Secret
10 دنبال کننده
جهان آلودهی خواب است و من در وهم خود بیدار🌚🌱
یادداشتها
باشگاهها
این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.
چالشها
این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.
لیستها
این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.
بریدههای کتاب
این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.
فعالیتها
3.5
1402/6/5
3.5
حرفتون کاملا متین❤️
درسته خب من زندگیمو پیش میبرم زیاد خودمو غرق قانون جذب نکردم فقط تا حدی ک شکرگذاری کنم و حالمو خوب نگه دارم اینم بهونه ای شده ک یذره به خدا نزدیکتر شم و آدمارو بیشتر دوس داشته باشم😅
ادب و احترام و سنجیده بودن حرفاتونو خیلی دوسدارم همیشه سربلند باشید زندگی به کام
خب درسته ک زندگی اون چیزی نیس ک از بیرون بشه قضاوتش کرد همه آدما آرزوهای زیادی دارن خواسته های زیادی دارن ولی اونایی ک ب اهدافشون میرسن شاید خیلی کم باشن ازدواجم همینطوره همه ازدواج میکنن ولی خیلی کم هستن اونایی ک طعم خوشبختی رو میچشن اما میدونین چی آدمو میکشه؟نداشتن امید!
فقد اینو میخواستم بگم که زندگی خیلی کوتاهه که بخواد با بدبینی و بدی سپری بشه بشه خشک بهش نگا کرد چرا با عشق و خوبی زندگی نکرد خدا اونقدرام سختگیر نیس
و البته نمیشم با آدما جنگید چون هیچوقت کوتاه نمیان و همیشه دلایلی دارن ک قانعت کنن پس میگم حق با شماست و بحثو میبندم
البته که میخونمش مرسی معرفی کتاب❤️
بزارید خلاصه بگم راجب دیدگاه خودم نسبت به قانون جذب ک سوال کردین قانون جذب میگه یه چیزیو میخوای راجبش فکر کنی ینی داری رو طبلش میکوبی ک قانون جذب میگه کافی نیس باید تجسم کنی و بنویسی شکرگزاری و... بنظرم اول باید هدفتو ک خدا تورو براش آفریده (چون بیخود خلق نشدی صد درصد) بر اساس اون چیزی که قلبت میگه و خودت دوسش داری پیدا کنی بعدش تلاش کنی تا بهش برسی اما تو هدفو تعیین میکنی مسیر با خداس ک تورو کدوم سمت و از چه راهی برسونه تو فقد تجسم کن از چیزایی ک داری شکرگزاری کن حالتو خوب نگه دار و با ایمان بمون ک خدا رهات نمیکنه منم همینم یا به اون چیزی ک میخوام میرسم یا در راه رسیدن بهش میمیرم بهرحال بهتر از حسرت خوردنه حالا این کجاش بده شما بگو🙂
اولا حرفاتون هیچ ربطی به کتاب نداشت و بیشمار آدم قرن بیستمی وجود داره😂 اگر منتقدین و کتاب و خوندین مباحثه کنین و نقد کتابو بیارین تا همراهیتون کنم
و دوما دلی میگم جناب امیررضا اگه میخواین اینسری کتابارو درک کنین پیشنهادم اینه یمدت قرآنو فقد معنیشو بخونین و سعی کنین درکش کنین بعد به قدرت کلامتون و رفتارتون تو زندگیتون پی میبرین اونجایی که خدا تو سوره شوری گفته هر چی تو زندگیتون میبینین از اعمالیه ک انجام دادین من نمیگم تلاش نکنین بکنین ولی + ایمان و توکل به خدا برابره معجزس خدا بندشو رها نمیکنه این کتابم چیز بدی نگفته البته اگه آدم توهم نزنه از جملات کتاب و بشینه و حرکتیم نکنه و منتظر معجزم باشه