یادداشتهای نگار دین پژوه (82) نگار دین پژوه 1403/12/17 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 179 به متاهل ها توصیه میکنم بخونید زندگی متاهلی چه قدر زیبا میتونه باشه 0 5 نگار دین پژوه 1403/12/9 ناشنیده هایی درباره قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری موسسه عصر بیان معنوی 4.2 26 کتابی که هر زن مسلنان باید بخواند 3 2 نگار دین پژوه 1403/12/7 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.4 67 خواند یک کتاب درباه کومله و دموکرات از زبایک کرد بسیار دلنشینبود. خاطرات ک اسیر کرد در دست این دو گروه 0 8 نگار دین پژوه 1403/11/2 تجربه دینی بشر جلد 2 نینیان اسمارت 4.0 1 کتابی روان درباره عقاید ادیان مسیحیت یهودیت و پدیده نو ظهور مدرنیته و بی دینی و جایگیزینی فلسفه به جار دبن یک کتاب درسی برای دانشجویان ادیانه متن روانی داره برای آشنایی اولیه و کلاسیک با ادیان شروع خوببه 0 2 نگار دین پژوه 1403/10/28 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 83 کتاب بسیار قوی ار از انتظارم نوشته شده بود. ژانری که خیلی راحت میتونه حوصله سربر باشه با شیوه جذاب و عمیقی روایت شده بود. این کتاب یک هدیه خیلی مهم به من داشت و اون ایجاد چند سوال در ذهن من بود ۱. همسر کیست و من چه نسبتی با او دارم؟ در خلال داستان واقعا به عنوان یک شخص خیلی برام مطرح شد نویسنده در آخر داستان جواب میده اما سریع میگذره و به نظرم جای پرداختن بیشتر داشت. خودم فعلا به این جواب رسیدم همراه برای رسیدن به خدا سوال ۲: فرزند کیست و نقش مادر چیست؟ سوال ۳ خانواده تا چه حدی هویتی من رو میسازن و من رو تعریف میکنن سوالات عمیقی اند که هر جوابی بهشون میتونه نحوه زندگی افراد رو تغییر بده 1 4 نگار دین پژوه 1403/10/11 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 43 وقتی کتاب را شروع یه خواندن میکنی حس میکنی این شهید یحی سنوار است که دارد با یک لحن پدرانه برایت داستان میگوید. داستانی از رنجهای واقعی اش در وطن غصب شده اش برای همین تک تک واژه هایش به قلبت نفوذ میکند و اثر خود را برجای می گذارد. آه از این ظلم و جنایتی عجیب که من با آن هم عصر شده ام گاهی این هم عصر شدن خجالتم میدهد شرمسارم میکند ناراحت و شرمنده بودم کتاب را خواندم شرمنده تر شدم از اینکه من آسوده میزیم و چند کیلومتر آن طرفتر کوچکترین حقوق هم برایشان رعایت نمی شود. روایت داستان روایت شروع حماس و جنبش اسلامی و انتفاضه اول است که درک درستی از فضای فرهنگی و جو غزه به انسان می دهد چیزیکه ما الان به شدت نیازمندیم. 0 5 نگار دین پژوه 1403/9/24 بی نام پدر سیدمیثم موسویان 3.8 25 به چند دلیل دوستش نداشتم مهم ترینش فرم داستان بود که هر بخش با یک راوی نامشخص شروع می شد باید جلو رفت تا بفهمی کیست دوم تم داستان که از اول تا آخرش ناراحت کننده بود سوم زبان غیر ادبی داستان که خیلی تو ذوق میزد نقدهای زیادی دارم که فرصت نوشتن نیست 0 4 نگار دین پژوه 1403/9/20 فلسفه علم کلام هری اوسترین ولفسن 4.0 1 کتاب ترجمه سنگینی داشت اما دشوار بودن مباحث بر این سنگینی می افزود. از این جهت کتاب مهم بود که به صورت تخصصی دید مسیحیان کنونی رو از اختلاف مسلمانان و مسیحیان در مبانی کلامی میده اما سطح کتاب در حدیه که فقط به درد دانشجویان ارشد به بالای الهیات میخوره و یک منبع اصلی در ارجاعاته. 0 3 نگار دین پژوه 1403/9/19 گلستان یازدهم (خاطرات زهرا پناهی روا، همسر سردار شهید علی چیت سازیان) بهناز ضرابی زاده 4.3 49 این کتاب خاطرات همسر و خانواده شهید است نه معرفی شخصیت چیت سازیان. کتابی بسیار احساسی که با یک سکانس بسیار ناراحت کننده شروع میشود. من این شروع رو دوست نداشتم. اما ما نیاز داریم دردها و رنج های خانواده شهدا رو بدونیم تا بفهمیم برای حفظ خاک ایران چه افراد زیادی سختی های روحی زیادی تحمل کردند. 