یادداشتهای غزل رنجبر (93) غزل رنجبر دیروز مامان دینا دایناسور معصومه یزدانی 4.0 2 کتابی مناسب برای نوسوادان سال اول ابتدایی جهت تقویت روانخوانی و روخوانی 0 0 غزل رنجبر 4 روز پیش داروی بزی را کی می برد؟ معصومه یزدانی 5.0 2 جهت تقویت روخوانی و روانخوانی نوسوادان اول ابتدایی بسیار مناسب است 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش و سرانجام مرگ آگاتا کریستی 3.8 10 سرم را به علامت نفی تکان دادم و گفتم: -نه هیچ کس نیست. - گندش بزنند؛ مثلا اخاذی چطور است؟ گرفتاری زیاد دارد؛ اما خطر زیادی متوجه تو نیست. اگر تو وکیل مجلس بودی یا در وزارت خارجه کار می کردی یا یک وزیر در حال ترقی بودی، در آن صورت قضیه فرق می کرد. برای من هم همین طور. پنجاه سال پیش، این کار ساده ای بود: نامه های افشاگرانه وجود داشت. عکس های لختی بود؛ اما این روزها کی به این چیزها کار دارد؟ آدم ممکن است دوک ولینگتون باشد و بگوید: «هر غلطی میخواهی با آنها بکن». خب. دیگر چی می ماند؟ دو همسری؟ 0 1 غزل رنجبر 5 روز پیش کتاب هدهد سفید برای نوجوانان جلد 9 ابراهیم قربان پور 5.0 1 کتاب «هدهد سفید» در سال ۱۳۹۷ با هدف تولید محتوای مناسب برای قشر نوجوان به منصه ظهور رسید. خوشبختانه این کتاب در طول پنج سال گذشته در میان نوجوانان کتابخوان جا افتاده است. متولی نشر کتاب هدهد سفید نهاد کتابخانه های عمونی کشور است .مخاطبان این کتاب نوجوانان میباشد. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش کاش تو را می دیدم: فرازهایی از زندگی بانو معصومه (س) و حوادث تاریخی زمان ایشان مژگان شیخی 4.0 1 این کتاب شرح زندگانی پر بار حضرت معصومه(س) خواهر امام رضا (، ع) میباشد ایشان در روز اول ذی قعده سال 173ه. ق چشم به جهان گشود. پس از انکه برادرش امام رضا(ع) به دستور مامون عباسی به ایران هجرت فرمودند ایشان برای زیارت برادر خویش راهی سفری بی بازگشت شدند و در سن 28 سالگی به رحمت ایزدی پیوست مزارش در شهر قم زیارتگاه عاشقان اهل بیت است. حضرت معصومه در کنار پدر بزرگوار و برادر گرامی اش در حوادث تاریخی دوره خود موثر بوده و ان رویدادها هم بر زندگی ایشان تاثیر گذاشته است از این رو، کاش تورا می دیدم، داستان زیبا و دلنشینی است از از زندگی بانو معصومه (س) و به همراه حوادث تاریخی زمان ایشان مناسب گروه سنی نوجوان 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش عجایب هفتگانه جهان هانس رایشهارت 4.3 2 اگر به ناریخ علاقمند هستید و دوست دارید با عجایب هفتگانه جهان آشنا بشوید حتنا این گتاب را مطالعه کنید . قطعا مسحور این کتاب خواهید شد 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش قنات مظهر روشنایی محمدرضا افضلی 5.0 1 کاوه، پسر نوجوانی است که همراه پدرش، برای دیدن پدربزرگ و مادربزرگ به شمسآباد میرود. در راه شمسآباد، پدر کاوه راز سرسبزی و خرمی این روستای زیبای واقع در میان بیابان خشک و بیآب و علف را به او میگوید و کاوه، بین خواب و بیداری، با قنات (کاریز) و چگونگی کندن و به آب رساندن آن آشنا میشود. قنات مظهر روشنایی در قالب داستانی ساده و صمیمانه، خواننده را با جزییات طراحی و احداث قنات، این مظهر سختکوشی و ابتکار پیشینیان ما،آشنا میکند. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 197 این کتاب که مزین به یادداشت رهبر معظم انقلاب شده است نخستین اثر چاپ شده توسط انتشارات «مکتب حاج قاسم» محسوب می شود و شامل دست نوشته های شخصی شهید سلیمانی از دوران کودکی و زندگی در روستای قنات ملک کرمان تا میانه ی مبارزات انقلابی در سال 57 است. کتاب ازچیزی نمیترسیدم، زندگی نامه ای است که شهید با دست مجروحش نوشته. شرح زندگی مردی از دل روستایی دورافتاده در کرمان که چند دوره از زندگی ساده و کوتاهش را روایت کرده که نشان می دهد از چوپانی به جایگاه بلندی رسید. آنان که سردار سلیمانی را فقط با لباس نظامی دیدند خوب است ببینند که او چگونه پرورش یافت. کتاب «از چیزی نمی ترسیدم» در دو بخش نوشتار و دست نوشته به چاپ رسیده است. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش اعترافات غلامان؛ داستان دوران ولایتعهدی امام رضا (ع) حمیدرضا شاه آبادی 4.2 31 کتاب اعترافات غلامان، داستان دوران ولایتعهدی امام رضا (ع) و اعترافات سی غلام سیاه مامون در مرو است. غلامان آنچه را که در سال های ولایتعهدی امام رضا (ع) بر آنها گذشته، بازگو می کنند و خواستار قضاوت خوانندگان مبنی بر این که آیا برای غلامان هم روز جزایی هست یا نه؟ هستند.الماس، از این غلامان به همراه رجاء، ابن ابی ضحاک ماموریت می یابند که به مدینه بروند و علی بن موسی (ع) را برای پذیرش ولیعهدی که در حقیقت تله ای برای به شهادت رسانیدن ایشان بود، به مرو بیاورند. آنها غلامانی بودند که فقط اطاعت می کردند. علی بن موسی (ع) بعد از پذیرش دعوت مامون،سر قبر جدشان رسول اکرم (ص) می روند و بعد با غلامان راهی مرو می شوند، در حالی که آگاهی داشتند که این آخرین وداع ایشان با جدشان است، زیرا می دانستند که در غربت به شهادت خواهند رسید. کتاب از نظر داستانی نثری گیرا و جذاب دارد و از نظر مضمون و محتوا نیز بسیار قوی و مبتنی بر حقایق تاریخی مسلم است و در آن به بسیاری از شبهات مربوط به چرایی و چگونگی پذیرش ولایتعهدی از سوی امام رضا علیه السلام و نیات مأمون از این کار به شکلی هنرمندانه پاسخ گفته شده. از دیگر وجوه تمایز کتاب با آثار مشابه این است که در حجمی ناچیز اهم نکات تاریخی از آمدن پیک مأمون به مدینه تا شهادت ایشان بازگو شده و در حین این روایت گری تاریخی به زیبایی فراز های از سیره فردی، اجتماعی، سیاسی و حتی خانوادگی امام علیه السلام بازگو شده که بر جذابیت کتاب می افزاید. هر چند مخاطب کتاب در درجه اول نوجوانان هستند اما به گواه خوانندگان جوان و بزرگسالی که این اثر بدیع را خوانده اند، کتاب چنان جذابیتی داشته است که با خواندن صفحه نخست تا صفحه پایانی آن را از دستان خود رها نکرده اند. کتاب اعترافات غلامان: داستان دوران ولایتعهدی امام رضا علیه السلام، نوشته حمیدرضا شاه آبادی است و در انتشارات به نشر منتشر شده است. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش قصه های خوب برای بچه های خوب مهدی آذریزدی 4.6 27 هرچند از مرحوم آذریزدی کتب فراوانی بجا مانده اما شاید بتوان گفت مهمترین و مشهور ترین کتاب ایشان دوره 8 جلدی "قصه های خوب برای بچه های خوب" است که بسیاری از کودکان و نوجوانان دیروز و امروز با آن آشنا و مانوس هستند. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.2 76 "جام جهانی در جوادیه" اثری است از "داوود امیریان" نویسنده ی صاحب نام ایرانی که جوایز متعددی را برای داستان های مختلفش به دست آورده است. یکی از معروف ترین رمان های "داوود امیریان"، "جام جهانی در جوادیه" است که برای گروه سنی نوجوان به نگارش درآمده است. داستان درباره ی دو نوجوان در جوادیه ی تهران است که در تعطیلات تابستانی به دنبال زمین بازی برای تفریح و فوتبال می گردند. آنان در این بین، به طور اتفاقی با "الکس" که فرزند سفیر کانادا در تهران است آشنا می شوند و "سیاوش" که شخصیت اصلی داستان است، به "الکس" فارسی یاد می دهد. بعد از اینکه "الکس" متوجه می شود "سیاوش" پیگیر برگزاری یک مسابقه ی محلی فوتبال است، با فرزندان کارمندانی که در سفارت کانادا مشغول به کار هستند صحبت می کند تا آن ها هم در این مسابقات شرکت کنند. ولی این تازه شروع کار است با پیچیدن خبر مسابقه، تیم هایی از برزیل، چین، آرژانتین، ژاپن، سوییس، ابتالیا ، اسپانیا و... هم پا به میدان می گذارند. بچه های کوچه مروی که عرب هستند و بچه های کارگر اهل افغانستان نیز در این مسابقه شرکت می کنند و به این ترتیب "جام جهانی در جوادیه" شکل می گیرد. نوشتار کتاب "جام جهانی در جوادیه" بسیار ساده و صمیمی بوده و دل مشغولی و تفریحات چند نوجوان ساده دل را به خوبی به تصویر می کشد. کتاب از طریق جام دوستی و عملکرد بی آلایش این نوجوانان، پیام صلحی را ابراز داشته که زمینه ی اصلی داستان را شکل می دهد. "داوود امیریان" سعی کرده تا شخصیت پردازی و ساختار داستان را تا حد امکان نزدیک به فرهنگ ایرانی خلق کند و با فضایی مفرح، داستانی آموزنده را به خوانندگان منتقل نماید. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش بچه های فرات لیلا قربانی 3.4 12 داستانی که در سال ۶۱ هجری، در عراق و در کوفه می گذرد. در سالی که امام سوم شیعیان، حسین بن علی (ع) و همراهان صدیقش در صحرای کربلا با سپاه تزویر و کفر روبه رو شدند. این داستان روایت دوستانی نوجوان به نام های سعد، علی و مالک است که در کوفه و در عالم جوانی خود زندگی می کنند، اما زمانی که خبر آمدن حسین (ع) به کوفه را می شنوند ناگزیر از گرفتن تصمیم اند. تصمیم بر این که به کدام راه پای گذارند و به کدام دسته بپیوندند و در این میان پس از چالش های فراوان هرکس راه خود را انتخاب می کند. مناسب نوجوانان 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش قصه ما مثل شد محمد میرکیانی 4.2 20 اثر حاضر به شکل همزمان محتوای پنج جلد از مجموعه ی قصه ی ما مثل شد را در خود جای داده است. قصه های این کتاب که هر کدام ماجرای شکل گرفتن یک مثل را روایت می کنند به زبانی ساده برای نوجوانان بازنویسی شده اند. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش تشنه لبان حمید گروگان 4.8 3 کتاب تشنه لبان از کتابهای مقتل به شمار میرود که در آن وقایع کربلا و حماسه آفرینان عاشورا با ذکر نام و شیوه شهادت و شرح مطالب بیان شده است. همچنین شعرهایی با بیتهایی متناسب با مطلب، از شاعران مختلفی، چون حافظ انتخاب شده و در کتاب آمده است. نویسنده در این کتاب با رجوع به معتبرترین منابع تاریخ عاشورا، حوادث این روز بزرگ را با دقت و جز به جز روایت کرده است، آنچنان که خواننده خود را در گرماگرم نبرد اصحاب سالار شهیدان با سپاه کفر میبیند و از مشاهده دلاوریهای شهیدان کربلا به وجد آمده و بر مصیبت وارد شده به خاندان گرامی پیامبر اشک میریزد. 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش فصل پنجم: سکوت محمدرضا بایرامی 3.6 18 «مرتضی» پسر هفده ساله و ملقب به «مرتضی گاری» است که در جنوب شهر در منطقه فقیرنشین به اتفاق پدر و مادرش زندگی می کند. پدر و مادر نسبت به تحصیل وی بی تفاوت هستند و مرتضی در کلاس چهارم مشغول به تحصیل است. او بیشتر اوقات خود را به همراه دوستانش به خوشگذرانی، فوتبال، خلاف های کوچک و... می گذراند. روزی به طور اتفاقی «فرشته»، دختر نوجوان محلّه را می بیند و او را ناخواسته تعقیب می کند. فرشته به بازار و سینما سر می زند. در فرصتی، مرتضی فرشته را از وجود موتورسواری که در تعقیب وی است مطلع می کند و باعث فرار فرشته می شود. مأموران رژیم شاه مرتضی را دستگیر می کنند، بی آنکه بداند موضوع چیست؟ او مورد بازجویی قرار می گیرد و کم کم به اسرار مهم فعالیت سیاسی فرشته پی می برد. او کم کم با مرور خاطرات خود و بازبینی اتفاقاتی که ساده از آنها چشم پوشی کرده بود، به حقایق جدیدی می رسد. شایان ذکر است کتاب حاضر برای گروه سنی (د) و (ه) تهیه شده است. 0 5 غزل رنجبر 5 روز پیش پدر، چرا توی خانه مانده است؟ نادر ابراهیمی 3.8 12 داستان مربوط،به دوران قبل از انقلاب است .پسری از ابنکه همیشه پدرش در خانه هست و مثل سایر مردها بیرون نمیرود نسبت به پدرش نگران ایت اما در پایان داستان میبینیم که پدر توسط نبروهای ساواک دستگیر میشود 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش آنکه خیال بافت و آنکه عمل کرد نادر ابراهیمی 4.3 3 کتاب خیلی خوبی بود درباره دو دوست که یکی با توهمات به هیچ جا نرسید و اون یکی با تلاشش به موفقین رسید 0 0 غزل رنجبر 5 روز پیش یک دقیقه بعد از نیمه شب سارا کروسان 4.2 26 خانم کروسان داستان یک دقیقه بعد از نیمه شب را تحت تاثیر تماشای فیلمی مستند از زندگی ادوارد ارل جانسون، یک محکوم به اعدام، نوشته است. داستان به شیوه ی شعر آزاد روایت شده است 0 33 غزل رنجبر 5 روز پیش طعم سیب زرد ناصر یوسفی 3.6 12 کنابی مفید برای نوجوانان پیشناد میکنم حتنا بخونیدش 0 0 غزل رنجبر 7 روز پیش آقای فهمیده محدثه سادات طباطبایی 3.7 2 اشاره به زندگی شهید حسبن فهمیده دارد 0 0