یادداشتهای mohammad (24) mohammad 1403/6/5 در قلمرو وحشت آیلین مارگو 3.0 2 کتاب معمولی بود اگر چه داستان ها کوتاه بود اما بیشتر دوست داشتم هرچه زود تر کتاب تموم شه و برم سراغ کتاب بعدی کشش چندانی نداره 0 12 mohammad 1403/6/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 129 سلام در باشگاه کتابخوانی پرواز ، در همخوانی این کتاب با ما همراه شوید برای عضویت در باشگاه عبارت کتاب خوانی پرواز را سرچ کنید بعد بر روی قسمت باشگاه ها بزنید ، سپس روی پروفایل باشگاه زده و عضو شوید... چند روز آینده همخوانی شروع میشه... 0 11 mohammad 1403/5/29 حماسه ی کرپسلی؛ تولد یک قاتل جلد 1 دارن شان 4.2 9 کتاب جالبی بود و ایده ی جالبی داشت اما نویسنده میتوانست بیشتر کتاب رو پر و بال بده تا پایان جلد یک اتفاق خفن خاصی نیفتاد و بیشتر انگار پیش در آمد جلد دو بود❗ 0 10 mohammad 1403/5/14 مقدمه ای بر اساطیر و آیین های باستانی جهان غلامرضا معصومی 5.0 1 بهترین کتاب در مورد نماد ها و اساطیر خیلی طولانیه ولی جالب بود تا حالا با خوندن هیچ کتابی اینهمه ایده برای نوشتن به ذهنم نرسیده بود!!! 0 6 mohammad 1403/5/14 بازگشت پروفسور زالزالک جمال الدین اکرمی 4.0 7 کتاب خوبی بود ولی انتظار بیشتری داشتم 0 1 mohammad 1403/5/14 سفر به مرکز زمین (متن کامل) ژول ورن 3.9 19 ارزش خواندن داشت ولی بعید میدونم متن کامل بوده باشه... 0 4 mohammad 1403/5/14 شاهزاده و گدا: متن کوتاه شده مارک تواین 4.2 40 زیبا و دلنشین بود خلاصه بود و آدم رو خسته نمیکرد من یه روزه خوندمش 0 3 mohammad 1403/5/14 شرق بهشت جان اشتاین بک 4.3 17 از انتشارات مجید خوندم خیلی طولانی بود🫠 ریتم کتاب آروم بود مثل اغلب کتب کلاسیک شاید اگه خلاصه تر بود بیشتر علاقه مند میشدم و برام جذاب تر میبود توصیف و توضیحاتش هم خیلی زیاد بود بعضی جاها آدم احساس میکرد نویسنده خواننده رو نفهم فرض کرده و هی براش توضیح بیشتر و بیشتر میده😂 0 1 mohammad 1403/5/11 تمام آنچه که هرگز به تو نگفتم سلست اینگ 3.9 19 خیلی غمگین کننده بود حس غم خیلی بدی منتقل میکرد بهم خوندنش😶 که اواسط کتاب ول کردم دیگه 0 1 mohammad 1403/4/2 دل سگ میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 3.9 53 خوب بود اما نمیشه گفت در دبیات روسیه جزو بیست کتاب اول حساب میشه ، قطعا این کتاب رو هرگز نمیتونیم کنار کتابی مثل دن آرام ببینیم و مقایسه کنیم در کل فضا سازی خوبی داشت ، داستان از زبان یک سگ بدبخت روایت میشه و اوج فلک زدگی سگ رو تو همون چند صفحه ی اول به ما نشون میده و ناگهان پیدا شدن یک صاحب برای اون، زندگیشو تغییر میده.... در نهایت در زیر متن ، پیام کتاب این بود "نه به انقلاب ، نه به تحول" 0 4 mohammad 1403/4/2 پرسی جکسون: دریای هیولاها جلد 2 ریک ریوردان 4.1 12 خوب بود ولی فیلمش بهتر بود 0 2 mohammad 1403/4/2 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 7 کند بود اما زیبا بود ، خط داستانی تو جلد یک آخر عین آدم به هم نرسید، رفت برای جلد ۲ :/ نویسنده های ایرانی الکی کش میدن اعصاب و روان آدمو بهم میریزن😑 0 5 mohammad 1403/3/15 آرزو های بزرگ جلد 1 4.4 2 کتاب جالبی بود و خواندنش لذتبخش «این رمان به داستان پسر یتیمی به نام پیپ می پردازد که شاگرد مغازه ی آهنگری است اما رویای اشرافی شدن را در سر می پروراند. در این داستان بی نهایت جذاب درباره ی گناه، عذاب وجدان، انتقام و پاداش، شخصیت هایی به یاد ماندنی به چشم می خورند: مگویچ که یک زندانی فراری است؛ استلا، دختری که تنها غرورش از زیبایی اش پیشی می گیرد و البته خانم هاویشام که زنی مرموز و انتقام جو است. رمان آرزوهای بزرگ که در واپسین دهه ی زندگی دیکنز به رشته ی تحریر درآمد و نام خود را به عنوان یکی از محبوب ترین آثار دیکنز مطرح کرد، نشان دهنده ی نگرش تاریک نویسنده نسبت به جامعه ی ویکتوریایی و