یادداشتهای 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 (11) 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/8/12 آدم ها احمد غلامی 4.0 30 قصههای کوتاه و خواندنی.👌🏻 جذاب، هیجانانگیز، گاهی باعث خنده و گاهی دچار حیرت. 0 3 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/7/8 به صرف قهوه و پیتا؛ سفرنامه و عکس های بوسنی و هرزگوین معصومه صفایی راد 3.9 39 سفرنامهای جذاب، تلخ، سرشار از مزههای دلنشین🫠 و یکی از مهترینش اتفاقهای تلخ برای مسلمانان، که تا به حال نجوایش هم به گوشم نرسیده بود. چقدر خوب شد که خواندمت: #به_صرف_قهوه_و_پیتا. ⚠️این کتاب را هر جا دیدید، درنگ نکنید و لذت خواندش را به خودتان هدیه دهید. 2 5 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/7/7 وداع با اسلحه ارنست همینگوی 3.5 60 خیلی عجیب، خسته کننده بود، همین... 🤨🤐🥱 0 5 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/6/7 تنگسیر صادق چوبک 4.2 49 کمی سخت خوان، جذاب و خواندنی👌🏻 . زمانی که کتاب را دست بگیرید، تا به ساحل امن نرسید، 🌊 از کتاب دست برنمیدارید. 0 1 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/3/6 جان بها سیدمصطفی موسوی 3.5 56 ماجرای جذاب و کوتاه و حقیقی... حقیقتی که در زندگیهایمان به راحتی پیدا میشود. پایانی همراه با: _وااااای، باورم نمیشه....🤦🏻♀️ 0 1 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/2/19 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 119 کتابی که در سه فصل و در هر فصل، با راوی جدیدی همراه میشوید. رمانی که فرهنگ خانوادههای غربی را بی پرده نشان میدهد. غمهایش، خوشیهایش و خیانتهایش.🌱 0 2 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1403/2/1 عقرب های کشتی بمبک فرهاد حسن زاده 4.0 25 بامزه دلنشین و دوستداشتنی. کتاب توصیفات خوبی رااز شخصیت ها ارائه کرد. با شخصیت ها رفیق شدم و همراه. شاید به خاطر لهجه گرم و زیبا جنوبی بود که کتاب بیش از اندازه به دلم نشست.🌻 0 1 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1402/12/19 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 76 روایت جدیدی از جنگ، تصویرسازی خوب و واقعیت تلخ از جنگ. این کتاب به دور از هیج اعتقاد مقدسی تنها و تنها از جنگ سخن گفته بود.از زخم ها و از ترس ها. 📌با خواندن این کتاب تصویر جدیدی از جنگ در ذهنتان نقش میبندد. 0 3 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1402/11/28 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 144 زیبا... دلنشین، همراه با بغض و اشک... . بهترین فضا سازی که به دلت میشینه و تو را پا به پای تاریخی که بارها شنیدی اما برات ارزشمنده، جلو میبره. ⚠️این کتاب را با یک جعبه دستمال کاغذی بخوانید... 0 3 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1402/8/27 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 140 سرشار از تازگی و به شدت تاثیرگذار👌🏼 . کتاب ویولون زن روی پل، کتابی متفاوت و عجیب تر از حد تصورم بود. پر از رنج و اندوه که با اشک همراهم کرد،اما با هر امیدواری توی داستان ذوق زده میشدم و لذت میبردم. به نظرم آقای باباخانی یکی از جسورترین ها در بین همه نویسنده ها هستند. 0 2 𝔉𝔞𝔱𝔢𝔪𝔢𝔥🌼 1402/8/22 قلب نارنجی فرشته مرتضی برزگر 3.4 16 داستان کوتاه، جذاب و گیرنده و البته برای بعضی ها شاید کمی تلخ. قلب نارنجی فرشته🧡 کتابی سرشار از غافلگیریه که به نظرم یکی از بهترین ها بود . 0 2