یادداشتهای barly (30) barly 1403/5/21 راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب جلد 1 هالی جکسون 4.6 84 عجیب ترین جنایی ممکن. هیچی برای گفتن ندارم فقط بخونیدش. . . . . بخاطر یک سری اشکالات ریزی که داشت ۱ ستاره کم کردم. 0 5 barly 1403/5/11 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 64 یعنی واقعا خود نویسنده وقتی یه کتاب با پایان باز مینویسِ عذاب وجدان نمیگره؟ حالا من چجوری منظر بمونم جلد دو ترجمه شه؟ بنده تا وقتی جلد دوم نخونم نمیتونم نظر نهایی رو اعلام کنم 🙂↔️ راستش بنظرم انتظارم از این کتاب زیادی بالا بود آخه هی منتظر بودم یه اتفاق خیلی خیلی خفن رخ بده که رخ نداد... شخصیت سازیش فوقالعاده بود کشش داستانی خوب بود و پایانش بد نبود. واقعا نمیدونم چی بگم آخه هم ازش خیلییی خوشم اومده هم اصلا خوشم نیومده 😶🌫️ دقیقا ۵۰/۵۰ 1 4 barly 1403/5/10 آنی شرلی در ویندی پاپلرز جلد 4 لوسی مود مونتگمری 4.3 39 راستش در ابتدا نمیخواستم برای این کتاب یاداشت بنویسم ولی یسری حرف ها بود که دلم میخواست حتما بگم پس... اولیش راجب رابطهی داینا و آنیِ مثلا فک کن چندین سال با یکی دوست صمیمی بودین روز رو بدون هم شب نمیکردید بعد بزرگ و شید و ماه ها از بی خبر باشید و یا اصلا دیگه صمیمیتی و دوستی وجود نداشته باشه و همش تقصیر بزرگ شدن و اتفاقات پس از اون باشه که به نظر من این خیلی دردناک بود. جدا از اون فک کنم تو این جلد آنی دیگه متوجه شده باشه که بیش از حد درگیر مشکلات دیگران شدن و سعی در حل کردن اون ها داشتن بعضی اوقات مشکلاتی هم برای خودش بوجود میاره. و اینم بگم که این جلد از کتاب یجوری نوشته شده که انگار آنی زندگیش بین زمین و آسمون معلقه، انگار که حتما باید این بخش از زندگیش رو بگذرونه که بتونه بره مرحلهی بعدی... آقا لپ کلام اینه که این جلد و کمتر از بقیه دوست داشتم ولی باز هم هیچی از ارزش هاش کم نمیکنه 😂 0 7 barly 1403/5/10 چسب زخم 1 و 2 علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 3.5 1 طنزی بسیار تلخ... به قول نویسنده: حالتیست بین طنز نوشتن و طنز ننوشتن.🙃 0 1 barly 1403/5/2 ترانه های کوچک غربت: مجموعه ی شعر (1356 - 1359) با آخرین بازنگری شاعر احمد شاملو 4.5 1 ۲مرداد سالروز مرگ احمد شاملو . . به این مناسبت یه کتاب کوتاه از این شاعر خوندم و بسیار بود. مدت ها بود که دوست داشتم شاملو خوندن رو شروع کنم اما مدام به دلایل مختلفی عقب میداختم ولی دیگه امروز گفتم حتما باید این کتاب رو بخونم و از تصمیم پشیمون نشدم. _تصویر شاملو و همسرش آیدا 0 8 barly 1403/4/26 مدرسه افسانه ای: خواهران گاوالدون (بخش دوم) جلد 1 سومان چینانی 4.2 2 در صفحات ابتدایی این کتاب بنویسید اولین کتابی که دوبار خوانده شده. :))) 0 5 barly 1403/4/21 روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 26 انرژی مثبت و وایب خوب اگه کتاب بود قطعا میشد این کتاب:)) زیبایی به روایت متن... 0 6 barly 1403/4/19 نجواگر الکس نورث 4.2 68 اولین چیزی که بعد از تموم کردن نجواگر گفتم... آخییییش اصلا انگار یه باری از روی دوشم برداشته شد و برای اولین بار به اون پایانی که مدت ها توی کتاب های جنایی دنبالش میگشتم رسیدم :) اینم باید اضافه کنم یکی از نقاط قوت این کتاب که باعث میشد کمی ترسناک بنظر برسه این بود که وقایع خیلی به واقعیت نزدیک بود. (پیشنهاد میکنم شدید) 0 3 barly 1403/4/9 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 44 آنی، آنی، آنی چگونست که تو انقدر برای من حقیقی هستی؟ :)) در کتاب اول آنی برای من یک دوست جدید بود، در کتاب دوم تبدیل شد به صمیمی ترین دوستم، و در این کتاب با رفتن آنی از گرین گیبلز احساس میکردم یکی از اعضای خانوادم ازم دور شده🫠 قشنگ برای توصیفش کلمهی کافیی نیست، زیبا همینطوره این کتاب ^^بینظیره ^^ 4 21 barly 1403/4/8 مدرسه افسانه ای: خواهران گاوالدون (بخش اول) جلد 1 سومان چینانی 3.8 4 تا رسیدیم به اصل داستان، بوووم بخش اول تموم شد:))) پیش به سوی بخش دو و فراتر از آن... 0 5 barly 1403/4/3 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 150 و باز هم یک شاهکار دیگه از لوسی عزیزم :) من واقعا نمیدونم که ایشون چگونه میتونن کتابی رو خلق کنن که از جمله به جملش بشه درس گرفت. نمیدونم چگونه میتونن فضایی بشدت معمولی رو توی داستان هاشون آنقدر زیبا جلوه بدن. و نمیدونم چرا و چگونه