یادداشت‌های نیایش نجم الدینی (143)

کتاب «داداش ابراهیم» نوشته محمدعلی جابری، داستانی جذاب و آموزنده از زندگی شهید ابراهیم هادی است. این کتاب به روایت داستان‌های کوتاه و واقعی از زندگی این شهید بزرگوار می‌پردازد و به ویژه برای نوجوانان و جوانان نوشته شده است. کتاب تلاش می‌کند تا تصویری روشن از منش، اخلاق، ایمان و جوانمردی شهید هادی را به مخاطبان ارائه دهد.

درباره کتاب گونه شناسی انواع بابا
این کتاب مشتمل بر چند داستان کوتاه با عنوان‌های «بچه گشنه است»، «بچه تنهاست»، «بچه به زندگی رنگ و بو می‌دهد!»، «بچه نه جایی می‌رود نه جایی می‌ماند حتی از شکلی به شکل دیگر هم تبدیل نمی‌شود»، «بچه جغد است»، «بچه همه‌اش هست»، «بچه خرج دارد، خیلی!»، «بچه زرد است»، «بچه!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

کتاب «کله آهنی» نوشته ویدا اروجی یک رمان برای نوجوانان است که داستان پسری با شرایط خاص را روایت می‌کند که به دلیل داشتن پوشش آهنی بر سر، از سوی دیگران مورد تمسخر قرار می‌گیرد. این کتاب به تغییر و تحول شخصیتی و رفتاری پسر و همچنین به تأثیر یک زن خیّر به نام آهوخانم در زندگی او و خانواده‌اش می‌پردازد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

کتاب "دورریختنی‌های عزیز من" نوشته الی سوارتز، داستان دختری به نام مگی را روایت می‌کند که با از دست دادن مادربزرگش، شروع به جمع‌آوری وسایل می‌کند و هیچ چیز را دور نمی‌اندازد. این وسایل به تدریج زندگی او را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
خلاصه داستان:
مگی، دختر دوازده ساله‌ای است که به تیراندازی با اهداف متحرک علاقه دارد و خانواده‌اش را بسیار دوست دارد. پس از فوت مادربزرگش، او شروع به جمع‌آوری وسایل می‌کند و هیچ چیز را دور نمی‌اندازد. این کار به مرور زمان بر زندگی او و اطرافیانش تاثیر می‌گذارد و او را از دیگران دور می‌کند.