یادداشتهای Azin Khosravani (4) Azin Khosravani 1403/9/21 کتابخانه پاریس جنت اسکسلین چارلز 3.7 12 خیلی قشنگ بود. خیلی خیلی قشنگ بود. کتابی بود که اصلا نمیتونستی حدس بزنی تو صفحه بعد جی میخونی. پایان خوبی داشت،داشتم فکر میکردم کاش جلد دوم داشت،مثلا اینکه لی لی توی پاریس مارگارت رو ببینه..... 0 0 Azin Khosravani 1403/8/27 کتابخانه سیار شبانه آدری نیفنگر 3.5 3 توقع چیز خیلی خاص تری رو داشتم. شاید اگه یه مجموعه بود و اینم یکی از داستانهای کوتاهش خیلی بهتر بود. اما به تنهایی به نظرم ارزش کتاب شدن رو نداشت.... 0 3 Azin Khosravani 1403/8/26 الینور آلیفنت کاملا خوب است گیل هانی من 4.0 14 دوسوم اولیه کتاب واسه من خسته کننده بود،یه سری روزمرگی عادی از یه دختر جوون که یه سری مشکلات و اختلال داشت،مشکل برقراری ارتباطی که از کودکی ای سرچشمه میگرفت که راوی داستان همش از تعریف کردنش سرباز میزد. و خب این نصفه و نیمه دونستن منو اذیت کرد،اما یهو،داستان وارد یه فاز خیلی خوب شد،طوری که سرعت خوندنش رو واسه من کاملا یهویی بالا برد. و البته پایانی غیرقابل تصور برام داشت،موضوعی اتفاق افتاد که تو کل کتاب یه درصدم مغزم به سمتش نرفته بود. حرف اصلی کتاب اینه که از یه جایی باید شروع کنی،یه وقتایی خورد میشی،میشکنی،اذیت میشی،ولی خب مهم اون شروع کردنه،وتی توی مسیر میفتی یواش یواش راه هموار میشه. کتاب خیلی خوبی بود،دوسش داشتم. 0 4 Azin Khosravani 1403/8/26 من مرگ هستم الیزابت هلاند لارسن 3.1 2 عشق نمیمیرد،هرگز نمیمیرد،حتی در دیدار با من. 0 2