یادداشتهای Maede Ajerlo (9) Maede Ajerlo 1404/5/12 شنل پاره نینا بربروا 2.9 12 شاید بشه گفت این کتاب فقط از همنشین بد بهتر بود:"))) نمیگم کتاب بدی بود اما خیلی خوب هم نبود. به ویژه اینکه به گفته مترجم، این کتاب ترجمه شده از روی ترجمهی روسی به فرانسوی هست و بالطبع همین کمی اثر منفی در متن خواهد گذاشت. داستان پراکنده بود اما تبعید و ناامیدی بعد جنگ جهانی اول و بعد، ترس در هنگام جنگ جهانی دوم رو نسبتا خوب به تصویر کشیده بود. 0 0 Maede Ajerlo 1404/4/31 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 182 اولین اثری بود که از جان استاین بک خوندم. باید بگم بی نظیر بود، خصوصا با ترجمه و موخرهی سروش حبیبی. موشها و آدمها کتابی به شدت خوش خوانه با جزئیات و توصیفات دقیق و ظریف. نمیدونم چطور توصیفش کنم که داستان فاش نشه! پس فقط میگم حتما بخونیدش. 0 10 Maede Ajerlo 1404/4/29 دفتر بزرگ: سهگانهی دوقلوها، کتاب اول جلد 1 آگوتا کریستف 4.2 31 کتاب اول از تریلوژی دوقلوها را یک روزه تمام کردم. کتاب عجیبی بود؛ ساده و روان اما بهت آور و تلخ! 0 2 Maede Ajerlo 1404/4/26 کلبهی عمو تام: متن کوتاه شده هریت بیچر استو 4.3 10 کلبهی عموتام برای من کتاب عجیب و پر کششی بود. کتاب گرچه از نظر فنی شاید نقایصی داشته باشه اما سرشار از مفاهیم انسانی، اخلاقی و عرفانی هست. دربین یادداشتهای این کتاب خوندم که دوستی گفته بودن کتابیه در تحسین ظلم پذیری! اما من این نقد رو نسبت به نویسنده اصلاح میکنم چرا که از نظر من تلاش نویسنده برای نشون دادن بردهداری به عنوان یک ظلم، موفقیت آمیز بوده. و به علاوه درون مایه مسیحیت همین هست! برخلاف اسلام که تماما در تلاش برای از بین بردن ظلم و ظالم هست؛ مسیحیت صرفا درصدد جذب و توبه کردن ظالم هست. شخصیت های مومن داستان، فارغ از این که برده هستند یا ارباب نهایت تلاششان ظلم نکردن است و ایدهای برای از بین بردن ظلم ندارند! درنهایت توصیهام به همه عزیزان این هست که کتاب رو مطالعه کنند، این کتاب در طول مطالعه تمام ذهن شمارو فعال نگه میداره؛ حداقل برای من که اینچنین بود. 0 43 Maede Ajerlo 1404/4/18 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 135 کتاب بندها رو دیروز به پیشنهاد اقای معلمی خریدم. امشب از کولم درش اوردم بذارم داخل کتابخونه؛ گفتم فقط صفحه اول و دوم رو میخونم ببینم چیمیشه! -چون توی کتابفروشی صفحه اولو گذرا نگاه کردم و کنجکاو شده بودم- نتیجه یکی دو صفحه شد هفتاد و هفت صفحه! میتونم همین امشب تمومش کنم -چون کتاب خیلی زیباست و دقیقا اونجایی که میخواد ماجرا خسته کننده بشه نویسنده داستان رو هدایت میکنه و تو دلت نمیخواد کتابو زمین بذاری- اما امشب تمومش نمیکنم چون برام مثل خوردن غذای خوشمزهایه که آدم میترسه زود تموم بشه پس یوااش یواش میخوره.🌱 *درستش اینه که بعد پایان کتاب معرفی انجام بشه اما تموم نشده توصیش میکنم؛ چون مطمئنم از اوناست که ارزش خوندن داره. 0 15 Maede Ajerlo 1404/4/15 برادر من تویی داود امیریان 4.4 70 عباس(ع) را هرقدر هم مرور کنی باز کم است. او دریاییست بیپایان که هرکس اندازه وسعت وجودی خودش از او بهره میگیرد. کتاب زیبا و روان بود.و تا حد زیادی با وقایع تاریخی منطبق بود خصوصا در شرح وقایع کربلا. اما این کتاب را برای نوجوانان مناسبتر میدانم؛ کما اینکه دیگر آثار آقای امیریان همانند گردان قاطرچیها بیشتر مناسب گروه سنی نوجوان بوده. و برای خواندن و غرق شدن در اقیانوس وجودی عباس بن علی، این قمر منیر بنی هاشم کتاب"سقای آب و ادب" را بیشتر برای گروه سنی بزرگسال توصیه میکنم. 0 4 Maede Ajerlo 1404/4/13 وریا سیده زهرا محمدی 3.9 19 آدم عجیب و غریبی نیستم ؛ولی تا دلتان بخواهد درباره ام حرف های عجیب و غریبی می زنند؛ مثلا خیلی ها فکر می کنند من آدم خیلی ساکت و بی زبانی هستم و باقی مانده آن خیلی ها هم خیال می کنند باید خیلی پر شر و شور باشم. ولی هیچکدامشان نه درست فکر می کنند و نه درست خیال! من یک آدم معمولی رو به خاص هستم که دلم می خواهد ماموریتم را در این دنیا به نحو احسن انجام دهم،همین. کتاب: وریا 0 5 Maede Ajerlo 1404/4/11 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 180 -فقط کسی که عامل به خیر باشد، به نیکی دست مییابد. و بدکار فقط با بدی کیفر میبیند. بخشی از نامه امیرالمومنین به قُثم بن عباس 0 11 Maede Ajerlo 1404/4/9 تائو ت چینگ: راهنمای هنر زندگی و خرد ناب لائوتسه 4.2 20 فکر کردن را متوقف کن و مشکلاتت پایان مییابد. چه تفاوتی میان بله و نه وجود دارد؟ چه تفاوتی میان شکست و پیروزی است؟ آیا تو هم باید آنچه را دیگران مهم میدانند، مهم بدانی و آنچه را دوست ندارند، دوست نداشته باشی؟ چه مسخره! کتاب تائو ته چینگ 0 2