یادداشتهای فاطمه نوری (11) فاطمه نوری 1402/9/8 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 221 داستان از زبان محسن نوجوان روایت میشه که اهل بجنورد از استان خراسان شمالی است،با توجه به همزاد پنداری که با لحجه و فرهنگ این مردم دارم خیلی لذت بردم و لحظاتی رو از ته دل خندیدم ،سادگی و محبت بین کاراکترها و البته گفتن از شرایط جنگ و انتظار خانواده های اسرا خیلی خوب بود. 0 0 فاطمه نوری 1402/8/30 وقتی دلی محمدحسن شهسواری 4.1 32 واقعا لذت بردم با شخصیت شریف مصعب بن عمیر آشنا شدم و شرایط سخت صدر اسلام، مردم در زمانی منتظر محمد بودند او آمد و حالا ما منتظر فرزند او مهدی هستیم او نیز می آید ای کاش بتوانیم همچون مصعب در رکابش باشیم. خدا قوت جناب شهسواری 0 2 فاطمه نوری 1402/8/26 خانم مربی: خاطرات شفاهی سعیده صدیق زاده نرجس توکلی لشکاجانی 4.4 8 برای مربیان و معلمان که با دختران نوجوان در ارتباط هستند کتاب مفیدی هستش راه کار ها و ایده های جالبی ارایه میده و این که مستند هستش خیلی خوبه 0 0 فاطمه نوری 1402/8/26 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 65 خداقوت میگم به آقای سالاری متن کتاب روان و گیرا بود و در خلال داستان عاشقانه یک شاعر خیلی چیزها از تاریخ رو یاد گرفتم فضای اجتماعی و فرهنگی جامعه در زمان امام کاظم(ع) قابل درک هست و فراز و نشیب های داستان فوق العاده، یه طوری تاریخ رو روایت کردن که خسته کننده نیست . 🙂🙂 امید وارم خدا به قلم و فکر آقای سالاری برکت بده 0 0 فاطمه نوری 1402/8/22 آخرین عروس: داستان حضرت نرجس (ع) از روم تا سامرا مهدی خدامیان آرانی 4.4 2 به نظرم یه کتاب اعتقادی ست پیرامون حضرت حجت(عج) و در خلال بحث سفرهایی به گذشته دارد که بعضاً روضه طور میشه خیلی درمورد حضرت نرجس نبود بیشتر تو حوزه امام شناسی بود. 0 0 فاطمه نوری 1402/8/16 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 210 جذاب بود و دلنشین 0 1 فاطمه نوری 1402/8/1 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 80 خیلی هیجان انگیز بود برا من کتابی بود که خیلی زود تمومش کردم عالی 0 1 فاطمه نوری 1402/7/29 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.5 53 تو دوره ی دبیرستان خوندمش برا دخترای نو جوون که همه چیز رو رویایی میبنن خوبه کمک میکنه واقع گرایانه به مسائل نگاه کنند. 0 3 فاطمه نوری 1402/7/29 خاطرات همفر: جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی هامفری 3.6 24 داستان جالبی بود نمیدونم سندیت داره یا نه ولی برای من جالب بود و شخصیت عبدالوهاب ترسناک 0 0 فاطمه نوری 1402/7/25 رسول ترک (آزاد شده امام حسین (ع)) محمدحسن سیف اللهی 4.2 3 خیلی سال پیش این کتاب رو خوندم و واقعا حسرت خوردم به حال رسول هنوز بعد سالها بعضی اوقات داستانهاش رو دوباره میخونم 0 0 فاطمه نوری 1402/7/25 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 368 چون هیچ مغازه ای دوست نمی فروشند آدم ها مانده اند بدون دوست 0 1