگه به یاری خدا میریم سراغشون 🔥🔥
1404/2/17
کارنامه هامارتیاست🙂 هامارتیاست وباقی باشگاهها که وسط مشغله وکار مارو سمت کتاب خونی میکشونه البته من اولین نمایشنامه زندگیم رو با هامارتیا خوندم ممنون از شما محمدرضاجان ازت یاد میگیریم اونم همه چیزو از پایه...سربلند باشی برادر✌️🫡
1404/2/17
۴۰تا نمایشنامه کمتر از یکسال😍🤩یه آمار خیره کننده است ممنون ازشما آقای خطیب بزرگوار بابت صبروحوصله ای که در این مدت به خرج دادین برای راهنمایی ما🙏 برقرار باشید وسرافراز برای هامارتیا وما🌺⭐
1404/2/17
خواهش میکنم خانوم فلاح 😍🌸🔥 ممنون از اینکه عضوی از خانواده هامارتیا هستید و زحمات بی دریغی برای باشگاه می کشید... پاینده باشید 😍🔥🌸
1404/2/17
آخی، چه مسیری رو با هم رفتیم 🫠 از تابستون ۱۴۰۳ تا بهار ۱۴۰۴ خوشحالم که از اولِ اول همراه باشگاه بودم :)
1404/2/17
خیلی عالی توضیحات فهرست هم خیلی خوب بود خدا رو شکر ما هم یه سیر نمایشنامه خوندن گیر اُوُردیم😁
درود بر شما ... باعث افتخاره... امیدوارم در هامارتیا هم عضو بشید 😌
1404/2/17
این آماری که برای آینده باشگاه دادید خیلی عجیب و جالب بود نشون میده خیلی آیندهنگر و امیدوارید انشاءالله همهاش رو برسید بخونید
1404/2/17
انسان به امید زنده ست... تا هرجایی که برسیم بخونیم برد کردیم... یک بازی برد - برده
1404/2/22
وقت شما بخیر جناب خطیب. چه فهرست خوب و پرباری ارائه دادید. من توضیحات رو خوندم و الان برام سوال پیش اومده که چطور میتونم مطالب باشگاه هامارتیا رو از اول بخونم؟
1404/2/22
درود بر شما ، خواهش می کنم... در گروه تلگرامی باشگاه عضو بشید ، مطالب اونجا هست ، معمولا با هشتگ مشخص کردیم و با سرچ هم میتونید پیدا کنید... ضمن این که تمام آثار پین شده در گروه موجودند... اما برای خوندن آثار ، از ابتدای همین لیست میتونید شروع به خوندن کنید.
جناب خطیب مثل همیشه پربار و آموزنده. این معرفی مفصل و توضیحات کامل، دیدِ منِ ناآشنا با نمایشنامهخوانی رو خیلی شفافتر کرد و فهرستی که ارائه کردید. توضیح شما نشون میده باشگاه به صورت برنامهریزی شده و منظم، مسیر درستی رو پیش میره. خیلی عالی و آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و همراهان باشگاه.
سپاس از شما جناب معروف عزیز ، مثل همیشه به من لطف دارید... ممنون که مطالعه کردید و چقد خوب که مطلب مفیدی بوده براتون... امیدوارم شما هم موفق و سلامت باشید 🔥🔥
🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