0 7 نگار دین پژوه 1403/9/16 5 زبان عشق: رازهایی برای داشتن عشقی پایدار گری چاپمن 4.4 5 برای من جالب بودنویسنده تجربه عشق ورزیدن در کشورهای مختلف جهان رو بررسی کرده بود و به پنج حالت مختلف رسیده بود. از این نظر ارزشمند بود اما حقیقت اینکه در صحنه توصیه برای چگونگی عشق ورزیدن برای زندگی موفق خوب عمل نکرده بود. البته ارزش یکبار خوندن رو داره و مانند بعضی از کتاب های زرد در حوزه عشق نیست. 0 2 نگار دین پژوه 1403/9/12 مادر خوب مادر بد: بحثی پیرامون وجود احساسات متناقص در روابط مادر و فرزند نهاله مشتاق 4.2 9 این کتاب با وجود حجم کم اطلاعات بسیار مهمی در خصوص احساسات مادران در اختیار می گذارد و می خواهدااین فرهنگ قدیمی که مادر همیشه و هر لحظه باید عاشق فرزندش باشد را به چالش بکشد و احساسات خشم و نفرت مادر را به رسمیت بشناسد تا بتوان با آن ها درست رفتار کرد. خواندن این کتا ب را به همه مادران و پدرانی که در انتظار فرزند هستند یا بچه کوچک دارند توصیه میکنم. جا داشت کتاب مثال های عینی بیشتری می آورد این کار به فهم بیشتر قطعا کمک میکرد. 0 6 نگار دین پژوه 1403/9/11 تاریخ و عقاید نسطوریان لیلا هوشنگی 4.5 1 این کتاب عقاید مسیحیان سریانی شرقی و به قول معروف آشوری ها رو بیان میکنه در ابتدا از تاریخ اولیه مسیحیت شروع میشه و سپس به اوضاع سیاسی که موجب شد مسیحیان شرقی جدا بشن می پردازه و در نهایت دقیق عقاید مسیحیان شرقی رو باز میکنه مسیحیان آشوری یا نسطوری در ایران حضور داشتند و الان هم مقرشون در دو کلیسای تهران و دو کلیسای ارومیه است. این کتاب رو به دانشجویان الهیات پیشنهاد میدهم چون با وجود اطلاعات بسیار دقیقش خیلی از ترجمه های کتب مسیحی روانتره و برای شروع تاریخ مسیحیت کتاب خیلی خوبیه. 0 4 نگار دین پژوه 1403/9/10 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 137 روان و جذاب حتی با اینکه از عربی به فارسی ترجمه شده از عجیبترین نکات کتاب این بود که با اینکه قرلر بود این کتاب خاطرلت زندان و تبعید آقا باشه ولی ایشون از تعریف جزئیات شکنجه به کل در کتاب رد شدند تا خواننده ناراحت نشود. 0 6 نگار دین پژوه 1403/9/7 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.5 11 این کتاب از این ایده نشات گرفته و اون اینکه معصومین همه شون همچون یک انسان اند که با توجه به زمان خودشون بهترین رفتار رو انجام دادن یعنی اگه امام حسین (ع) در زمان و موقعیت امام حسن(ع) همین کار رو میکرد. کلا یک کتاب روان و خواندنی درباره تاریخ زندگی ائمه به شدت به همه توصیه میکنم یکبار بخونن 0 1 نگار دین پژوه 1403/9/5 سووشون سیمین دانشور 4.1 179 این کتاب را که میخوانی تازه متوجه میشوی به معنای واقعی کلمه نویسندگی هنر است و نویسنده مانند یک نقاش ماهر جزئیات یک تصویر زیبا را خلق میکند. می توانی به راحتی با داستان همراه شوی و فضای شیراز را در زمان جنگ جهانی دوم بخوانی. چه قدر زیبا بود، البته به عقیده خودم بعضی صحنه ها نباید ریز توصیف شود چون حریم ها میشکند برای همین ۵ ستاره ندادم. 0 16 نگار دین پژوه 1403/9/2 مطالبات رهبری از بانوان 4.5 2 کتابی که دسته بندی کاربردتی تری از بیانات آقا درابره زن به ویژه برای زنان داده به شدت برای دوره های مطالعاتی مرتبط پییشنهاد میکنم 0 2 نگار دین پژوه 1403/8/28 نقش و رسالت زن: الگوی زن (برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی) جلد 2 امیرحسین بانکی پورفرد 5.0 3 واقعا الگوی زن امروزی کیست؟ به شدت نوجوانان دختر ما از خلا الگو رنج میبرند. چه طور باید الگوی حقیقی را شناساند؟ سوال هایی که بعد از چندین بار خواندن این کتاب به ذهنم میرسد. 0 1 نگار دین پژوه 1403/8/28 نقش و رسالت زن: جایگاه و مسائل زنان در فرهنگ اسلام و تجدد (برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی) جلد 4 امیرحسین بانکی پورفرد 5.0 1 شاید به گزاف نباشد بگویم دقیق ترین و بهترین دیدگاهی که تا کنون درباره جایگاه و نقش زن در جامعه دیده ام از منظر رهبری بوده است. این کتاب را به هرکسی که به حوزه زن و خانواده علاقه دارد توصیه می کنم با هر دیدگاه و نظری همه باید یکبار دیدگاه رهبر را درباره زنان بدانند هم آقایان و هم خانم ها 0 1 نگار دین پژوه 1403/8/28 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 144 تجربه نزدیک به مرگ بسیار دقیق و تاثیر گذار 0 0 نگار دین پژوه 1403/8/28 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 127 روایت پسذی مه از جنگ برگشته و به دنیای بعد جنگ تعلقی نداره کلا اغراق توش زیاد بود به نظرم پایانش میتونست بهتر باشه 0 0