میتونن داستانی رو خلق کنن که بشه با لحظه به لحظهی اون زندگی کرد. داستان ولنسی تا ابد در گوشهای از قلبم باقی میمونه:) 0 13 barly 1403/4/1 مغازه جادویی جیمزرابرت داتی 3.8 65 کتاب سبک زندگی نامه داره که باعث میشه همه پسند نباشه. خیلی داستان آروم و آرامش بخشی داره ولی من خیلی اوقات از خوندنش خسته و شدم به زور ادامه دادم ولی وقتی شروع کردم کتاب صوتیش رو گوش دادم خیلی لذت بردم. از نظرم اگر خواستید بخونیدش صوتیش رو گوش کنید، اینطوری بیشتر لذت میبرید. کتاب موضوع تاثیر گذار و خوبی داره و خیلی کمک کنندست ولی از اون نوع کتابایی که به بقیه پیشنهاد خوندنشو نمیدید. امتیاز: ۶/۱۰ 0 6 barly 1403/3/30 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 4.0 37 وقتی شخصیت اصلی داستان منفی باشه چی فکر میکنید؟ قطعا تصور میکنید که اون شخصیت یه فرد سنگدلِ که هیچ بویی از محبت نبرده و همش دست به کار های خبیثانه میزنه و هیچ وقت برای هیچ کس خودشو فدا نمیکنه. ولی اگه شخصیت های منفی هم عاشق بشن چی؟ اگه اوناهم محبتی توی وجودشون ریشه بزنه چی؟ . . اگه دنبال یه کتاب عاشقانه اید که قلبتون باهاش اکلیلی شه پیشنهاد میکنم این کتابو حتما بخونید:)) (البته باید بگم طبق نظرات کتاب کاملا سلیقه ای ولی من چون کلا این سبک کتابای فانتزی رو خیلی دوست دارم عاشقش شدم ) امتیاز: ۹/۱۰ 0 11 barly 1403/3/22 همیشه یک نفر دروغ میگوید آلیس فینی 4.3 33 1:48 صبح همین الان آخرین صفحه کتاب رو ورق زدم و کتابو بستم. به جرئتتت میتونم بگم( تا الان) خفن تریین جنایی بود که خوندم طوری که وسطاش مجبور میشدم کتابو ببندم تا بتونم تنفسمو به حالت عادی برگردونم. میتونم بهتون قول بدم که تا صفحه آخر کتاب قرار نیست متوجه شید قاتل کیه🫡🫡 اگه جنایی دوست دارید یا حتی اگر دوستم ندارید حتما این کتابو بخونید چون به معنای واقعی کلمه یه شاهکار کامل و اتو کشیدست. امتیاز: 9/10 2 9 barly 1403/3/17 سنگدل ماریسا مییر 4.3 119 قاتل، مقتول، ملکه، دیوانه این کتاب کتابیه که ارزش فقط یکبار خوندن رو داره و از طرفی فکر نکنم که خواننده بیشتر از یکبار دلش بخواد که بخوندش. کتاب طولانی نوشته شده که مخاطب بتونه با شخصیت ها ارتباط بگیره و احساساتشون رو درک کنه که همین باعث میشه خوندنش برای بار دوم حوصله سر بر باشه. ولی بگم همون تجربه یکبار خوندش خیلی محشره و میتونه خیلی راحت با شخصیت ها ارتباط بگیری و درکشون کنی. خلاصه که پیشنهاد میشه. نمره: 8/10 0 13 barly 1403/3/6 کارناوال شوم ریچارد دنی 3.6 18 با توجه به اینکه جلد قبلی شو خیلی دوست داشتم اینم برام جالب بود. ولی اگه کتابخانهٔ ارواح سر سوزنی ترسناک باشه این یکی فقط هیجان انگیز بود🫠 یکی از نقاط قوت ریچارد دنی توی این دو جلدی، کوتاه بودن داستانِ همچنین و از گفتن چیز های غیر ضروری و اضافه خودداری کرده و این باعث شد که از خوندش لذت ببرم. داستان جالبی داره ولی با توجه به قیمت بالاش و تعداد صفحات کمش اگه pdf خونده بشه بهتره. 0 5 barly 1403/3/2 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 121 یک جاهایی بسیار خوب و جاهایی بسیار بد بود. طوری که این کتاب کوتاه شش ماه زمان برد تا خوانده شود چون اصلا دوست نداشتم بخونمش. اگر یکم کوتاه تر بود شاید بیشتر میتونستم دوسش داشته باشم 0 2 barly 1403/3/2 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 121 یک جاهایی بسیار خوب و جاهایی بسیار بد بود. طوری که این کتاب کوتاه شش ماه زمان برد تا خوانده شود چون اصلا دوست نداشتم بخونمش. اگر یکم کوتاه تر بود شاید بیشتر میتونستم دوسش داشته باشم. 0 2 barly 1403/2/24 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.8 126 به طور کلی کلیشه ای بود. شبیه رمان های اینترنتی که هممون یه دوره درگیرشون بودیم ولی یسری ایده های جالبی هم داشت که میشه گفت عاشقانه ی کیوتیه و برای هر خانمی خوندنش واجبه که متوجه این بشه همیشه نباید با رفتار های پارتنرشون بسوزن و بسازن .. حتی اگه اون فرد آدم خوبی باشه گاهی باید جدا شد حتی در سخت ترین شرایط :)) 0 5 barly 1403/2/23 بازی قتل هالی جکسون 4.3 20 به عنوان یه کتاب نه، اصلا. (البته اگر به عنوان یه اسپین آف بهش نگاه کنیم جالبه.) ولی برای منی که عاشق بازی پرونده جناییم و قرار دادن خودم بجای یک بازیکن باعث شد که تجربه باحالی کسب کنم از خوندنش :)) با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6