یادداشتهای somayyeh nasrollahzadeh (41) somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.9 149 چقدر جالب مینویسه خانم پیرزاد. دنیایی که توصیف کرده جالب بود، در عین تکراری بودن و روزمره بودن خاص بود. یکیش بخاطر این بود که ما مسلمونیم و جامعه داستان ارمنی هستن، خودش کلی چیزهای متفاوت داره. زیبا حالت ها و نگاه ها و موقعیت ها رو توصیف کردن، واضح برای خواننده. 0 4 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 عشق غیرمنتظره جودی هدلاند 4.3 2 شخصیت اول زن بسیار انعطاف پذیری بود! آموزنده، ملایم، توصیفات خوب. آشنایی با مفاهیم جدید داشت، خوب نوشته شده، خوب پرداخته شده، جذاب بود. 0 2 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 بسته شده کالین هوور 3.2 3 یواش یواش میره جلو، عجله ای نیست، پخته میشه ولی حوصله من سر رفت. 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 دوشنبه هایی که تو را می دیدم لئا ویازمسکی 3.1 8 داستان جذاب و لطیفی داشت، حمایتگرانه، مهربون، غیر جنسی، لذت بخش. 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 جورنال هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسن 3.8 2 کارگشا نبود چندان، ایده ی کلی و توصیه های کلی 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 بانوان عمارت میسالونگی کالین مک کالو 2.8 3 کپی ضعیفی از قصر آبی ال ام مونتگومری، توصیفات ضعیف، پایان سورئال 0 2 somayyeh nasrollahzadeh 1403/5/23 وانیل و شکلات ازووا کاساتی مودینیانی 3.1 8 از نظر روابط خارج چهارچوب واقعا زیاد بود و با فرهنگ ما جور نیست ، اما یه راهنمایی میکنه که اهل گرفتن مطلب میگیرن اون رو، توصیفات و صحنه پردازی و پردازش احساسات خوب بود. تابو شکنی میکنه و با زیبا توصیف کردن عشق خارج چهارچوب اون رو از حالت زشتی عمل تبرئه میکنه! رمان عفیفانه ای نیست. 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1403/2/18 ایکی گایی: رمز و راز ژاپنی ها برای زندگی شاد و طولانی هکتور گارسیا 3.5 47 از بعد اینکه تکرار باعث جا افتادن مطلب میشه و مجاورت زیاد با چیزی باعث میشه اون ملکه ذهن آدمبشه توضیحات زیاد کتابرومیشه توجیه کرد. وگرنه مطلب رو خیلی خلاصه ترمیشد بیان کرد. خوندنش خیلی لذت بخش نبود. مطلب مطلب جالبی بود بود. هرچند در طولکتاب مرتب این جمله سوزان ارتز یادم میومد: میلیون ها نفر در آرزوی جاودانگی به سر میبرند درحالی که نمیدانند با بعد از ظهر بارانی یک روز تعطیل خود چه کنند. 0 6 somayyeh nasrollahzadeh 1403/2/18 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 59 جاهاییش یکم عجیب بود ولی کشش بسیاااار بالایی داشت اگه تیپ گاندو دوست دارید از این کتاب خوشتون میاد 0 3 somayyeh nasrollahzadeh 1402/12/12 پروژه ی رزی گریم سی. سیمسیون 3.1 9 ایده اصلی قبلا هم بهش بارها پرداخته شده اما چیزی از کشش و مزه یکتاب کم نمیکنه، فرهنگی اطلاعات زیادی میده خصوصا که استرالیا و آمریکا داره، اطلاعات جغرافیایی و رسم و رسوم تاحدی، اطلاعات علمی جالب داره، بخش سرگرم کنندگی زیادی داره، از نظر عفت و پاکدامنی خوب بود، جذابیت کشش بسیار بالا، سوژه برای سرچ کردن جستجوهای بعدی میده، فیلم و کتاب معرفی میکنه، جرقه ی خود کاوی هم تاحدی میزنه، و اما ایراد این نسخه چیه؟ عکس افتضاح جلد کتاب ناشر ایرانی چی فکر کرد که اسن عکسوگذاشت؟؟؟؟؟؟؟ چرا این کار روکرد؟ 