جزئیات فعالیت
مهرداد احمدنژاد تا صفحۀ 174 خواند.
1403/3/25
بهخوان بسیار یار و همراه خوبیه و من تقریبا هرجا که نشستم ازش تعریف کردم و مردم رو به عضویت و استفاده تشویق و ترغیب کردم و حتی یک جایی هم که انتقادات غیرمنصفانه بهش میشد ایستادم و تو دهن اون آدم بیانصاف زدم. اما واقعا یه نقصی داره که منو به شدت داره اذیت میکنه: بهخوان رمان-داستان محوره. ینی چی؟ ینی یک پیشفرض پنهان داره که خوندن کتاب از صفحه ۱ شروع میشه و تا صفحهی پایانی ادامه پیدا میکنه و اصلا چه معنی میده کسی بره از وسط بخونتش؟ ولی واقعیت اینه که من خیلی از کتابارو همینطوری میخونم و بسته به نیازم ترتیب فصول و بخشهای یک کتاب رو عوض میکنم و حتی اونارو با فاصلهی زمانی زیاد میخونم. با توجه به این پیوسته بودن ثبت پیشرفت کتابها، تقریبا از امکان مدیریت مطالعهی کتابام محرومم و امیدوارم برای این چالش راه حلی اندیشیده بشه که هم بهخوان کاملتر و بهتر از گذشته بشه و هم من بتونم رابطهی مستمرم رو (به واسطه پاسخگویی به نیازهای فعلیم) باهاش حفظ کنم./ این کتاب که میبینید از ۱۴۰۰ تا الان مشغولش هستم و با فاصلهی زمانی طولانی بخشهای مختلفش رو خوندم و اون ۹۰ صفحهای هم که نخونده مونده مقداریش از وسط کتابه و مقداریش هم از انتهای کتاب. فعلا باید خودم حساب و کتاب صفحات نخونده رو دستی و روی کاغذ داشته باشم.../عنوان کتاب هم «اخلاق نیکوماخوسی» هست که به اشتباه نیکوناسی ثبت شده. اگر کسی که دسترسی داره این پیامو خوند بی زحمت نسبت به اصلاحش اقدام کنه😅
1403/3/25
اولش فک کردم بهخوان پلاس یه نسخه از بهخوانه که این ویژگیهای درخواستی منو داره😂✌🏻
1403/3/25
نه، اتچ کردم که ببینن دوستان میخواستم اکانت راهنمای بهخوان رو هم اتچ کنم که نمیدونم چرا نمیشد. @behkhaan.ir عههه، الان شد😁 @MehrdadCSRTR
1403/3/25
آقا این واااااقعا درخواست عجیبیه. یعنی وقتی فکرمیکنم به برنامهنویسهایی که قراره این آپشنو طراحی و پیاده کنن کمرم درد میگیره، با اینکه از این حوزه سر درنمیارم و اصلا نمیدونم کار راحتیه یا سخت. =))))
1403/3/25
نه خیلی هم پیاز داغشو زیاد نکنید😅 فک نمیکنم از نظر فنی اونقدر پیچیدگی داشته باشه😅
1403/3/25
فکر میکنم اگر این امکان وجود داشته باشه که بشه گزارش پیشرفت رو پسرفتی هم زد مشکل تا حدودی حل بشه. (یعنی اگر الان مثلا برای صفحه ۱۰۰ گزارش زدیم بعدا بتونیم برای صفحه ۹۰ هم گزارش بنویسیم)
1403/3/25
این موردی که میفرمایید در صورتیه که همین مدل فعلی حفظ بشه و یه اصلاح ریزی درش انجام بشه. پیشنهاد من بیشتر از این جنسه که گزارش پیشرفت پیوسته نباشه. ینی مثلا بشه خوندن صفحات ۳۰ تا ۵۰ رو ثبت کرد و اون نوار سبزرنگ هم یه بازهی متناظرش رو نشون بده. ینی جای صفحات قبل از ۳۰ و بعد از ۵۰ خالی باشه.
1403/3/26
اوه عجب چیزی 😅 یعنی هیچوقت چنین گزارش پیشرفتی به ذهنم خطور نمیکرد 😄 نمیگم از لحاظ برنامهنویسی خیلی سخته ولی بازم :) یعنی بهخوان اینقدر قابلیت اضافه کرده که میتونیم به این چیزا هم فکر کنیم وگرنه گودریدز یک دهم این قابلیتها رو هم نداره :) @MehrdadCSRTR