یادداشتهای سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی (7) سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 5 روز پیش اول شخص مفرد هاروکی موراکامی 3.3 22 چند سال قبل از همین نویسنده، کتاب «کافکا در ساحل» را خوانده بودم و در این کتاب، انتظار یک روایت چند خطی و پیچیده را داشتم. اما داستانهای این کتاب به نوعی فقط روایت «زندگی» بودند، با پیچیدگی کمتر نسبت به چیزی که از موراکامی انتظار داشتم. 0 1 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/2/25 فانوس خاطرات گمشده فاطمه ثابتی 4.3 6 روایتی در مدح و ستایش زندگی... متن خیلی روان بود و خواندنش فقط سه روز طول کشید. 0 1 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/2/11 ده بچه زنگی آگاتا کریستی 4.4 98 واقعا بی نقص بود ... بی نقص ... 0 0 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/1/20 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 343 کم حجم بود و روان. با شروع به خواندن، فصل اول کتاب صرفا نوعی مقدمه بنظر میاد، ولی بعد از خوندن آخرین جملات، معنای غریبی برای فصل اول نمایان میشه. روایت بی نقص و تامل برانگیزی بود ... 0 0 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/1/15 هر بار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند دانیل مارتین کلاین 3.7 23 حجم کمی داره و متن بسیار روان و ساده ای داره که خیلی راحت میشه باهاش ارتباط گرفت اما کتابی نیست که بشه ازش چیزی یاد گرفت، بیشتر برای فکر کردن در خود نوشته شده 0 2 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/1/14 بوف کور صادق هدایت 3.7 206 نثر سنگین و عجیبی داشت. پر از توصیف های خوب ، پر از استعاره به حدی که انگار برای استفاده از معنا مرزی نداشت و پر از روایت های ناتورالیستی و بیرحم. متن خیلی روان و ساده نیست، اما با این وجود جذابیت و گیرایی زیادی داره. صادقانه با یکبار خواندن این کتاب، حس می کنم نتونستم درست و حسابی درکش کنم. باید دوباره این کتاب رو بخونم اما نه الان. چند ماه یا شاید چند سال بعد، زمانی که انسان متفاوتی شدم. شاید اون نسخه از من بهتر بتونه این کتاب رو در ذهن خودش حل کنه. 0 2 سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی 1404/1/13 عاشقانه های یونس در شکم ماهی جمشید خانیان 4.0 54 کتاب نثر روانی داشت. روایت چند خطی و رازآلود داستان بشدت برای من جذاب بود، اما شاید مطلوب هر سلیقه ای نباشه. چندسال قبل، وقتی که در دوره نوجوانی اینکتاب رو خوندم هنوز خیلی از کتابهای خوب ایرانی و خارجی رو نخونده بودم. در اون حال، این کتاب بشدت به دلم نشست و هنوز با وجود مدت زیادی که در خوندن این کتاب میگذره ،معتقدم یکی از بهترین کتابهایی بوده که تا به حال خوندم. شاید بشه گفت بخاطر روایت ساده ش برای نوجوان ها مناسب تره ولی من این کتاب رو به بزرگسال ها هم پیشنهاد می کنم. 0 1