یادداشتهای فاطمهالسادات شهروش (314) فاطمهالسادات شهروش 5 روز پیش سنگی نشستهبود ساکت و آرام رضی هیرمندی 4.0 9 حالتهای مختلفی که یک سنگ میتونه داشته باشه رو نشون میده. مثلا برای گوزن سنگریزهست برای مورچه تپه برای عقاب نشون راه. داستان نیست و گره و کشمکش نداره 0 6 فاطمهالسادات شهروش 7 روز پیش یک عدد بهترین دوست به فروش می رسد کاره سانتوس 4.5 4 درباره دوتا دوست صمیمی که یکی از اونها دوست جدیدی پیدا میکنه و اون یکی کلی غصه میخوره و دنبال راهحل میگرده. اون یکی جلدش که مامان رو میخواست بفروشه بانمکتر بود. اما اینم به نظرم طوری بود که خیلی حس همذاتپنداری بچهها رو تقویت میکرد. 0 5 فاطمهالسادات شهروش 7 روز پیش قصه ی کوچولو موچولوی نخودی دیوید کالی 3.4 4 درباره اینکه هرچقدر متفاوت(کوچیک) باشی مهم نیست اما میتونی خیلی مفید باشی. به نظرم خیلی کتابهای بهتری تو این زمینه هست. چندان جذاب نبود. تا صفحه نوزده متوجه نمیشیم اصلا که مشکل شخصیت چیه 0 7 فاطمهالسادات شهروش 1404/6/4 زویی و عینک ایده ساز: مهمان غول آسا جلد 6 آژیا سیترو 3.8 2 خب با توجه به معروفبودن این مجموعه انتظارم خیلی بیشتر بود. بعضی جاها ریتم داستان کند میشد و پدر و گربه و حتی عینک ایدهساز هم اگه نبودن ضربهای به داستان نمیخورد. کتاب رو باید داد به بچههایی که عاشق آزمایش و مطالعه و سردرآوردن از واکنشهای شیمیایی هستند. 0 5 فاطمهالسادات شهروش 1404/6/2 اژدهای بدجنسی که چشم هایش آستیگمات بود / نبود! فریدون عموزاده خلیلی 4.4 2 یک کتاب خوب تألیفی هم از لحاظ محتوا و هم از لحاظ تصویرگری. درباره اژدهایی که همه اطرافیانش او را تشویق به بدجنسی میکنند. البته اون هم بدجسنی میکند؛ اما به سبک خودش. کتاب برای پنجسالها و بزرگتر مناسب است. پیام داستان کمک به دیگران، همرنگ جماعتنشدن و تا حدی احترام به خانواده است. 0 5 فاطمهالسادات شهروش 1404/6/1 چگونه شیر باشیم؟ اد ویر 3.9 12 این قضیه پذیرش تفاوتها دیگه واقعا شورش درومده به نظرم. ماجرای شیری که شعر میگه و با یه اردک دوسته. حالا شیرهای گله باید بپذیرن این تفاوت رو. کدوم تفاوت؟ درنده نبودن😳 0 0 فاطمهالسادات شهروش 1404/6/1 جان من هیچ جوره این کتاب را باز نکن! اندی لی 3.1 5 یک کتاب سرگرمکننده و خندهدار برای پنجسال به بالا. همراه مربی هم میتواند خوانده شود 0 6 فاطمهالسادات شهروش 1404/6/1 مامان رباتی داوید کانی 3.6 6 به عنوان کسی که مادر شاغل داشتم و مادر شاغل هستم خیلی خیلی لذت بردم. مطمئنم که حرف دل خیلی از بچهها رو میزنه و خب بچهها از یه کتاب مگه چیزی جز این میخوان؟ ماجرای بچهایه که مامان شاغل داره و ناراضیه. تصمیم میگیره که یه مامان رباتی بسازه 0 2 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/31 من و گربه ام کاترینا تروخان 1.3 1 اتفاقات عادی روزمره یه دختر و گربهش. نه تعلیقی نه ماجرایی😩😩 0 6 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/31 خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم هاینتس یانیش 3.6 5 درباره گوشکردن و شنوا بودن. اما به نظرم خرگوش کوش داد خیلی قشنگتر این مفهوم رو منتقل کرده 0 3 