یادداشتهای فاطمه فلاحیان (35) فاطمه فلاحیان 1403/3/24 مدل های تبلیغاتی: تاکتیک های تجربه شده برای موفقیت کمپین های تبلیغاتی محمد بلوریان تهرانی 3.3 1 این کتاب رو برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کمپین شروع کردم به خوندن، ولی خب برای من آورده خاصی نداشت. اطلاعاتی بود که از قبل داشتم و بیشتر دلم میخواست کتابی جوری باشه که راه حل بده نه تئوری هایی رو بگه که همه جا با سرچ میشه بهش رسید😅 (شاید هم باید متشکر از استاد بازاریابی باشم که همه اطلاعات رو آموزش داده بود😬) اگر در زمینه کمپین و بازاریابی تازه میخواین وارد بشین کتاب خوبی هست ولی برای آموزش های بیشتر نه... 1 18 فاطمه فلاحیان 1403/3/15 آخرین نشان مردی مهرداد صدقی 3.9 42 این کتاب رو بعد از خوندن چند کتابی تخصصی در حوزه تبلیغات و کمپین خوندم😅 در جهت تلطیف فضای کتابخوانی خودم😂 کتاب روان و ساده بود و اتفاقات بین پدر و پسر رو خیلی بامزه تعریف کرده اولین چیزی که از این کتاب جذب کننده بود اسم کتاب بود 😁 اگر به دنبال کتاب های طنز هستین خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم😁 پ.ن: دومین نشانه مردی ادامه این کتاب هست که در طاقچه بی نهایت نیست 🥲 1 19 فاطمه فلاحیان 1402/6/12 در ستایش اتلاف وقت آلن لایتمن 3.4 16 همینطور که از اسم کتاب مشخص هست در ستایش اتلاف وقت صحبت میکنه. این کتاب با دید علمی میاد میگه که ما زمانی برای اتلاف وقت نیاز داریم، هر چند فکر میکنیم برای ده دقیقه هم نباید بیکار باشیم و باید برنامه ریزی داشته باشیم.😶 درباره این باور میگه که در دنیای امروز زمان مساوی با پول هست. دنیای دیجیتال امروز باعث کاهش خلاقیت شده. کتابی خوبی هست برای افرادی که فکر میکنن حتی زمان کوتاهی رو نباید از دست بدن.😁 یکسری راهحل هم معرفی میکنه که چطور به زمانی برای خود بپردازیم. پ.ن: این کتاب از نشر چشمه ترجمه راحت و روانی داشت. 5 43 فاطمه فلاحیان 1402/6/3 چراغ سبزها متیو مک کانهی 4.0 14 متیو مک کانهی رو از سینمایی میان ستارهای (interstellar) میشناسم، نقشش رو در این فیلم عالی بازی کرده بود.😍 مشتاق شدم که کتابی رو که خودش نویسنده کتاب هست رو بخونم. این کتاب زندگی نامه مک کانهی هست فراز و فرودهایی که در زندگیش داشته. از نقشهایی که بازی کرده، تصمیمات اشتباهی که گرفته و تاثیری که در زندگیش داشته، ده هدفی که زندگی داشته و داره. تصورم این بود که این کتاب همهش باید نکات مثبت رو بگه و بگه که هیچ نقطه سیاهی در زندگیش نبوده ولی خب اینطور نبود😬 0 19 فاطمه فلاحیان 1402/5/30 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.4 34 دلیل انتخاب این کتاب جملهای بود که در بخش تقدیم کتاب اومده بود. (پ.ن: در بخش بریده کتاب اضافه کردم ) جملهای که با خودکشی نویسنده در تضاد بود.😶 اما تعریف جستار: متنی است که مقاله، داستان یا رساله نیست اما با تمام اینها اشتراکاتی دارد. چهار جستار: یکی مربوط به سخنرانی در دانشگاه، یکی حادثه 11 سپتامبر، درباره جشنواره مربوط به لابستر و طبخ و در نهایت نمایی از بازی فدرر یکی از جستارهای این کتاب با نام (آب این است..) بسیار جذاب و خواندنی بود اینکه از دید بقیه هم بتونی یکسری نکات رو در نظر بگیری. 😍 جستار مربوط به لابستر رو دوست نداشتم. 😅 و اولین کتابی بود که در حوزه جستارنویسی خوندم. برای تجربه اول خوب بود. اگر به جستارنویسی علاقهمند هستین شاید بتونه براتون جذاب باشه😁 1 26 فاطمه فلاحیان 1402/5/22 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 72 رفته بود اما خانه پر از او بود.به هرجا نگاه میکردم،می دیدمش و صدایش رو میشنیدم که میگفت:(( سالار شدی برای این روزها.)) گفته بود دو سه روزه برمیگردم اما حالا برای او و من،همه پرده ها کنار رفته و میدانستم که سال هاست منتظر رسیدن همین دو سه روز بوده است.از همان روز که میگفت:(( همه کار من به زینبِ حسین(ع) گره خورد تا من امتحانی حسینی بدهم و تو امتحانی زینبی.)) 