من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد

من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد

من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد

پرویز امینی و 1 نفر دیگر
3.9
21 نفر |
11 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

34

خواهم خواند

10

شابک
9786000111342
تعداد صفحات
24
تاریخ انتشار
1402/1/2

توضیحات

کتاب من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد، تصویرگر محمدرضا دوست محمدی.

لیست‌های مرتبط به من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد

من عباس کیارستمی هستم: گندم زارهای منمن پروین اعتصامی هستم: بانوی شعر فارسیمن مصطفی چمران هستم؛ مرد روزهای سخت

کُوْدَکِیِ نٰامْدٰارٰانْ

9 کتاب

بسم الله در زندگی‌نامه نویسی به نظرم یکی از شروط مهم این است که در انتهای روایت، تو دوست داشته باشی تا او شوی... مجموعه ده جلدی کودکی نامداران که توانستم نه جلد آن (جلد مربوط به بانو طاهره صفارزاده را نداشتم) را بخوانم، اتفاق ویژه و خوبی بود. ابتدا با خواندن جلدهای مربوط به آیت الله بهجت، سهراب سپهری و عباس کیارستمی دلزده از مجموعه شدم اما خوشبختانه به خواندن ادامه دادم و نتیجه مورد علاقه ام را گرفتم. شش جلد بعدی زیباتر بود و اوج این کتاب‌ها را در نوشتار پیرامون زنده‌یاد علی حاتمی دیدم، جایی که حقیقتا متحیر ماندم که مگر می‌شود به این خوبی و اینقدر خلاصه یک انسان را تصویر و بیان کرد؟؟؟ بقیه مجموعه را در یک ردیف می‌بینم اما بی‌شک هرکدام از شخصیت‌ها کشش هایی دارند که نوع روایت شان را متمایز از دیگری می‌کند، نکته مهم این است که در این شش جلد زیبا، شما قطعه‌ای از زندگی هرکدام را می‌خوانید که همان قطعه نقطه عطف آن شخصیت است. خلاصه یادداشتی برای هرکدام در صفحه مربوط به آن کتاب نوشته‌ام، اگر دوست داشتید ملاحظه بفرمایید. 🌹

9

یادداشت‌ها

          داستانی که در این کتاب درباره آیت الله بهجت روایت شده، بسیار ضعیف است و فراز و فرود خاصی ندارد. نبود جذابیت در این داستان مخاطب را خسته می کند. و حتی اگر تا انتها خواندن کتاب را ادامه دهد با این سوال موجه می شود که : خب که چی؟ چرا من باید این شخصیت را بشناسم. نکته خاص در این گونه مجموعه ها این است که نویسنده یا در جریان داستان یا به گونه ای دیگر به خواننده بگوید چرا شناخت شخصیت انتخاب شده مهم است و با توجه به انتخاب ناشر برای روایت داستان کودکی شخصیت های این مجموعه، باید نکته خاصی در کودکی آنها وجود داشته باشد. اگر در جلد حاضر سفر یک نوجوان سیزده ساله به تنهایی و برای کسب علم، همان نکته خاص باشد، زیاد در کتاب به این وجه خوب پرداخته نشده و در مجموع جو حاکم بر داستان، یکنواخت و بدون فراز و فرود است. این مساله زمانی خودش را بیشتر نشان می دهد که ما شناخت بیشتری از شخصیت آیت الله بهجت حتی در کودکی داشته باشیم و بدانیم این شخص داستانهای جذاب و میخ کوب کننده ای حتی در همان سنین دارد و اینکه چرا نویسنده آن ها را روایت نکرده جای سوال دارد. شاید بشود گفت خود نویسنده هم شناخت خوبی از آیت الله بهجت نداشته تا بتواند او را خوب معرفی کند یا نخواسته کرامات او را در نوجوانی به مخاطب نشان دهد.

        

13

          از مجموعه کودکی نامداران یک صد سال اخیر ایران. و درباره کودکی مردی که در آینده‌اش از بزرگ‌ترین علما و عرفای زمانه‌اش می‌شه. 
داستانی از کودکی محمدتقی بهجت از زمانی که قرار است در دوازده‌سالگی از خانواده‌اش جدا بشه و برای تحصیلات به شهری خیلی دور از خانواده اما خیلی نزدیک به اهل‌بیت بره و زندگی کنه و بشه از بزرگ‌ترین عالمان و مجتهدان زمانه ما. 
و معاصر بودن با او بشه از افتخاراتمون.
مرد ریزجسه‌ای که بیشتر او رو با نام و یاد امام زمان می‌شناسیم. بسیار دوستش داریم و صدایش در گوشمون است.
 و از آرزوهامون است تا مثل او بشیم تا بتونیم رضایت امام زمانمون رو جلب کنیم
هر چه از آقای بهجت بگم کم گفتم
اما اگه بهم بگن چی ازشون یاد گرفتی میگم دو تاش خیلی یادم مونده. یکی تأکید زیاد ایشون به انجام واجبات و ترک محرمات . یکی هم تأکیدشون به اینکه هیچ ذکری بالاتر از صلوات نیست. همین دو شاه کلید،‌رسیدن به خداست
کتاب‌های بزرگان سرزمینمون رو منتشر کنیم، بخونیم، معرفی کنیم،‌ خلاصه که این بزرگان رو الگوی خودمون قرار بدیم


🧒🏻👧🏻رده سنی کتاب برای دوازده سال به بالاست
        

2