0 3 somayyeh nasrollahzadeh 1402/9/3 یک دوشیزه بریجرتون دیگر جلد 3 Julia Quinn 3.5 2 هیجان انگیز، تعلیق بالا، شخصیت ها پرداخت شده و جالب توجه، موقعیت ها پرداخت شده، اطلاعات جدید درباره دریا و کشتی متوسط اما خب بازم وجود داشت، موقعیت عاشقانه نسبتا مشروح بود🫢 پایان مورد انتظار و خوب، ارتباط با جلد های دیگه به اندازه کافی مستقل بود، اطلاعات دادن درباره جامعه و جغرافیا خوب. 0 0 somayyeh nasrollahzadeh 1402/9/3 رسوایی جورجی جولیا کوئین 2.7 1 میگفتن تو خاندان روکسبی این از همه جذاب تره اما به نظر من نبود. فضای داستان، پرداخت شخصیت هاش، پرداخت موقعیت هاش رو خیلی دوست نداشتم. ناقص انجام شده بود و به نظرم سرسری میومد. با شخصیت جورجی نتونستم ارتباط بگیرم، شخصیت نیکلاس هم چکش کاری نشده بود. از خوندنش لذت بردم نه به اندازه ی سه جلد قبلی. 0 0 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/23 فن گرل رینبو راول 3.5 9 یه کتاب درباره طرفداری! نه دقیقا. سانسور بسیار زیاد داشت یه جاهایی نمیفهمیدم چی شد! ترجمه و زیرنویس ها مقبول نبود، اطلاعات بدرد بخوری نمیداد. کل داستان فرعی ساختگی بود انقدر نویسنده خوب این داستان و طرفداری و سایت های فن فیکشن و جوانب کار رو عالی از آب دراورده که بارها سرچ کردم ببینم داستان سیمون اسنو واقعیه؟ رابطه عاشقانه در دو سوی پیوستار خیلی باز و خیلی بسته از طرف دوقلو ها خوب به تصویر کشیده شد. و محور اصلی داستان، به نظر من تبدیل پیله به پروانه ست. « کت »دور خودش پیله تنید و تنید و تنید، کم کم اومد بیرون و یاد گرفت فن فیکشن ارزش ادبی نداره! خلق شخصیت و خلق داستانه که ارزش داره و کت داره این استعداد خلاق رو با فن فیکشن نویسی باطل میکنه، از بار مسئولیت خلق شخصیت جدید شونه خالی میکنه و زیر سایه شخصیت های از پیش موجود قایم میشه. برای اینکه میترسه از مواجه شدن با چیزهای جدید که البته بارها و بارها توی داستان اشاره کرده که کت از مواجهه با چیزای جدید خوشش نمیاد. با یک چیزهای فرهنگی و جغرافیایی آشنا میشدیم مثل مرتع داری، غذای مکزیکی، کمپس ها ی دانشگاهی، اما بیشتر داستان حول محور دنیای درونی کت و فن فیکشن میگذشت. 1 3 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 بایدها و نبایدها در 100 طرح منظر: باغ، پارک، ویلا اسماعیل پیش بین 0.0 1 خوبه ولی کمی ناقصه بازار و اقلیم ایران رو هم در نظر نگرفته ولی بطور کلی کار راه بنداز هست 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 گزینه اشعار فریدون مشیری فریدون مشیری 3.7 1 عاشق فریدون مشیری ام شاعر اینقدر لطیف انقدر مهربون انقدر خوش بیان😍😍😍 0 4 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 اسکیموها چگونه فرزندانشان را تربیت می کنند؟: ماجراهای فرزندپروری از آرژانتین تا تانزانیا می-لینگ هاپگود 5.0 1 مادری محققانه و جستجوگرانه! چقدر عادت ها در جهان شباهت دارن به هم! و چقدر متفاوت هستن از هم! 0 0 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 بی دوز و کلک آندرس باربا 2.5 12 بی معنی! 0 1 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 نیمه ی تاریک مامان اشلی آدرین 3.5 13 مشکل روانی، مشکل احساسی، و مشکل عصبی اگه دارید سراغ این کتاب نیایید بخصوص اگر مامان هستید! بخصوص تر اگر روحیه شکننده یا افسردگی پس از زایمان دارید. همچنین اگر در نگهداری از فرزندتان خیلی خودتون رو سرزنش میکنید یا وسواس دارید . در غیر این صورت بخونید و لذت ببرید! بکار بردن فعل لذت برای توصیف حس این کتاب عجیبه! و نادرست! 0 2 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 این تری زی، آن تری زی مصطفی رحماندوست 4.3 2 فانتزی، جالب، ساده، مفهوم دار 0 0 somayyeh nasrollahzadeh 1402/8/18 دزده و مرغ فلفلی محمودرضا رحمانی آزاد 4.7 15 قکر میکنم همه بچه ها باید بلد باشن این شعرو. قشنگ، ریتمیک ، دارای اطلاعات مفید. دختر من بچه بود حفظ شده بودش. 0 1