🌷🌷🌷🌷🌷 خداحافظ سالار خاطرات بانو پروانه چراغ نوروزی همسر شهید حسین همدانی و روایتی متفاوت از رشادت ها و بزرگی های پاسدار که کتابی بسیار متفاوت و زیبا و جذاب پیشنهاد میکنم حتما بخونین... 2 17 فاطمه فلاحیان 1402/5/22 سنگفرش هر خیابان از طلاست وو-جونگ کیم 3.4 9 کتابی انگیزشی.. این کتاب رو مدیرانی که فکر میکنند انگیزه ای برای کار ندارند و شکست خوردند، جوانان و دانشجویانی که فکر میکنند بعد لیسانس باید دنبال اسنپ برن😂 بخونن... اسم کمپانی دوو حتما به گوشتون خورده این کتاب از زبان رئیس کیم وو چونگ میخونیم پرفروش ترین کتاب در کره جنوبی. (تفریح من کار کردن است) جمله ای از زبان کیم... ما تفریح و کار رو جدا از هم میدونیم حتی وقت زیادی صرف تفریح میکنیم.. اما مدیر شرکت دوو نظری خلاف این موضوع داره از کار کردن لذت میبره..شکست هایی رو چشیده و به این اعتقاد داره که اگر شخصی طعم شکست را نچشیده باشد چگونه می توان انتظار داشت روزی طعم موفقیت را بچشد. از جمله درس هایی که کتاب اموزش میده اینکه جوانان فروتن و متواضع باشند. خلاق باشند.با خودشان صادق باشند... فداکاری کنند.روحیه مبارزه طلبی و نداشتن ترس از شکست.خیال پردازی کنند تاریخ متعلق به افراد خیال پرداز اگه اینگونه نبود الان به پیشرفت های پزشکی حمل و نقل و... نمی رسیدیم.به تواناهایی خود اعتماد داشته باشند. یکی از راه های پیشرفت تجربه است.ما همانند سنگ لوح تمیزی هستیم که تجربه روی ان خواهد نوشت و در اخر اگر میخواهید در اوج بمانید باید از افرادی که در پشت سرتان هستند از ان ها سخت تر کار کنید برای انها رسیدن به شما اسان است فقط کافی است راه شما را دنبال کنند.. پ.ن: نصیحت برای جوانان 😁 کار و تلاش تا چه حدش خوبه؟ تفریح و کار باید از هم جدا باشه یا نه؟😬 2 24 فاطمه فلاحیان 1402/5/21 بنویس تا اتفاق بیافتد هنریت آن. کلاورز 3.4 6 کتاب با این جمله شروع شده ( برای انجام خواسته هایتان هیچ روش درست یا غلطی وجود ندارد. زندگی داستانی است که شما در نوشتن ان دست دارید.بیایید شروع کنیم.) باید تمام اهدافی را که میخواهید قبل از مرگتان تحقق یابند بنویسید. یک دفترچه کوچیک همراهتون داشته باشین و اهدافتون رو بنویسین برنامه ریزی روزانه داشته باشین و تایم های خالی هم بذارین برای اتفاقات غیرمنتظره مثله یهویی بیرون رفتن یا مهمون اومدن😁 راستی هدفتون باید کامل شرح بدین و دقیق تا به خواسته هاتون برسین و تعهد رو فراموش نکنین چون همه میدونیم نوشتن بدون تلاش هیچ فایده ای نداره😊 و اگر به هدفتون نرسیدین ناامید نشین شاید موفقیتتون تو مسیری باشه که الان هستین😁 یه قسمت از کتاب گفته به خدا نامه بنویسید شما هم سعی کنین نامه ای برای خدا بنویسین و خواسته هاتون رو مطرح کنین و حتی بخاطر داشته هاتون ازش تشکر کنین..😉 پ.ن: چند درصدش جز کتاب زرد محسوب میشه؟😂 16 27 فاطمه فلاحیان 1402/5/21 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.8 51 کیا دختری که علاقه وافری به طبیعت داره و بیشتر زمانش رو در طبیعت میگذرونه... دلیلش هم این میتونه باشه که مامانش ترکش میکنه و از اینجا به بعد طبیعت رو مادرش میدونه. کیا یک کلکسیون از حشرات هم داره... در این بین یک قتل اتفاق میوفته و کیا مظنون میشه... آیا واقعا قتل توسط کیا اتفاق افتاده؟ این کتاب، یک فیلم سینمایی با همین نام داره... 3 16 فاطمه فلاحیان 1402/5/14 خسی در میقات جلال آل احمد 3.9 49 این کتاب را در لابلای کتابهای کتابخانه بوکزیستو پیدا کردم (تو را از میان این همه خوبان...😂) اسم جلال آل احمد رو در کتابهای ادبیات دبیرستان شنیده بودم اما تا این زمان کتابی از این نویسنده نخوندهبودم. خاطرات سفر به مکه و مدینه در سال ۱۳۴۳ از زبان جلال آل احمد. این کتاب دارای جملات کوتاه و تاثیرگذار و نثری روان و دلنشین است. کتاب اعتراضاتی به عقب ماندگیهای عربستان نسبت به برگزاری مراسم حج دارد. اگر علاقه مند به مطالعه سفرنامه هستین این کتاب پیشنهاد میشه.