یادداشتهای shaghyeagh (18) shaghyeagh 1403/8/10 تاول لوئیس ساکر 4.0 22 داستان جالبی داشت ولی شاید برای سنین بالا کسل کننده باشه ولی در کل داستان خوبی داشت 0 2 shaghyeagh 1403/6/12 آرامش ابدی سارا رابرت داگونی 3.8 3 خیلی خوب بود اولاش فکر میکردم داستان چرتی داره و زیاد نمیخوندمش ولی وقتی به وسطای کتاب رسیدم کم کم جذبش شدم و این باعث شد که هی بخوام ادامش بدم و وقتی به اخر کتاب رسیدم شوکه شدم انتظار خیلی چیز هارو نداشتم دلم واسه یه سری از شخصیت های کتاب می سوخت ولی به هرحال کتاب خوبی بود و دوسش داشتم پیشنهادش میکنم بخونید 🤝🏻🫠 0 3 shaghyeagh 1403/4/17 مغازه جادویی جیمزرابرت داتی 3.7 79 کتاب تاثیرگذاری بود یه ارامش عجیبی بهم داد و کلی راه موفقیت کتاب عالی ای بود پیشنهاد میکنمش 0 1 shaghyeagh 1403/3/11 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 183 وای باورم نمیشهه خیلی زیبا بود عیر قابل توصیفه کار این نویسنده محشره والنسی و بارنی عشق زیباشون نیاز به همچین دنیایی کاش این کتاب ادامه داشت و شاهد بیشتر عشق زیباشون میشدیم🥹🤝🏻 1 4 shaghyeagh 1403/3/4 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 62 خیلی کتاب خوب و جالبی بود انگار زندگی من و نورا یکی بود میتونستم خیلی راحت درکش کنم از اول کتاب جذبش شدم و زندگی رو با نورا میگذروندم حس امید و زندگی بهم میداد برای نورا خوشحالم زندگی خوبی داشت این فرصت که بتونی زندگی های دیگه رو تجربه کنی خیلی خوبه درهر حال خیلی خوب بود 🥹🤝🏻 0 4 shaghyeagh 1403/2/24 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 140 این کتاب فوقالعاده بود پایانش شگفت انگیز و تعجب اور وقتی تمومش کردم باورم نمیشد میتونستم فقط به یک جا خیره بشم ارزش ترند شدن رو داره پیشنهاد میشه🤝🏻 0 12 shaghyeagh 1403/1/27 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 154 من به شخصه عاشق این کتابم و اولین کتاب عاشقانه ای بود که خوندم خیلی خوشم اومد داستان جالب و زیبایی داشت مخصوصا شین که انگار خیلی کراش بود😌 کاپل مینا و شین هم خیلی جالب بود🥲 در کل کتاب عالیهه 🫠 0 4 shaghyeagh 1403/1/22 شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.2 73 اوایل داستان کشکشی بهش نداشتم و جذبش نشدم اما اینطور پیش نرفت و وسطای داستان تازه حس شور و هیجان به وجود اومد و منو به خودش جذب کرد و در اخر داستان بسیار هیجانی و خیلی خوب بود اینکه جود تونسته بود به خواسته خودش برسه خیلی منو خوشحال میکرد و اینکه کاردن با جود کنار اومده منو متعجب در کل کتاب خیلی خوبی بود پیشنهاد میکنم بخونیدش 🤝🏻 0 6 shaghyeagh 1403/1/11 کشفم کن جلد 2 طاهره مافی 4.3 49 وایی نمیتونم حسمو راجب به این کتاب بگم اصلا قابل توصیف نیست چطور یه کتاب میتونه قلبتو درگیر کنه اخه (: خیلی خیلی دوسش داشتم مخصوصا وقتی وانر به جولیت اعتراف میکنه بهش میگه عزیزمم خیلی قشنگههه 0 2 shaghyeagh 1403/1/7 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 59 خیلی خوب بود درک میکردم انگار حرفای خودمه اینکه یکیو پیدا کنی که بهت اهمیت بده و دیدگاهتو عوض کنه خیلی خوبه لازمه جور دیگه ای دنیا رو ببینیم 0 6 shaghyeagh 1403/1/4 ویرانم کن (۱.۵) طاهره مافی 4.2 55 وانر ادم بدی نبود نیاز به هیجان ، عشق ، محبت ، اهمیت و ارامش داشت پدرش این رو ازشگرفته بود او عاشق جولیت بود حس خوبیه خیلی (: 0 0 shaghyeagh 1403/1/2 خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.1 125 جالب بود احساس میکنم قراره بهتر از چیزی که انتظار داریم رو به رو شیم شخصیت های جالبی داره فکر نکنم وانر اونقد ادم بدی باشه در کل خوب بود 0 2 shaghyeagh 1402/12/17 اسم این کتاب راز است! سودانیموس بوش 4.2 20 داستان جالبی داشت 0 0 shaghyeagh 1402/12/17 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 107 محشر بود خیلی روم اثر داشت و خیلی غمگینم کرد که هنوز تو شوکم (: 0 1 shaghyeagh 1402/12/17 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 0.1 121 داستان جالبی داشت 0 0 shaghyeagh 1402/12/17 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 154 خیلی زیاد داستانشو دوست داستم و قطعا پیشنهاد میکنم بخونید 0 4 shaghyeagh 1402/12/17 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 178 برای من داستان جالبی نداشت و گیج کننده بود 0 0 shaghyeagh 1402/12/17 زندگی به صرف انبه محسن محمدبیگی 4.2 7 تقریبا کتاب جالبی بود ولی من انتظار بیشتری داشتم و احساس میکردم بهتر باشه 0 6