یادداشتهای علی معتمدکیا (37) علی معتمدکیا 1403/2/28 خاطرات پسر بچه ی شصت ساله جلد 2 حمید جبلی 4.3 5 کتاب خوبی قود، از زندگی روزمره قشنگ آدم دور میکنه 0 1 علی معتمدکیا 1403/2/12 خاطرات پسر بچه ی شصت ساله جلد 1 حمید جبلی 3.6 14 کتاب لذت بخشی بود و خوشحالم جلد دوم هم داره 0 0 علی معتمدکیا 1401/9/15 استیو جابز والتر آیزاکسون 3.9 3 کتاب فوقالعادهای از یک انسان فوقالعاده که به کار و تلاشش با دیدگاه کیفی نگاه میکرد و این دیدگاه باعث بالا رفتن و ارتقاء روزافزون شرکتش شد. 0 15 علی معتمدکیا 1401/9/2 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 کتاب خوبیه و خیال میکردم زندگینامه حضرت آیت الله سید علی قاضی رحمت الله علیه هست ولی این کتاب فراتر از این هست و تقریباً از تمامی بزرگان دین معاصر با ایشون آشنا اسم و شرح حالی نوشته و لذت این کتاب رو چند برابر کرده، بسیار عالی و لذتبخشه 0 25 علی معتمدکیا 1401/4/15 ارباب دنیا ژول ورن 3.0 1 این کتاب مثل همه کتابهای ژول وزن برای رده سنی نوجوان نوشته شده و در کل کتاب حس کنجکاوی، ماجراجویی و همچنین ایجاد حس کشف راز رو توی ذهن نوجوان به قلیان میندازه، به نظرم آدم بزرگها هم هر چند وقت یکبار باید کتابهای این رده سنی رو بخونند تا از روزمرگی و واقعی بودن دنیا دور بشند. 0 10 علی معتمدکیا 1401/4/12 الگوریتم و فلوچارت بهرام غلامی 4.0 1 برگرفته از صفحات ابتدایی کتاب: الگوریتم و فلوچارت به عنوان دو مبحث بنیادین در امر برنامهنویسی از اهمیت ویژهای برخوردارند. الگوریتم، همان راه حل مسئله و فلوچارت شیوه نموداری الگوریتم است که برای درک بهتر و سریعتر الگوریتم ارائه میشود و در واقع وجه مشترک بین برنامهنویسان کلیه زبانهای کامپیوتری است. لذا با توجه به اهمیت این دو مقوله، در این کتاب ضمن فراگیری روشهای ارائه الگوریتمهای مناسب برای حل مسائل گوناگون و بررسی فلوچارتهای مربوطه، با مفاهیم اساسی برنامهنویسی از قبیل: حلقههای تکرار، آرایهها، برنامههای فرعی (زیر الگوریتم) روشهای مرتب نمودن اطلاعات و مواردی از این قبیل آشنا خواهید شد. با توجه به مطالب فوق و تنوع مسائل و مثالهای ارائه شده در کتاب حاضر، مطالعه و به کارگیری این اثر را به کلیه برنامهنویسان مبتدی و مدرسین گرامی توصیه مینماییم. 0 6 علی معتمدکیا 1401/4/12 ماه رمضان، فصل شکوفایی انسان در پرتو قرآن جلد 2 سیدمحمد ضیاء آبادی 5.0 1 کتاب خیلی خوبی بود و باعث ارتقاء اعتقادات انسان میشه. برای ایام قبل ماه رمضان توصیهاش میکنم 0 3 علی معتمدکیا 1401/4/12 سر بر خاک دهکده: روایت یک نویسنده از راهپیمایی اربعین به همراه چهار محافظش! فائضه حدادی 4.1 47 . چه کتاب خوبی این کتاب، با اینکه تجربه دوبار پیادهروی اربعین داشتم ولی دریچههای جدیدی برام باز شد که اگر عمری باقی باشه و دوباره بشم #من_یک_اربعینی_هستم حتماً از این تجربهها استفاده میکنم. در طول کتاب همش این مداحی میاد تو ذهنم: میاد خاطراتم جلوی چشام من اون خستگی تو راه میخوام #ایران #کربلا #نجف #خانه_پدری #اربعین #شهدا #ali1084 1398/10/08 0 7 علی معتمدکیا 1401/4/11 آرایش گران مردانه و زنانه (آداب و احکام) جمعی از پژوهشگران پژوهشکده باقرالعلوم 3.8 13 اصلاچنین کتابی تو کتابخانه ام نداشتم. موقع ایمپورت کتابخونه ام از گودریدز اضافه شده!!! 1 2 علی معتمدکیا 1401/4/11 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 83 آقای ضابطیان محیط خیلی دوست داشتنی و ملیحی درست کرده بود توی این کتاب، لذت بردم 0 3 علی معتمدکیا 1401/4/11 پنجره چوبی فهیمه پرورش 3.5 32 داستان یه دختر از قبل از انقلاب تا میانه جنگ ایران و عراق هست که سیر عاشق شدن تا وصال رو بیان میکنه 0 2 علی معتمدکیا 1401/4/11 چرند و پرند