😁 9 28 فاطمه فلاحیان 1402/5/13 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 67 روایتی روان و ساده از زبان شخصیتهای مختلف اما امان از این کتاب🥺❤️... خوندن این کتاب رو به همه پیشنهاد میکنم. فکر میکنم نیاز به توضیح نداره😁 2 18 فاطمه فلاحیان 1402/5/11 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 117 از سری کتاب های دفاع مقدس که در مقطع دبیرستان خوندم و واقعا کتاب رو دوست داشتم. هر چند تحمل این درد و ظلمی که خانم معصومه آباد از دوران اسارتشون گفته بودن واقعا سخته... 0 16 فاطمه فلاحیان 1402/4/25 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 148 از کتاب هایی که در فضای مجازی خیلی سروصدا کرد و من مشتاق شدم که بخونم. ولی خب کتابی نبود که ارزش این همه تعریف و تمجید داشته باشه😬 0 27 فاطمه فلاحیان 1402/4/24 کاری را بکن که دوست داری: و دروغ های دیگر درباره موفقیت و خوشبختی میا توکومیتسو 3.9 5 یکسری از افراد هستند که همیشه میگن کاری رو که دوست داری انجام بده و حقت رو از این دنیا بگیر :)) و.... این کتاب دقیقا مقابل این حرفا قرار گرفته و به نقد درباره نظام سرمایه داری و دروغ هایی که درباره کاری را بکن که دوست داری بهمون میگن پرداخته. متن کتاب سخن خوان هست ولی کتاب جالبیه. 0 27 فاطمه فلاحیان 1402/4/21 حقایق نهان، دروغ های عیان: پیامدهای اجتماعی تحریف ترجیح = Private truth, public lies: the social consequences of preference falsification تیمور کوران 3.0 1 اسم کتاب برام جالب بود تا این که دورهمی کتابخوانی ارائه این کتاب شرکت کردم. 😁 موضوعی که این کتاب بهش پرداخته تحریف ترجیح هست حالا معنی تحریف ترجیح چیه؟ تحریف ترجیح عمل بازنمایی نادرست از خواسته های واقعی تحت فشارهای متصور اجتماعی یعنی همون خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو خودمون...🙂 تفاوتش با دروغ و خودسانسوری رو میگه و نکات مثبت و منفی رو هم بیان میکنه. تا جایی که من میدونم کتاب تاریخ ها و سیاست های مختلف رو بیان میکنه 0 9 فاطمه فلاحیان 1402/4/15 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 183 کتابی کلاسیک نویسنده معروف آن شرلی کتابی با نام قصر آبی داره دختری ۲۹ ساله به نام والنسی که بعد از یک حمله قلبی به دکتر میره و متوجه میشه فقط یکسال دیگه زنده است... همین موضوع باعث میشه تا بخواد در همین مدت کوتاه، زندگی جدیدی رو امتحان کنه از تغییر در آداب و رسوم سختی که در آن زمان بوده و یکسری انتخابهایی که توسط خودش انجام بشه نه اجبار بقیه. شکستن محدودیتها این کتاب نثر روان و خوبی داره البته با ترجمه قدیانی 😁 0 13 فاطمه فلاحیان 1402/4/8 مسئله مرگ و زندگی مریلین یالوم 4.0 14 آخرین اثر اروین یالوم مسئله مرگ و زندگی. یالوم در دنیای روانشناسی و موضوع اگزیستانسیال بسیار شناخته شدهاست. جایگاه مرگ در زندگی ما کجاست؟ 🤐 اینبار اروین و همسرش از زندگی خود میگویند، روزهای سخت و طاقتفرسای بیماری سرطان مریلین. چگونه این روزها را میگذرانند؟ آیا پایان خوشی منتظر آندو است یا نه؟😶 جمله معروف نیچه :« به هنگام بمیر.» اگر به زندگینامه علاقهمند هستین میتونه کتاب جذابی برای شما باشه. 1 18 فاطمه فلاحیان 1402/4/7 ملت عشق الیف شفق 3.4 206 این کتاب برای شروع کتابخوانی میتونه خوب باشه ولی اگر به دنبال اشنایی بیشتر با مولانا هستین میتونین از کتاب های دیگه استفاده کنین چون این کتاب برداشت های شخصی نویسنده هست نه منبع معتبر. 5 13 فاطمه فلاحیان 1402/4/4 زندگی دومت زمانی آغاز می شود که می فهمی یک زندگی بیشتر نداری رافائل ژیئوردانو 3.3 13 کتابی با موضوع انگیزشی و برای افرادی که دچار روزمرگی شدن نوشته شده. تنها فرد مسئول در زندگی ما کیست؟ با اطمینان این فرد خود ما هستیم. راهکارهای ساده که میتونه مفید باشه. این کتاب به حوزه کوچینگ هم مربوط هست. 0 9 فاطمه فلاحیان 1402/4/4 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 90 داستان دردناک زنان در افغانستان 0 6