یادداشتهای 🇮🇷یلدای ایران📚 (12) 🇮🇷یلدای ایران📚 1403/12/14 توحید مفضل مفضل بن عمر 4.8 4 کتاب خوبی برای تامل و تفکر هست منتها مرحوم علامه مجلسی جوری ترجمه کردن که اکثریت لغات عربی به جا موندن و ممکنه بعضی جاها نفهمیم و مدام به لغت نامه مراجعه کنیم 0 0 🇮🇷یلدای ایران📚 1403/10/1 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 50 اگر طوفان بازگشت و من در میان شما نبودم، بدانید که من اولین قطره در امواج آزادی بودم و اینکه من زنده ماندم تا شما را ببینم که مسیر را ادامه میدهید. خاری در گلویشان باشید، سیلی که عقب نشینی نمیشناسند و آرام نمیگیرد تا زمانی که جهان اعتراف کند که ما صاحبان حق هستیم و فقط #اعدادی_در_اخبار نیستیم برادر شما یحیی ابراهیم السنوار 0 10 🇮🇷یلدای ایران📚 1403/8/29 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 54 حوض خون، شرح خدمات رختشویی زنان اندیمشکی در دفاع مقدس.. نگاره ای که با خوندنش افتخار میکنید با چنین انسان هایی هموطن هستید..زنانی با روحیه ای به شکل عجیب خستگی ناپذیر، مقاوم، زنده، جوشان راسخ و نفوذ ناپذیر.. این سرزمین هنوز هم لبریز از چنین زنان و دخترانی است. 🇮🇷❤ 0 8 🇮🇷یلدای ایران📚 1403/6/23 سر بر دامن ماه فاطمه دولتی 4.4 35 کتابی بینظیر درباره بانو حُدیث، مادر امام حسن عسکری و مادربزرگ حضرت قائم(عج)، بانویی که شجاعانه مقابل دروغگویی ها و ادعاهای پسرش جعفر مبنی بر امامت بعد از امام حسن عسکری می ایسته، بانویی که وصی موقت بعد از شهادت امام یازدهم میشه❤ بعد مدتها کتابی شیرین و دلچسب 0 6 🇮🇷یلدای ایران📚 1403/3/25 پیامبر اعظم (ص): سیره و تاریخ محمدباقر پورامینی 4.8 1 با اینکه این کتاب رو به قصد شرکت در امتحانات ترم دانشگاه مطالعه کردم اما واقعا از خلاصه ولی در عین حال کامل بودن و روان بودنش لذت بردم، بخش بزرگی از کتاب رو به دلیل مطالعات قبلی آشنا بودم اما باقی بخش ها واقعا برام مفید بودن. خصوصا موضوع صحابه در عقاید شیعه و سنی.خوندنش رو پیشنهاد میکنم.. 0 5 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/12/16 ماجرای عجیب یک جشن تولد: روایت زندگی شهید مدافع حرم، مهدی ثامنی راد جواد کلاته عربی 4.1 4 کتابی که دو سه سال بعد از خریدش، خوندم. و افسوس که چرا زودتر نخوندمش و این شهید رو نشناختم..سراسر زیبایی بود و نور و تنها جملاتی که همیشه بعد از خوندن زندگینامه شهدا(دفاع مقدس و مدافع حرم و...) به ذهنم میاد جملات سردار حاج قاسم هست که میگن: +ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم.. و جمله کوتاه و کوبنده ی: حریفت منم!... به امید دستگیری شهدا♡ 0 1 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/12/2 انسان 250 ساله- حلقه دوم سیدعلی خامنه ای 4.7 101 الحق و الانصاف که اسم انسان 250 ساله برازنده این کتابه و وقتی کتاب رو خوندم بیشتر متوجه پرمغز بودن این اسم شدم. حرکتی پیوسته و با یک هدف که از امام اول شروع میشه و با اشکال و روش های متفاوت توسط ائمه پیش میره. و حالا حاصل مجاهدت های این انسان 250 ساله و مجاهدت های انسان های بعد از او به ما رسیده..خوندیم و قضاوت کردیم افعال انسان های ماقبل خودمون رو.و حالا تاریخ ثبت خواهد کرد که ما چجور صاحب دراومدیم به این امانت.. امانتی به اسم تشیع...