علی اکبر دهخدا 3.8 11 خیلی جالب بود که توی بعضی مسائل و مشکلات، جامعه امروزی با جامعه زمان مشروطه هیچ تفاوتی نداشته و یه جورایی میشه گفت توی حالت سکونیم، نه پیشرفتی کردیم نه پسرفتی و این خیلی جای تأسف داره 0 5 علی معتمدکیا 1401/4/11 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 175 اصلا خوشم نیومد، نویسنده بارها تو متن گفته من نظر شخصیم نمینویسند ولی تقریبا همه جا داره نظر خودش میگه. در کل منم منم زیاد داره توش 0 4 علی معتمدکیا 1401/4/11 ربکا دفنی دوموریه 4.0 6 یک رمان فوق العاده که از خوندنش لذت می برید 0 2 علی معتمدکیا 1401/4/11 قرآن کریم هو 4.9 38 صَدَقَ اللهُ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ وَ صَدَقَ رَسُولُهُ النَّبِیُّ الْاَمِینُ الْکَرِیمُ وَ نَحْنُ عَلی ذَالِکَ مِنَ لشَّاهِدِینَ وَلشَّاکِرینَ وَ لْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ لْعَالَمِینَ رَبَّـنَا تَقَـبَّلْ مِنَّـآ اِنَّـکَ اَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ وَا هْـدِ نَا اِلَلْحَقِّ وَ اِلی طَرِیقِ مُّسْتَقِیمْ بِبَرَکَتِ خَتْمِ الْقُرْآنِ لْعَظِیمُ وَاعْفُ عَنَّا یَا کَرَیمُ وَاغْـفِرْلَـنَا ذُنُوبَـنَا بِفَضْـلِکَ وَ جُودِکَ وَ کَرَمِکَ یَا اَکْرَمَ لْاَ کْرَمِینَ وَ یَا اَرْحَمَ لرَّاحِمِینَ اَللَّهُمَّ نَوِّرْ قُلُو بَنَا بِالْقُرْآنِ وَ زَیِّنْ اَخْلا قَنَا بِا لْقُرْآنِ وَ نَجِّنَا مِنَ لنَّارِ بِالْقُرْآنِ وَ اَدْخِلْنَا فِی لْجَنَّتِ بِالْقُرْ آنِ اَللَّـهُمَّ عَجِّلْ فِی فَرَجِ مَوْلا نَاصَـاحِبَ لْعَـصْرِ وَ لـزَّمَـانِ بِـالْقُرْآنِ اَللَّـهُم مَّشْـفِ مَرْضَـا نـَا بِـالْـقُـرْآنِ وَ الـرْحَمْ مَوْ تَا نَـا بِا لْقُرْآنِ وَ سَلِّمْ مُسَافِرِ ینَنَا بِالْقُرْآنِ اَللَّهُمَّ جْعَلِ الْقُرْآنَ لْنَا فِی لدُّ نْیَا قَرِینَا وَ فِـی لْـقَبْـرِ مُو نِـساً وَ اَنِیـساً وَ فِـی لْقِـیَامَتِ شَافِـعاً وَ شَفِیـعاً وَ اِلَلْـخَیْـرَاتِ کُـلِّـهَا دَلِیـلا اَللَّـهُمَّ فْـتَحْ لَنَا بَا لْخَیْرِ، وَاخْتِمْ لََنَا بِالْخَیْرِ ، وَاجْعَلْ عَوَاقِبَ اُمُورِنَا وَ اُمُورِالْمُؤْمِنِینَ لْحَاضِرِینَ خَیْراً * بِحَقِّ سُورَه لْمُبَارَ کَهِ الْفَاتِحَه مَعَ الصَّلَوَاتْ 0 12 علی معتمدکیا 1401/4/11 قرن سارا سینگلتون 3.8 4 خيلي كتاب مزخرفي بود، حيف وقت 0 1 علی معتمدکیا 1401/4/11 تجدد ژاپن امروز ناتسومه سوسه کی 4.1 4 کتاب خوبی و میشه از خیلی مطالبش برای پیشرفت کشور خودمون وام گرفت 0 1 علی معتمدکیا 1401/4/11 پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامی مهدی خیامی 3.7 7 عالی بود، عالی کاش... کاش... کاش... 0 4 علی معتمدکیا 1401/4/11 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) 4.7 99 وقتي خواستم اين كتاب بخونم كامنتهاي دوستان رو خوندم و اكثراً خيلي به به و چه چه كرده بودندو نوشته بودند تا بحال با اين ديد زندگي ائمه طاهرين عليهمالسلام رو نديده بودند، يعني واقعاً انقدر كم ائمه رو ميشناختند تا اين كتاب رو خوندند؟؟؟ اين كتاب براي كسي خوب هست كه بخواد يه مرور كلي رو زندگي ائمه طاهرين داشته باشه، چون همونطور كه در مقدمه اين كتاب هم اومده بسيار فهرست وار به زندگي ائمه پرداخته شده. پيشنهاد مي كنم دوستاني كه ميخوان كاملتر و جامعتر زندگي ائمه رو بشناسند كتابهاي "اسرار آل محمد" و "مناقب آل ابيطالب" و "زندگينامه ائمه معصومين" بخونند. 6 17 علی معتمدکیا 1401/4/11 بیگانه آلبر کامو 4.0 220 اولش خیلی برام گنگ بود که یه نفر چطور میتونه انقدر خاکستری باشه ولی وقتی به نقطه عطف داستان رسیدم تازه فهمیدم چه مقدمه چینی کرده نویسنده. خیلی خوب بود، خیلی خوشم اومد 0 13