یادداشتهای حسین کاظم زاده (17) حسین کاظم زاده 1403/2/15 ولایت فقیه روح الله خمینی 4.7 13 تاریخ، بدون شک به قبل و بعد این کتاب تقسیم میشود. چون صاحب کتاب، مولف نبوده، یک سالک مبارز بوده همه عرفان و حماسه و فقه، به میدان مبارزه و دستگیری از مردم و قیام لله عمومی ناس آمده طلبه ها مخصوصا بخوانند هویت شان را دریابند 1 6 حسین کاظم زاده 1403/2/15 حرف هایی با دخترم درباره ی اقتصاد تاریخ مختصر سرمایه داری یانیس واروفاکیس 4.1 20 یکی از کتابهای خوب برای شروع در فهم اقتصاد و مکاتب اقتصادی دنیا زبان ساده بدون اصطلاحات فنی و تخصصی اقتصاد، داستان وار و در عین حال عمیق و جامع البته خانم چپ هستند و دیگه مستحضرید که روایت چپ ها از دنیای سرمایه داری چه جهتی داره 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/15 مهاتما گاندی رومن رولان 4.0 6 با این کتاب شیفته گاندی شدم یک وقتی رهبر انقلاب گلایه کرده بودند که انقلاب به این عظمت که قابل مقایسه با هیچ انقلابی نیست، یک رولان پیدا نشد برای رهبر این انقلاب، کتابی به این سبک بنویسد 0 3 حسین کاظم زاده 1403/2/15 چیستی و نحوه وجود فرهنگ: نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ سیدیدالله یزدان پناه 5.0 1 مولف از اساتید به نام حکمت و عرفان اسلامی است از شاگردان استاد حسن زاده آملی علاوه بر اینها درس تفسیر قرآن شون که شرح المیزان علامه طباطبایی است، برای مشتاقان قرآن، غنیمتی است یکی از دغدغه های ثابت استاد، بحث امتداد حکمت است که در این کتاب، دنبال شده . ظرفیت فلسفه اسلامی در این میان و برای تحلیل دقیق فرهنگ کارآمدی نشان داده 0 1 حسین کاظم زاده 1403/2/15 فوتبال علیه دشمن سایمون کوپر 3.3 9 ترجمه بسیار روانه کتاب نگاه جدیدی به این پدیده انسانی پیچیده یعنی فوتبال ارائه کرده اینکه فوتبال جه طور با سیاست دست میدهد خوبی کتاب اینه که تحلیلی نیست، نمونه های عینی حرفهاشو، نشون میده به نصف دنیا برای کتابش سفر کرده 0 2 حسین کاظم زاده 1403/2/15 دکترین شوک: ظهور سرمایه داری فاجعه نائومی کلاین 4.3 5 مدیریت اقتصادی دنیا با ایجاد شوک در کشورهای مختلف و بعد هجوم به کشور فلک زده همین قدر ناجوانمردانه داستان کتاب اینه 0 2 حسین کاظم زاده 1403/2/15 حاج آقا روح الله جلد 2 حمیدرضا باقری 5.0 1 کاری محققانه راجع به زندگی و شخصیت حضرت امام خوبی کتاب اینه که یک دور عملا فضای تاریخی آن زمان را هم توضیح میدهد چاپ خوب بین الملل هم کتاب را خواندنی تر کرده 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/15 کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی محمدحسین رجبی دوانی 4.3 6 کتاب فنی و تخصصی است، برای کسانی که میخوان از کوفه و تاریخ اسلام بیشتر از مشهورات بدانند 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/15 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 147 کتاب را به عشق توصیه حاج قاسم خواندم چیزی یادم نمونده 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 دایره المعارف مصور تاریخ زندگی امام خمینی (ره) جعفر شیرعلی نیا 4.3 4 آقای شیرعلی نیا، مدتهاست که در کانالش، به دنبال ایدئولوژی زدایی از جنگ و بی اعتماد کردن مردم به فرماندهان نظامی مان است، عقلانیت انقلاب اسلامی را از اساس می کوبد ولی این کتاب، بی شک یکی از منابع جذاب و خواندنی راجع به امام خمینی محسوب میشود. عکسهای جذاب کتاب، مزید بر علت شده که کتاب را زمین نگذاری کلیشه های مرسوم از روایت امام را با شجاعت بر هم زده تصویر صفر تا صدی خوبی از امام ارائه میکند 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 57 نادر ابراهیمی را واقعا دوست دارم البته کتابهایش ضعیف و قوی دارد سه دیدار از آن شاهکارهایش است در برهوت کتاب راجع به امام خمینی، انصافا گوهریه 0 4 حسین کاظم زاده 1403/2/14 بوف کور صادق هدایت 3.6 155 قلم، بسیار قوی است اما اینکه انسان، این قدر پلید بشه، برام عجیبه هدایت در این کتاب، اعصاب و روان شما را با توصیف هاش و اتفاقات غیر منتظره اش به هم میریزد حالتان خوب نیست، این کتاب را نخوانید اواسط کتاب ول کردم خواندنش را 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 خیام صادق صادق هدایت 3.5 1 تحقیقی فنی از صادق خان هدایت زحمت تتبع فراوانی کشیده البته راجع به خیام، کتاب دیگه ای نخواندم، ولی انصافا محققانه بود 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 47 بی نظیر بی نظیر از اینکه در این دنیا نوجوان و جوونای این شکلی هم وجود دارد، مرا به این دنیا، علاقه مند میکند 0 1 حسین کاظم زاده 1403/2/14 آخرین سفر شاه: سرنوشت یک متحد امریکا ویلیام شوکراس 4.6 5 نویسنده روزنامه نگار است و با بسیاری از اهل دربار، مصاحبه گرفته، که از مزیتهای کتاب محسوب میشه ولی مناسبات مردم و امام را مطلقا نمیداند، طبیعی هم هست جنایت کار بودن شاه هم به محاق رفته و شاه بیشتر یک آدم ذلیل تصویر شده 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 پایان قرن آمریکا؟ جوزف.اس نای 4.0 2 مولف، ابرقدرت را با محوریت بعد نظامی و اقتصادی، تعریف میکند که نقصش روشن است چین را رقیب ابرقدرتی آمریکا میداند که این هم آدرس غلط است اطلاعات تاریخی خوبی کتاب دارد 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/14 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 73 قلم مسحورتان میکند. نوستالژی دهه ۶۰ و ۷۰ صفحه ای نیست که از خنده ریسه نرید حداقل من این طور بودم خانواده ایرانی را با کیفیت بالا روایت می کند 0 1