معرفی کتاب سال نوع مبارک اثر پیام ابراهیمی کتابکودک۷ تا ۹ سال سال نوع مبارک پیام ابراهیمی و 1 نفر دیگر 2.8 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 3 ناشر پرتقال شابک 9786004623544 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1398/3/18 توضیحات کتاب سال نوع مبارک، تصویرگر روسرماتاس نادال. پستهای مرتبط به سال نوع مبارک بهخوان 1400/12/25 کتابهایی برای هدیه دادن به بچهها 6 21 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نعیمک 1403/12/25 کتابهایی که تجربۀ همکاری مشترک ایران و جاهای دیگر هست را دوست دارم و این سنت را پرتقال در چند کتاب مختلف انجام داده است. البته مثل همیشه مشکوک به همه چیز که به درستی انجام شده و آیا دستهایی پشت پرده هست یا نه؟ داستان از یک اشتباه ساده شروع میشود و قدم به قدم بغرنجتر میشود. از آن بغرنجیها که هم دارد به ما نهیب میزند که حواسمان باشد و هم اینکه بانمک است. تلاشی برای آموزش غیرمستقیم که خوب هم عمل میکند. وقتی قصه را بخوانیم هم دلمان خنک میشود هم شاید با خودمان بگوییم دیگر خیلی شلوغش کرده و اگر این طور باشد قصه برای ما جالب بود. اما ای کاش تصاویر بانمکتر بود. با اینکه ریزهکاریهاش زیادی در تصویر هست با کمی کار کردن بیشتر روی قصه و هم تصویر میشد یک کتاب تصویری عالی درآورد اما حالا شبیه بسیار نمونههایی است که میبینیم. 0 0 زهرا.🌺 1404/1/19 یک اشتباه کوچک، آغاز یک فاجعهی بزرگ! پیام دهن پرکنی است. بامزه هم هست. اگر تصویرهایش را اصلاح کنند خوب میشود. در ضمن کمی هم آموزههای اخلاقی و تربیتی چاشنیاش کنند، بهترتر میشود. 0 0 dream.m 1404/4/22 آقا این کتاب خیلی فان و باحال بود. سربسته اسپویل کنم، حتما دیدین توی فامیلاتون دوتا بچه باهم دعوا میکنن بعد بزرگترا میان قاطی دعوا میشن و تهش به یه دعوا و قهر بزرگ میرسه. ولی درحالیکه پدر و مادرا دارن همو پاره میکنن بچه ها میرن یه گوشه دنباله بازی رو میگیرن. 0 0 فاطمهالسادات شهروش دیروز من عاشق کتابهایی هستم که تصویر و متنشان تضاد دارند. این کتاب هم از این دسته است. پیام ابراهیمی موضوع سادهای مثل اختلافات بچهها در مدرسه را بنمایه داستان قرار داده و جهانی خلق میکند که برای بزرگسالان نیز بامعنی است: بسیاری از اختلافات بزرگ از موضوعات کوچکتر نشات میگیرند. البته شاید بتوان کتاب را یک کتاب ضدجنگ نیز حساب کرد. البته که به نظرم جنگهای این دوره و زمانه از این دست نیست. 0 1