طبقه بندی های اجتماعی و مادی گرایی آن است.» 0 3 mohammad 1403/3/15 بیگانه آلبر کامو 3.9 183 ارتباط نگرفتم خیلی ها گفتن قشنگه اما برای من چیز جالبی نداشت ترجمه ی جلال آل احمد رو خوندم کامل و بدون سانسور بود 0 3 mohammad 1403/3/15 هری پاتر، سازمان ققنوس جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 23 قشنگ بید....! 0 0 mohammad 1403/3/15 یادداشتهای علم: 1356 - 1355 جلد 6 امیراسدالله علم 4.5 2 اگر چه نویسنده سعی بر خوبگویی از حکومت پهلوی داشت، اما برخی نکات را میشد از فساد و تباهی این خاندان در کتاب یافت سبک نگارش کتاب خوب بود و ارزش خواندن داشت... 0 0 mohammad 1403/3/15 1Q84 جلد 1 هاروکی موراکامی 3.7 5 جالب نبود.... کتاب اول رو در یک روز خواندم ، نویسنده خیلی داستان رو کش داده بود و به هیچ جایی نمیرسوند تا فصل ۸ کتاب دو خواندم و ول کردم 0 0 mohammad 1403/3/15 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.1 37 شاید شوپنهاور را بتوان از منحرف ترین فیلسوفان مشهور تاریخ دانست ، به خصوص در ابراز نظر هایش در خصوص زنان که بسیاری این جمله ی او را شنیده اند : زن حیوانیست با گیسوان بلند و افکار کوتاه... همین نظرات انحرافی شوپنهاور باعث میشود که بسیاری از خوانندگان حتی سمت کتاب های او نروند و از او گریزان باشند ، اما باید گفت شوپنهاور یکی از چهار ستون اصلی فلسفه ی غرب است که ویژگی های مثبت خاص خود را دارد و بالاجبار برای شناخت فلسفه ی غرب باید سخنان شوپنهاور و فروید را گوش داد... در این کتاب نویسنده حماسه خلق کرد بعضی جاهای کتاب کند بود و برخی جاها سنگین که مجبورم کرد بارها آن قسمت ها را بخوانم و در نهایت کتاب ارزشمندی بود ،،، بعضی جاها نگاه تنهایی طلبانه ی نویسنده و سوفی گرایی او را میتوانستیم ببینیم و یا پنجره های متعددی که پی در پی برای ما رو به منظره ی زیبای جدیدی(بر خلاف تفکرات منفی گرایانه ی کتابهای دیگرش که شر را پیروز بر خیر میداند) می گشود برای مثال در فصل اول از استقلال فردی در هر موقعیتی میگوید، اینکه شرایط بیرون هرچقدر بد یا خوب باشد این انسان است که با طرز تفکر خود تعیینکننده شرایط درونی خودش است. و فصل دوم توضیح میدهد که هویت حقیقی انسان چیست "و در نهایت مهم نیست زندگی چگونه پیش برود ، سعادت در ارزش ذاتی زندگی انسان است ".... 0 4 mohammad 1403/3/14 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 57 عجیب بود ، نبود؟🗿 0 0 mohammad 1403/3/14 عطش مبارزه سوزان کالینز 4.6 6 پانم، که آمریکای شمالی پساآخرالزمانی آن را شکل داده، کشوری است با یک منطقه ی حکومتی ثروتمند و دوازده بخش فقرزده. در ابتدای تاریخ این کشور، شورشی به رهبری بخش سیزدهم علیه منطقه ی حکومتی باعث ویرانی های فراوان و البته شکل گیری رویدادی سالانه به نام «عطش مبارزه» شد. منطقه ی حکومتی به منظور مجازات شورشیان و همچنین یادآوری قدرت و شکوه خود ، تمام بخش ها را مجبور به شرکت دادن یک پسر و یک دختر 12 تا 18 ساله از طریق یک سیستم قرعه کشی در این مسابقات کرد. این افراد که به نوعی «پیشکش» به حکومت هستند، به صورت سالانه انتخاب و مجبور می شوند تا سر حد مرگ با یکدیگر بجنگند و فقط یک نفر از این مسابقات جان سالم به در خواهد برد. وقتی که پریم، خواهر 16ساله ی کتنیس، به عنوان نماینده ی مونث بخش دوازدهم انتخاب می شود، کتنیس داوطلب می شود که به جای او به مسابقات برود. او و همتای مذکرش، پیتا، در مقابل حریفانی بزرگتر و قوی تر قرار می گیرند؛ برخی از این حریفان، تمام عمر خود را صرف تمرین برای این رویداد کرده اند. این موضوع برای کتنیس و پیتا می تواند به منزله ی حکم مرگشان باشد، اما کتنیس قبلا نزدیکی به مرگ را تجربه کرده و جان به در بردن، جزئی از سرشت اوست. ۴ فیلم از این کتاب ساخته شده سه تای اول اقتباسی از کتاب هست پوستر فیلم اقتباسی از این کتاب رو قرار میدم 0 1