راز
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
راز بزرگ خلقت، قانون جذب یا کشش است. به این معنا که تمام چیزهایی را که اشخاص در زندگی تجربه می کنند به دلیل جذب آن به وسیله ی خویش است هم چنین تمامی اتفاقات به دلیل تصاویر ذهنی است که به سوی خویش جذب می کنند. بر همین اساس اگر اشخاص مثبت بیاندیشند و در زندگی شخص مثبتی باشند، افراد مثبت و وقایع مثبت را به سوی خویش جذب می کنند و در مقابل اگر منفی باشند و افکار منفی را در سر بپرورانند و جزء اشخاص بد و عصبانی باشند، موقعیت های منفی و بدی را به سوی خویش جذب می کنند. بنابراین ما چیزهایی را جذب می کنیم که مشابه افکارمان باشد؛ خواه این افکار را آگاهانه و یا ناآگاهانه در سر بپرورانیم و این همان راز بزرگ خلقت است. در نتیجه اشخاص برای کنترل ذهن خویش باید به مراقبت کردن ذهن خویش بپردازند تا افکارشان را شخصا برگزینند و انرژی بدن خویش را شفاف سازند. انسان ها به وسیله ی قانون جذب یا همان راز خلقت می توانند به خوشبختی، سلامت، پول، روابط خوب، عشق و هرآن چه برای زندگی خویش می خواهند دست یابند. به همین دلیل نگارنده در کتاب حاضر به موضوع راز خلقت جهان پرداخته و به وسیله ی سخنان برخی شخصیت های برجسته راه های دست یابی به آن را بیان کرده است.
بریدۀ کتابهای مرتبط به راز
یادداشت ها