یادداشتهای مریم علویان (650) مریم علویان 5 روز پیش قوی باش پت زیتلو میلر 3.6 1 دربارهی مصداقهای قوی بودن و اینکه نباید از قدمهای کوچک قویکننده غافل شد. 0 0 مریم علویان 1404/1/18 گورهای بی سنگ بنفشه رحمانی 4.2 20 بنفشه رحمانی جسارت بزرگ و مهمی کرده و البته که محمد طلوعی استادی بی نظیر است در جرات دادن. جستار خوب آن است که با تمام وجود ببلعیاش و طعمش را بچشی اما تو را یاد تمام مزههایی که قبلا چشیدهای هم بیندازد. این کتاب با من چنین کاری کرد. 0 0 مریم علویان 1404/1/16 چرا موهای بابابزرگ سفید است؟ مائورو اسکارپا 4.0 1 برای پناه خریدمش و بسیار لذت بردم از حسن تعلیل پاسخ این سوال در کتاب. 0 0 مریم علویان 1404/1/16 توران میرهادی: استاد برجسته آموزش و پرورش در ایران شهرداد میرزایی 4.0 2 پنج ستاره برای توران خانم و ادامهدهندگان راه امیدوارکنندهی ایشان در شورای کتاب کودک و هر نقطه از جهان. 0 0 مریم علویان 1404/1/13 این گوزن مال من است اولیور جفرز 4.0 3 الیوز جفرز نازنین! فقط همین. نه! الیور جفرز نازنینِ نازنین! 0 1 مریم علویان 1404/1/13 خدای خوب و مهربان زهرا خمسه 3.8 2 آقای مهاجرانی را فردی دغدغهمند در حوزهی ادبیات دینی کودک میدانم. این کتاب هم جالب است و امکان گفتوگو کردن با کودک را ایجاد میکند. 0 0 مریم علویان 1404/1/13 این خرس نمی تواند بچه نگه دارد (قصه های قبل از خواب) روت کوئیل 3.5 1 این خرس واقعا نمیتواند بچه نگهدارد و این در صفحهی آخر کتاب با یک غافلگیری شیرین معلوم میشود! 0 1 مریم علویان 1404/1/13 بخواب مثل ببر (قصه های قبل از خواب) مری لوک 4.0 1 برای جلب کردن توجه کودکانی که دوست ندارند بخوابند، به جنبههای مختلف خوابیدن و شکلهای خوابیدن و مامرکز کردن بچهها روی عمل خوابیدن. 0 0 مریم علویان 1404/1/13 غول مهربان ندا عظیمی 3.0 1 شعرهایی روان 0 0 مریم علویان 1404/1/7 کتاب کودک دیگر چه…است؟ نیل گیمن 3.6 5 چون گیمن نویسندهی محبوبی برای من است، تمام حرفهایش دربارهی کتاب و کتابهای دوستانش هم برایم شیرین بودند. 0 0 مریم علویان 1403/12/26 کی گفته من بداخلاقم؟ سوزان لانگ 4.2 6 در ستایش پذیرفتن احساسات 0 5 مریم علویان 1403/12/25 در سکوت ماسه ها مهناز انصاری 4.2 1 شعرهای سر پا و قشنگی بود. 0 1 مریم علویان 1403/12/20 حرکت در مه: چگونه مثل یک نویسنده فکر کنیم محمدحسن شهسواری 4.4 18 خوشحالم که بعد از نوشتن چند داستان و شرکت در چندین دورهی نویسندگی، این کتاب را که تکهپاره خواندهبودم، یک بار از اول تا آخر خواندم. باری که مزهاش شیرین بود چون همزمان با خواندن، در کلاس آقای شهسواری شاگردی می کردم. حرکت در مه، کتابی است برای رسیدن به طرح داستان؛ درست وقتی که در مه حرکت میکنی و در لحظهی شروع ساختن داستان، چیزهای کمی از آن میدانی. تکتک بخشهای کتاب آموزنده بود و جای بهره بردن فراوان برای درست کردن چکلیست نوشتن دارد. 0 3 مریم علویان 1403/12/19 پینگو براندن مال 3.5 1 درمورد دوست خیالی 0 0 مریم علویان 1403/12/18 داستان یک دوست خیالی یون کالفر 3.7 2 از آنجا که جفرز کتاب بد نمینویسد، کتاب خوبی بود! پرداختن به دوستهای خیالی از این زاویه جالب بود. 0 0 مریم علویان 1403/12/17 یادت نرود که ... یاسمن خلیلی فرد 3.4 3 دوست داشتم کتابی از یاسمن خلیلیفرد بخوانم و 《یادت نرود که...》 شد انتخابم. هروقت از نوشتن فارغ میشدم و فرصتی برای مطالعهی کتابی نبود، نسخهی صوتی یادت نرود که... را پلی میکردم. این کتاب و کتابهایی که شبیه این میخوانم، جدا از ارزش و محتوایشان، برایم یادآور تمام لحظههاییاند که حین گوش دادن به آنها تجربه کردهام (زندگی کردهام) و برایم عزیز بودهاند. وقتهایی که در اتاق پناه دراز میکشیدم تا خوابش ببرد، ساعتهایی که برای پیادهروی داشتم و میخواستم همینطور که با سرعت پنج و شش کیلومتر در ساعت، قدم میزنم، ذهنم آزاد باشد، هنگام رانندگی در ترافیک تمامنشدنی این شهر مظلوم، لحظههایی که زیر شرشر آب ظرفشویی، صدا را زیاد میکردم، خنکی آب دستم را سر میکرد و تا صدای جیرجیر میوههایی که میشستم درنمیآمد، رهایشان نمیکردم، نیمهشبهایی که در سکوت خانه دانهدانه لوبیاسبزها را روی تخته میگذاشتم و خرد میکردم و این آخرها، دقایقی از شب که عطر زعفران سحری خانه را پر کرده بود و منتظر بودم بپزد تا زیرش را خاموش کنم و چند ساعتی تا سحر بخوابم. این کتاب خیلی بیشتر از عزیز بودن خودش، یادآور لحظههای عزیز زندگی من است. 0 15 مریم علویان 1403/12/11 ما باهم کاملیم غزال موسوی 4.1 2 فیل در تاریکی به روایتی ساده و سطحی اما شیرین 0 1 مریم علویان 1403/12/11 اشباح جنگلی پیام ابراهیمی 2.8 8 روان شیرین مهیج و محیط زیستی 0 0 مریم علویان 1403/12/10 یک شعر بی طاقت محمود حسینی 4.7 2 عالی بود. 0 0 مریم علویان 1403/12/10 از خودم سوال می کنم نرجس السادات محمدی 5.0 1 خیلی خواندنی بود. 0 1