یادداشتهای عاطفه مجیدی (51) عاطفه مجیدی 1403/8/9 من هم می ترسم! غزال موسوی 4.0 5 من هم میترسم، ولی انجام میدهم! زیبایی دیدم ✨🌱 0 0 عاطفه مجیدی 1403/6/29 با تیغ مهربانی ات آخرش می کشی مرا!: خدا خیلی مهربونه، خیلی محسن عباسی ولدی 4.8 8 خوندن این جلد از مجموعه بر همه ما که گناه های کوچیک و بزرگی داریم و خودمون رو از توبه و فضل و بخشش خدا حتی کمی دور میبینیم واجبه... خیلی دوست داشتنی و مثل رنگ روی جلد، لطیف بود 0 0 عاطفه مجیدی 1403/6/26 آنی شرلی در جزیره لوسی مود مونتگمری 4.6 44 چقدر این جلدش رو دوست داشتم و باهاش زندگی کردم و بهش فکر... 0 0 عاطفه مجیدی 1403/5/27 من زمین هستم: یک سیاره ی چند میلیارد ساله استیسی مک آنلتی 4.5 8 عاشقش شدم! و مطمئنم بچه ها در هر سنی از دوره ابتدایی عاشقش میشن. تصاویر بشدت جالب و بامزه و هدف داری داره و میشه ساعت ها درباره مطالب و تصاویر کتاب حرف زد. به نظرم نسخه چاپیش توی کتابخونه هر بچه ای لازمه ✨ 0 0 عاطفه مجیدی 1403/5/26 این عروسک مال من است! ریچل برایت 3.9 6 یه کتاب خوشگل بامزه که کمک میکنه بچه ها ( خواهر و برادرها و همچنین دوقلوها ) مفهوم و نحوه مشارکت و با هم کنار اومدن سر اسباب بازی دوست داشتنی شون رو یاد بگیرن و تمرین کنن. کلمات خوب و با دقت استفاده شدن و تصویرسازی خیلی زیباست. 0 0 عاطفه مجیدی 1403/5/26 اجازه هست؟ جان کلی 4.2 18 موضوع خیلی خوب درباره پذیرش تفاوت ها در دوست پیدا کردن؛ تصویرسازی جذاب و با نمک بود دوسش داشتم. 0 0 عاطفه مجیدی 1403/5/25 سم زدایی دوپامین تیبو موریس 3.9 7 من نسخه صوتی رو از طاقچه گوش دادم کتاب خوبیه کم حجم، ساده و کاربردی به شرح چیستی دوپامین، تاثیراتش بر عملکرد ما و چگونگی کنترلش میپردازه اگر مشکل اصلی شما استفاده بی رویه از فضای مجازی هست، توصیه میکنم کتاب مینیمالیسم دیجیتال هم بخونید چون مفصل تر به این موضوع و ارائه راهکارها پرداخته 0 1 عاطفه مجیدی 1403/5/25 آنی شرلی در اونلی لوسی مود مونتگمری 4.7 37 چقدر زیبا، لذت بخش و به آغوش کشیدنی بود... توصیه میشه!!! 0 0 عاطفه مجیدی 1403/4/20 کبوتر باید حمام کند! مو ویلمز 4.4 12 تصاویر، دیالوگ ها و روند داستان همه خیلی ساده و بامزه ان :) 0 0 عاطفه مجیدی 1403/4/16 DESTROY ME (ویرانم کن ، جلد 1,5) 4.0 4 اگه مشغول به خوندن مجموعه هستید، حتما این جلدهای فرعی رو هم بخونید که با شخصیت های اطراف جولیت بیشتر و بهتر آشنا بشید؛ این جلد به زیبایی شما رو با حقیقتِ آرون وارنر و از زاویه دید خودش آشنا میکنه :) 0 4 عاطفه مجیدی 1403/3/7 قدم یازدهم سوسن طاقدیس 4.1 16 تصویرگری جالب و داستان خیلی خوب برای حتی بزرگ تر ها... پیشنهاد میشه! 0 0 عاطفه مجیدی 1402/7/27 خرگوش گوش داد! رضی هیرمندی 4.7 53 ساده، زیبا، با معنا... معضل، مهم، کاربردی... توصیه میشه خوندن و دیدنش، برای کوچولوها و قبلش ما بزرگ تر ها ✌🏼 0 12 عاطفه مجیدی 1402/5/23 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 94 و اکلیل ها از چشمان قلب به درونه سینه سرازیر میشوند :""') 0 1 عاطفه مجیدی 1402/5/21 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 84 یه جاهایی از حوصلهم خارج میشد و با رد کردن یه بخش هایی کتاب رو تموم کردم و در نهایت و به طور کلی برام جالب بود 0 1 عاطفه مجیدی 1402/4/10 آن مرد با باران می آید وجیهه سامانی 4.1 50 " چیزی مثل یک گلوله آتشین، از سینه ام بالا می آید و راه گلویم را می بندد. چشمانم میسوزد و خیس میشود. " - کجات درد میکنه؟ + " این جا ... " و دستش را میگذارد روی قلبش. این ها که نوشتم، برش هایی از متن کتاب و توصیف حال خودم هنگام خواندن کتاب است. به نظرم کتاب میتوانست بهتر و قوی تر از این هم باشد اما باز هم کتابی خوب، دوست داشتنی، ملموس، ساده، کم حجم و مفید بخصوص برای نوجوانان است. 0 2 عاطفه مجیدی 1402/3/7 اولین تماس تلفنی از بهشت میچ آلبوم 3.5 7 جالب، عجیب، آروم، معمایی، هیجانی و درنهایت دوست داشتنی. 0 17 عاطفه مجیدی 1402/2/19 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 38 با قلبی خنجر خورده می نویسم: اگه میتونید همه جلد های این مجموعه رو خریداری کنید ( که ارزون هم نیستن ) شروع کنید بخونید و از نشر باژ بخونید چون این نشر همه کتاب های این نویسنده که مربوط به این داستان و در ادامه هم نوشته شدن رو ترجمه کرده ولی پرتقال فقط دو تا کتابش رو ترجمه کرده ( منبع: گوگل ) اما اگه مثل من نمیتونید همه کتاب ها رو تهیه کنید دو تا اگر دیگه داره؛ اگه میتونید فقط این داستان یا کتاب بعدیش رو هم در ادامه ش بخونید و بیخیال بقیهش بشید بخونید چون این داستانش که خیلی قشنگ و به معنای واقعی کلمه ماجراجویی زیبایی بود اما اگه نمیتونید بدون جلدهای بعدی دووم بیارید نخونید 💘 پ.ن: نیازمند یک خیّر برای هدیه کتاب های این مجموعه از نشر باژ ( اشک و آه ) 0 7 عاطفه مجیدی 1402/1/31 بهار رویش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه رمضان) علی صفایی حائری 4.4 6 برای ما محروم ها و مانع دارها که زیر باران لطف و رحمت و نعمت پروردگار هستیم اما کاسه هایمان واژگون است برای فهم این که صرفا برای درک حال فقرا روزه نمیگیریم و رمضان، مبارک تر و ویژه تر از آنیست که میپنداریم برای این که به خود تکانی بدهیم و رویشی داشته باشیم در این بهار رویش برای درک و استفاده بهتر و کیف و لذت بیشتر از ماه مبارک رمضان حیف است اگر این کتاب کوتاه، روان، زیبا، ملموس و مفید را نخوانیم خدا رحمتت کند آقای علی صفایی حائری 0 4 عاطفه مجیدی 1402/1/29 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 55 برای ناامیدها، مدیرها، کسب و کار دار ها و هر کس که میخواهد برای زندگی خودش، مردم کشورش و حتی دایره ای بزرگ تر از افراد کاری کند و مفید باشد و موفق باشد. قصه خودتان را از قصه کتاب پیدا کنید و بسازید حیف است اگر نخوانیدش... حیف است... 0 7 عاطفه مجیدی 1402/1/19 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 219 مگه میشه شما تاحالا به این فکر نکرده باشید؟ که اگه زمان و مکان و نحوه مُردنم رو قبل از اتفاق افتادنش میفهمیدم، چی میشد؟ چطور میشد؟ چه کار میکردم؟ لحظات آخرم رو چطور سپری میکردم؟ آدم های این داستان، کمی قبل از مردنشون از طرف قاصد های مرگ، تماسی دریافت میکنن و هرکدوم به نحوی روز آخرشون رو میگذرونن که ممکنه یک دقیقه تا یک روز کامل فرصت داشته باشن روز آخری باشن و هر کدوم به شیوه ای آخرین قطرات زندگی رو سر بکشن و منتظر مرگ خودشون باشن. این که ما نمیدونیم چقدر برامون فرصت باقی مونده، از لحاظی خوشاینده و از لحاظی هم نه... اما فکر میکنم حتما این طور برامون بهتر بوده. اما اگه بخوام به ذهنم اجازه خیال پردازی بدم، ترجیح میدم در دورانی بعد از این داستان زندگی کنم؛ مثلا به قول نویسنده علم پیشرفت کنه :)) و درنتیجه بتونم علاوه بر زمان مرگ، از مکان و نحوه به وقوع پیوستنش هم خبردار بشم هم برای خودم هم آدم های زندگیم؛ البته نه نیمه شبِ روز آخری بودنم، بلکه از اول شروع این زندگی تو این دنیا. کتاب رو بخونید و دوسش داشته باشید امیدوارم ازش درس بگیریم و زندگی کنیم؛ همین حالا و خوب! 5 28