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/30 میمون ها را بشمار مک بارنت 3.6 6 کتاب تعاملی برای بچهها سهچهار سال به بالا که هم شمارش یادشان میدهد و هم به قهقهه میاندازد. یک ستاره کم کردم چون به نظرم بعضی جاها ترجمه گنگ بود. بسیار مناسب برای بلندخوانی در جمع بچهها 0 3 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/29 سال نوع مبارک پیام ابراهیمی 2.7 4 من عاشق کتابهایی هستم که تصویر و متنشان تضاد دارند. این کتاب هم از این دسته است. پیام ابراهیمی موضوع سادهای مثل اختلافات بچهها در مدرسه را بنمایه داستان قرار داده و جهانی خلق میکند که برای بزرگسالان نیز بامعنی است: بسیاری از اختلافات بزرگ از موضوعات کوچکتر نشات میگیرند. البته شاید بتوان کتاب را یک کتاب ضدجنگ نیز حساب کرد. البته که به نظرم جنگهای این دوره و زمانه از این دست نیست. 0 6 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/28 صدای کیه صدای چیه؛ گاوها میو میو می کنند سالینا یون 5.0 1 یک کتاب بامزه برای بچههای دوساله که با صدای حیوانات آشنا میشوند. دهان حیوانات باز میشود 0 5 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/23 آقای پتی پن از راه می رسد خائومه کوپونس 4.8 2 درباره پسربچهای با اتاق نامرتب که هیولایی رو توی کتابخونه مدرسه پیدا میکنه و عاشقش میشه. در یک کلام هم عاشق متنش شدم و هم تصویرگریش. چند تا جلد دیگهش رو هم سفارش دادم. هرچند ترجمه خیلیییی میتونست بهتر باشه. 0 1 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/22 لوزومیها در منطقه ممنوعه فاطمه سادات موسوی 4.7 7 اگر دوروبرتان نوجوان کمانگیزه دارید نسخه لوزومی را برایش بپیچید. رمانی درباره دختری ویلچرنشین به نام زینا که پدرش را در دریا غرق شده. کتاب پر است از هیجان و تلاش و ناکامی با رنگوعطر فرهنگ جنوب. شک نکنید با شروعش گذشت زمان را حس نمی کنید. یک ستاره هم به خاطر تصویرگری کم کردم. چون حس میکنم شخصیتهای داستان کمسنوسالتر از چیزی هستند که کشیده شده 1 16 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/19 خلبان بیلی و پندهای بی فایده مریا یزدانی 3.5 1 درباره یک پری سرتق و وروجک که به زور وارد دره هزار پرتقال شده و میخواد به هر قیمتی شده از اونجا فرار کنه اما خیلیا میخوان گولش بزنن و خیلیها هم میخوان ازش محافظت کنن. کشش داستان بد نبود اما سوژه تکراری بود به نظرم 0 1 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/17 معجزه ی کلمات پیترهمیلتن رنلدز 4.3 6 مناسب برای بچههای خجالتی برای بچههایی که کلمه برای بیان احساسشان کم دارند و برای بچههایی که عاشق کلماتاند 0 2 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/17 ما باهم کاملیم غزال موسوی 4.3 4 درباره تفاوتها و دوستیها 0 4 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/12 اگر به یک موش شیرینی بدهی ... لوراجوفی نامروف 4.3 2 رابطه علت و معلولی رو خیلی بامزه و با کمک تصویر و متن و با زبون طنز بیان کرده 0 3 فاطمهالسادات شهروش 1404/5/7 از ناکجا کریس نیلور-بالیستروس 3.2 3 من رو یاد داستان قدیمی من همانم من همانم کانون انداخت 0 3