جان من هیچ جوره این کتاب را باز نکن! نوجوانغیرداستانیدایرهالمعارف جان من هیچ جوره این کتاب را باز نکن! اندی لی و 2 نفر دیگر 2.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004627122 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1398/10/14 توضیحات کتاب جان من هیچ جوره این کتاب را باز نکن!، نویسنده اندی لی. کتاب مصور ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان ادبیات استرالیا کتاب کودک دهه 2010 میلادی یادداشتها محبوبترین جدید ترین لاکپشت سبز 1402/2/29 *داستان* اندی لی یک مجموعه داستان با عنوان هایی شبیه به این داره(این... باز نکن)، مشابه این حرکت رو شاید توی عکس های پروفایل بقیه دیده باشیم و گاه خودمون از طنز ماجرا بهرمند کرده باشیم. یکسری عکس به هم پیوسته که ابتدا درخواست می شه که این کتاب رو باز نکن و بعد می گه چرا بازی کردی و الی آخر. *ارزش خوندن برای بچه ها رو داره؟* ممکنه بچه هارو بخندونه و اون هارو با خودش همراه کنه،شاید بشه بهش گفت سرگرمی مطلق و نویسنده به دنبال همین هست. حالا با شناختی که شما از بچه ها دارین و هدفی که از مطالعه دارن و دارید باید انتخاب کنید که این کتاب به درد بخور هست یا نه. 0 11