با اندکی وقفه حلقه سوم این کتاب رو آغاز خواهم کرد🤍 10 6 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/10/28 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 63 خب، واقعا ایده کتاب رو دوست داشتم. هدف اصلی این کتاب دادن امید و انگیزه و نشون دادن ارزش زندگی کردن بود. مثل کتابِ «هردو در نهایت میمیرند»، اما به جرئت بسط و خلاقیت و تاثیرگذاری تو این کتاب به مراتب بیشتر بود. کتاب رو به کسانی که تو زندگی شون همیشه حسرت کارای نکرده شونو فرصتای از دست رفته شون میخورن پیشنهاد میکنم... 0 0 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/9/26 سرباز کوچک امام (ره): خاطرات آزاده پرآوازه (اسیر 13 ساله جنگ تحمیلی) مهدی طحانیان فاطمه دوست کامی 4.9 5 حین خوندن کتاب، گذر زمان رو احساس نمیکردم و فضاسازی روند حکایت طوری بود که خودم رو میون دیوارهای زندان ها و اسارتگاه های عراق حس میکردم. نقطه ثقل این کتاب راوی هست که با وجود سن کم، شجاعت و ایمان و دانش بالایی داره. شخصیتی که به کرات افسرها و سرباز های عراقی رو ذله کرده بود. با بخش های مختلف کتاب اشکم سرازیر شد. بعضی جاها از شدت شکنجه اسرا بی اختیار چشمام بسته میشد و حتی تصورش برام مشکل بود. بنظرم باید هر ایرانی هرچند وقت یکبار با خوندن کتاب هایی از این دست با این انقلاب و سرزمین مقدس تجدید عهد کنه. و از طرفی یک عده نسب دار و مقام دار هم بدونه این انقلاب از چه مسیرهای صعب العبور خونینی گذشته تا به اینجا رسیده... 0 1 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/8/28 سنن جاهلی عرب و روش برخورد قرآن کریم محمدعلی امانی 4.0 1 مطمئنا مولف بخاطر اینکه کتاب، درسی و دانشگاهی هست و در تعداد صفحات و گستردگی موضوع ها محدودیت داشت نتونست کامل و با جزئیات درباره سنن اعراب جاهلی توضیح بده اما در کل مفید بود و تصویر واضح تری از جهان قبل از اسلام در جزیره العرب نشون داد.. در این زمینه کتاب «محمد پیغمبری که از نو باید شناخت» از گئورگیو رو هم پیشنهاد میکنم. البته این کتاب به دلیل اینکه منبع تحقیق ش، عربستان وهابی هست اطلاعات تحریف شده و مغایر با شیعه زیاد داره که خود خواننده کتاب باید زحمت تحقیقش رو بکشه:)) 0 5 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/8/19 جهان آرا: جستارهایی از زندگی و خاطرات شهید سیدمحمدعلی جهان آرا علی اکبری مزدآبادی 3.5 2 هرگز از خوندن درباره شهدا و دفاع مقدس خسته نمیشم. عشق و خلوصی که از مطالعه درباره شهدا به دست میاد شدیدا نمک گیر میکنه انسان رو، و علی الخصوص یه ایرانی رو! و ایت بار جستارهایی از زندگی شهید مشهور: سید محمدعلی جهان آرا.. گرچه معتقدم کتاب های حرفه ای تر و جامع تری باید پیرامون این شهید به رشته تحریر دربیاد❤ 3 8 🇮🇷یلدای ایران📚 1402/8/3 زنان دانشمند و راوی حدیث احمد صادقی اردستانی 3.0 1 زمانی که برای اولین بار عنوان این کتاب به چشمم خورد مشتاقانه تو لیستم نوشتم و از نمایشگاه کتاب خریدم اما بعد خوندنش کمی تو ذوقم خورد. چون تو این کتاب زنانی که حتی خاطره ای ساده از پیامبر یا یک امام دارند و روایت میکنن بعنوان زن دانشمند شناخته میشن! تو این کتاب از حدود200 زن اسم برده میشه که بخاطر روایت حدیث یا خاطره از پیامبر و ائمه تو لیست زنان دانشمند قرار میگیرن که به نظر من فقط تعداد محدودی از این لیست واقعا زن دانشمندی بودن. اما در کل این کتاب موضوع خوبی داره که دیگر مولف هام موضوع زنان در اسلام رو با دغدغه و جدیت بیشتری پیگیری کنن و بهش بپردازن.. 0 5