یادداشتهای Atabak_P (27) Atabak_P 7 روز پیش زندگی ناممکن مت هیگ 4.2 24 کتاب با داستان آموزنده و امید بخش بسیار زیبایی هستش. 0 0 Atabak_P 1404/1/17 بازگشت به رویافروشی دالرگات لی می یه 4.5 2 مثل کتاب اول داستان جذاب همراه با آموزه های روانشناختی و دوستانه هستش. 0 1 Atabak_P 1404/1/11 سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.8 30 کتاب از دسته داستانهایی با مفهوم تفکر زیبای بودایی هستش. 0 0 Atabak_P 1404/1/4 به دنبال ماه جیمز نوربری 4.1 4 کتاب بسیار زیبایی بود، موقع خوندن این کتاب نمیتونی کتاب رو زمین بزاری ، مفاهیم رو بسیار زیبا و روان بیان میکنه طوری که به عمق روحت مینشینه. 0 0 Atabak_P 1404/1/3 دالرگات ؛ فروشگاه بزرگ خواب و رویا لی می یه 4.2 3 این کتاب در قالب داستان و معرفی انواع رویا جزئیات مطالب زیادی رو به خواننده انتقال می ده. 0 0 Atabak_P 1403/12/5 کتابگردان کارستن هن 4.1 5 رمانی با داستان زیبایی هستش که نویسنده پیام هایی در آن پنهان کرده که جذابیتش فقط برای عاشقان کتاب نیست. 0 2 Atabak_P 1403/11/29 دنیاهای چندگانه آلبی برایت کریستوفر اج 3.8 2 کتابی زیبا برای نوجوانان هستش، که به صورت داستان سفر در دنیای موازی رو با نظریات مختلف بیان میکنه. در زمان مطالعه این کتاب آرزو کردم ای کاش میتونستم به دنیایی موازی سفر کنم که در اون دنیا خیلی چیزها وجود نداشت مثل دو رویی، دروغ، سیاست های کثیف همچنین دنیایی با تورم ثابت. 0 3 Atabak_P 1403/11/26 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 259 این کتاب به نکتهای بسیاری اشاره میکنه که در اطرافمون مخصوصا افراد پیر میبینیم ولی دلیل دقیقش را نمی دانیم در اواخر کتاب به نکته بسیار زیبایی اشاره میکنه که بنظرم به تفکر بسیاری نیاز داره، در کتاب نوشته : اگر من با یقین به تباه کردن نعمت هایی که به من داده شده بود از دنیا بروم و هیچ راهی برای اصلاح این حال نباشد، آن وقت چه؟ 0 5 Atabak_P 1403/11/22 کتاب فروشی گمشده ایوی وودز 3.9 2 بنظرم متن خود کتاب بهتر خودشو توضیح میده اونجا که میگه: شاید این من بودم که تمام مدت گم شده بودم، نه کتاب فروشی. همچنین: نکته کتابها اینه که بهت کمک میکنن زندگی رو بزرگتر و بهتر از اون چیزی که فکر میکردی، تصور کنی. 0 4 Atabak_P 1403/11/16 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.8 15 کتاب نسبتا خوبی بود و بنظر شخصی من ای کاش مطالب رو با مثال های بیشتر و روان تر یا به صورت داستانی بیان می کرد. 0 3 Atabak_P 1403/11/5 زندگی نقشه بهتری برایت دارد مود آنکاوا 5.0 1 کتاب بسیار عالی و پر محتوایی هستش، مخصوصا هدف کتاب رو به صورت داستان بسیار زیبا بیان می کنه بنظرم اسم کتاب شایسته داستان و آموزه های مطرح شده در کتاب هستش. 0 4 Atabak_P 1403/10/27 راهی به سوی خوشبختی : کیلومتر صفر مود آنکاوا 5.0 1 کتابی در زمینه درس های زندگی که باید یاد بگیریم ، روش های کمک به همدیگه روشهای عشق ورزیدن پیدا کردن افکار درست در ذهن و ... 0 2 Atabak_P 1403/10/17 آرامش به سبک راهب جنگلی بیورن ناتیکو لیندبالاد 2.8 1 طبق گفته کتاب : اعمال من بار من هستند و خودم میتوانم انتخاب کنم در چمدانم چه بگذارم. بنظرم در این کتاب می تونیم بسیاری از همین اعمال رو که در چمدانمان میگذاریم رو یاد بگیریم و زندگی رو اصولی و راحت تر جلو ببریم. 0 0 Atabak_P 1403/10/11 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 258 شاید یه روز زندگی کردن بهتر از یه عمر زنده موندن اشتباه باشه. 0 1 Atabak_P 1403/10/3 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 113 نسل ما نسلی واقع بین است،زیرا ما اندک اندک در حال کشف حقیقت وجود انسانی خود هستیم. 0 0 Atabak_P 1403/9/22 مثل یک راهب فکر کن جی شتی 3.5 2 در قسمتی از کتاب یه مطلبی خوندم خیلی برام جالب بود دیدم که هروز باهاش درگیر هستم، نویسنده میگه که: "اگر احترام خاص دیگران را بر می انگیزید، به خاطر قدردانی مردم نسبت به شماست ، اما اگر مردم را ملزم به این کرنش بدانید در واقع احترامی را توقع دارید که لایقش نیستید." دقیقا همان چاپلوسی ها و احترام بیش از حدی که در جامعه به افراد دارای جایگاه بالا میذاریم و شخص انتظار بیشتر از اون احترام رو نیز داره در صورتی که وظیفه اون شخص انجام اون کاری هستش که انجام میده مثل برخی مدیران و سایر افراد در جامعه و اصلاحش سالهای زیادی زمان میبره. 0 0 Atabak_P 1403/9/14 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 17 کتاب بسیار بسیار زیبایی بود ، کتابی که روش درست زندگی کردن، مهربانی کردن به روش ساده، گذاشتن یک میراث درست از خود نسبت به همه و چیزهای زیاد دیگری رو آموزش میده، اگر همه مردم کشورمان چنین کتاب هایی رو حتی یک بار بخونن و بر اساس گفته های آن رفتار کنن کشورمان گلستان می شود. 0 0 Atabak_P 1403/8/26 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 17 کتابی بسیار زیبا که روش صحیح زندگی رو کلمه کلمه و به صورت داستان آموزش و جوهره مطلب رو بیان میکنه. 0 2 Atabak_P 1403/8/11 روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 4.0 9 این کتاب روند زندگی روزمره اکثر ما رو نشون میده که چقدر بالا و پایین داره و نشون میده که کتابها و اطرافیانمون چه تاثیراتی میتونن در زندگیمون داشته باشن. 0 7 Atabak_P 1403/8/5 داستان زندگی من هلن کلر 3.5 1 این زندگی نامه اثبات میکنه که هر انسانی در هر شرایطی استعدادی داره و با آموزش درست و اصولی اون استعداد شکفته میشه. آموزشی که ما متاسفانه خیلی با آن فاصله داریم. 0 4