یادداشتهای مبینا دلیریان (3) مبینا دلیریان 1404/4/24 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.9 58 برای آشنایی با فلسفه و کاربردی خوندن فلسفه ، کتاب خوبیه. امکان داره فصل های اول کتاب شمارو جذب نکنه اما فصل های آخر جذابه. من از ترجمه راضی نبودم با اینکه تحقیق کرده بودم و همه میگفتن بهترین ترجمه اس اما من ارتباط نگرفتم و به نظرم این کتاب نیازمند ترجمه های قوی تری هست. در مجموع کتاب خوبیه و آموزنده. 0 2 مبینا دلیریان 1404/4/11 از قیطریه تا اورنج کانتی حمیدرضا صدر 4.2 71 من این کتاب رو بسیار دوست داشتم. قلم مرحوم صدر بسیار دلنشین بود گاها اشک ریختم ، لبخند زدم و فکر کردم برخی از دوستان بیان کرده بودند که کتاب ، نتیجه گیری یا درونمایه خاصی نداشته و صرفاً دلنوشته بود به نظرم انتظار به جایی نیست که بخواهیم این کتاب لزوما نتیجه گیری و پایان آموزنده ای داشته باشه یکی از دلایلی که جذاب بود این است که بر اساس واقعیت بود شما در حال خواندن احساسات درونی یک انسان و واقعیت زندگی یک انسانید و از واقعیت و احساساتِ انسانی نمیتوان توقع حتما آموزنده بودن ، داشت. هرچند از نظرم مطالعه عمیق این کتاب به گرفتن درس هایی زیادی منجر میشد. درود بر مرحوم صدر. 0 30 مبینا دلیریان 1404/4/4 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 407 کتاب قشنگی بود و دغدغه های انسان در حال مرگ رو به خوبی بیان کرده بود و تلنگر های خوبی زده بود مثل تجدید نظر رو مسیری که تو زندگی طی کردیم و تلاش برای روابط عمیق تر و پذیرش درد و رنج ها به جای انکارشون و خب ... تاکیدش بر خود بودن به جای پایبندی بیش از حد به قواعد اجتماعی. حالا چرا سه تا ستاره دادم ؟ خیلی زیاد تعریفشو شنیده بودم کتاب قشنگی بود ولی نه به اندازه تعریف های بزرگ بینانه ای که ازش شده بود. 0 18