یادداشتهای فاطمه دنیادیده (101) فاطمه دنیادیده 1403/9/8 کلمات نمی میرند محسن عموچی فروشانی 4.0 4 کتاب متوسط است .اگر مختصرتر و مفیدتر بود بهتر بود. 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/9/8 من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد پرویز امینی 3.9 11 کتابی برای آشنایی نوجوان با یکی از شخصیت های معاصر آقای محمدتقی بهجت . کتابی صمیمی و روان و دوست داشتنی . 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/9/8 من سیدعلی اکبر صنعتی هستم: مردی از جنس مس و خاک پرویز امینی 4.4 6 بخشی از کودکی و نوجوانی و فراز و نشیب زندگی این مرد بزرگ به تصویر کشیده شده است .اگر خداوند بخواهد چطور دست یتیمی را می گیرد و به بهترین موقعیت می رساند. 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/9/8 من طاهره صفارزاده هستم: کودک قرن پرویز امینی 3.4 3 بخشی از کودکی ونوجوانی خانم طاهره صفارزاده را بیان می کند . شاعر و نویسنده معاصر . مناسب ۱۲ سال به بالا .مفید بود. 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/9/8 نیمه تاریک وجود دبی فورد 3.8 38 من از این کتاب خیلی آموختم ..این که اگر رفتاری در اطرافیان من را آزار می دهد باید برگردم به خودم و نمود آن را در خودم ببینم . بسیار در پذیرش دیگران و خود کتاب موثری است .تمرین های خوبی دارد. 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 چند کلمه حرف حساب درباهر ی بدن: کتابی درباره ی مالکیت بدن، رفتار محترمانه ... جینین ساندرز 3.8 2 بخاطر جمله ی اول کتاب که خیلی خطرناک می تواند باشد . "بدنت متعلق به خود توست و تو می توانی برایش تصمیم بگیری." نه بابا! این طرز فکر خیلی بده خیلی . تازه از آن بدتر چیزیست که القا می شود در کل کتاب . ملاک ارتباط با دیگران حس و احساس توست نه عقل . 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 وقتی بابا رئیس بود تقی شجاعی 4.7 5 یکپسربچه پرحرف که دائم به صورت متکلم وحده دارد از بابایش حرف می زند ..ادبیات یک بچه دبستانی و وجود غلط های املایی به عمد با رنگ قرمز آنرا مناسب کودکان می کند اما حجم کتاب بسیار زیاد است برای کودک .وجود کلمات نازیبای زیاد در هرصفحه . آدم بزرگها و بچه هایی که خیلی بهم فحش می دهند .وحود داستان های بزرگترانه مثل عشق دختر همسایه و عاشقی همه ی پسرها نسبت به او و مسائلی از این دست در کتاب ، کتاب را با وجود محتوای خوبی که بعضا دارد که اکثرا به درد بزرگترها می خورد ، ناخواندنی کرده است . حیف عکس روی جلد و حیف سوژه جذاب ! 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 المور دنبال دوست می گردد هالی هابی 4.0 5 یک داستان زیبا درباره ی دوستیابی و تنهایی و رهایی از آن به روش یک جوجه تیغی .. 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 خرس از راه رسید! ریچارد تی موریس 4.3 8 جریان شناور و پرهیجان یک زندگی و آدم ها و شرایط پیش بینی نشده را در قالب یک داستان ساده اما زیبا بیان کرده است . مناسب تا ۵ سال 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 من امتحانش می کنم! لوری رایت 3.4 4 دختری با حساسیت بالا نسبت به همه چیز .. اگر چنین فرزندی ندارید بی جهت به او حساسیت داشتن را یاد ندهید .چه کاری است! 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/22 دارلا باید چه کار کند؟ (8 داستان در یک کتاب) لیلا کاشانیوحید 4.2 3 از لحاظ تصویرگری در چند صفحه اشکالات تربیتی داشت . که مهرتاییدی بود برای نماد رنگینکمان در جای جای کتاب . 0 0 فاطمه دنیادیده 1403/1/17 مسیر خارج از نقشه مجید ملامحمدی 4.3 14 برای من حوصله سر بر بود ...غافلگیری و کشش داستانی برای من بزرگسال نداشت ..اگر نبود انگیزه ارزیابی ادامه نمی دادم و نمی خواندمش ..هرچند کتاب بسیار مفیدی است و در دل یک سفر به زمان انگیزه های افراد برای همراهی نکردن امام حسین علیه السلام را بیان کرده است . 1 2 فاطمه دنیادیده 1402/10/18 گیله بانو منیژه آرمین 3.5 2 فوق العاده قصه ی جذابی دارد ..خیلی وقت بود رمانی به این جذابیت نخوانده بودم .قصه مردسالاری و ظلم به زنان ،قصه ی بردباری و فداکاری، قصه ی ایمان واقعی و ظاهری . 0 1 فاطمه دنیادیده 1402/10/13 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 23 به نام خدا . بعضی از روایت ها واقعا خوب بود ولی بعضی چالش خاصی نداشت و ارزش کتاب شدن نداشت .اما در کل کتاب خوبی بود .راضی هستم از خواندنش . 0 3 فاطمه دنیادیده 1402/8/18 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 105 بهتر بود اسمش *جای خالی نان* باشد . چرا که هرچه کشیدند از نبود نان بود . قدرت قلم ونگاه آقای دولت آبادی خیره کننده بود .یک شاهکار.. 0 6 فاطمه دنیادیده 1402/7/23 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.4 71 خیلی رمان قوی بود ..باور پذیر و تاثیر گذار .. اینکه تجرد چه رویایی بود و چه دویدن های نشاط انگیزی داشت اینکه همسر بودن به اضافه مادر شدن چه قفل ها بر پای می زند و چه محرومیت هایی که در آن هدیه های شگفت نهفته است. اینکه مقصد کجاست و مسیر چیست ؟! زن فعال و فوق اجتماعی و برگزیده بجه دار میشه و تمام مشغولیت هاش رو باید بزاره کنار .اینکه چه احساسی داره و به چی نیاز داره و طریقه کنار اومدنش با خود و خانواده اش وواین مسیر سنگلاخ خیلی تاثیر گذار و خواندنی روایت شده است. 0 8 فاطمه دنیادیده 1402/7/9 پسری که قبلا بودم! الی استندیش 4.4 9 ۵ ستاره برای موضوع جذاب و اتفاقات پرکشش . داستان عبور از غم و بخشیدن خود .. یک داستان برای نوجوانان 0 5 فاطمه دنیادیده 1402/7/8 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 69 خاطرات یک قاضی از پرونده هایش به زبان کمی طنز ..خیلی بامزه نبود بیشتر جالب بود 0 3 فاطمه دنیادیده 1402/6/30 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.1 96 تا صفحه ۱۰۰ بهش فرصت دادم تا جذبم کند .اما متن سخنرانی است که ان وسط سارا و ماشا یا در ظاهر خوششان می آید یا در دلشان خوششان می آید و بروز نمی دهند .🥴 در ردیف کتاب های نچسب 🥵 0 4 فاطمه دنیادیده 1402/6/27 پرواز پای دماوند: برگ هایی از تاریخ شفاهی زندگی شهید دانشمند دکتر محسن فخری زاده محمدحسین علی جان زاده روشن 3.9 10 رفتار ایشان در خانواده و در کنار همسر فوق العاده است . 0 2