جوجو مویز و 1 نفر دیگر
3.2

ناشر
پرثوآ
1398/10/29

کتاب حاضر داستان یک نویسنده انگلیسی است که در آن دختر پرستاری که در دنیای بزرگ تری به رویش گشوده شده است، می رود تا زندگی را از سر بگیرد و آهنگی دیگر از بودن خویش بنوازد. «لوسیا» که اینک تحول عظیمی در او رخ داده است با تجربه جدیدی روبرو می شود و شرایط به گونه ای رقم می خورد که یک بار دیگر در آزمون زندگی شرکت می کند و بر سر دوراهی می ایستد. درنهایت مجبور می شود انتخابش را بکند و این شاید بزرگ ترین تصمیم زندگی اش باشد.

یادداشت ها

مهسا

1403/4/27

کتاب من پس از تو هم با یک حادثه شروع می شود. حادثه ای که داستان کتاب بر آن سوار است. پس از تو به هجده ماه پس از مرگ ویل برمی‌گردد. با لوئیزا در وضعیتی روبرو می‌شوید که او از طرفی با غم از دست دادن ویل و از طرف دیگر با عذاب وجدان ناشی از کمک به او برای پایان دادن به حیاتش دست و پنجه نرم می‌کند.
✅روحیه و زندگی او بسیار آشفته و پریشان است. لوئیزا دچار افسردگی شده حال آنکه ماه‌ها قبل به ویل قول داده بود که تمام تلاش خود را بکند تا زندگی هیجان‌انگیز و شیرینی را تجربه کند. اما حالا هیچ فعالیت خاصی انجام نمی‌دهد. لوئیزا بعد از مرگ ویل اکنون به لندن آمده و در آپارتمانی زندگی می کند که با پول ویل خریده است. لوئیزا در کافه فرودگاه مشغول به کار است، مدام درگیر خاطرات ویل است و در ذهنش با او گفت‌و‌گو می‌کند. داستان به همین صورت پیش می رود تا اینکه اتفاق عجیبی در زندگی لوئیزا رخ می دهد. اتفاقی که زندگی او را به حاشیه می برد.
این کتاب هم مثل کتاب من پیش از تو واقعا دوست داشتنی بود برام.

رضا حقی

1403/1/26

من این کتاب را گوش کردم کتاب خوبی بود

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.