یادداشتهای Ali.Shourvazi (20) Ali.Shourvazi 1403/12/29 همه نت های نواخته شده لیزا جنووا 4.0 1 ای ال اس. واژه ای کوتاه اما سایه ای شوم و تاریک بر روی زندگی. داستان از اوج زندگی ریچارد شروع میشه و آروم آروم رنجی ناشی از این بیماری رو تزریق میکنه. 0 5 Ali.Shourvazi 1403/12/15 خاطرات پسر بچه ی شصت ساله جلد 1 حمید جبلی 3.6 14 کتاب شیرین و با مزه ای بود. به نظرم نباید صرف وقت پر کردن و اینکه حالا یه چیزی بخونیم که بیکار نباشیم بهش نگاه کرد. راوی داستان کودکی هست که وقایع و روزمرگی بین خانواده اش رو با همون دید بچگانه ی خودش میبینه که باید دل سپرد بهش. 0 12 Ali.Shourvazi 1403/12/11 رومی بهمن شکوهی 4.6 4 زبانی صمیمانه از زندگی مولانا از کودکی تا شیدایی. قلم شیوا بهمن شکوهی، فراز و نشیب های داستانِ عشق یکی از بهترین تجربیاتم بود و هنگامی که این کتاب رو به دست میگیری، پا به پای جلال الدین زندگی میکنی🕯 0 6 Ali.Shourvazi 1403/11/30 تو همانی که می اندیشی جیمز آلن 3.0 3 کتاب خوب، کم حجم، پر محتوایی هست. فقط یک ایراد کوچیک میشه بهش گرفت که برای فهمیدن بعضی قسمت ها باید چند بار بخونی به خاطر ترجمه. 0 4 Ali.Shourvazi 1403/11/28 بیست و سه قصه لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.7 2 ۲۳ داستان کوتاه و بلند که هر کدام اصلی از اصول زندگی را شرح میدهد.تمام داستان ها جذاب هستند و به بهترین شکل پیام خود را به مخاطب میرسانند و در پایان هر داستان لبخندی بر لب خواننده میگذارند. 0 8 Ali.Shourvazi 1403/11/7 ردپای من روی سخن بزرگان (نارنجی) غزاله آدم پور 5.0 1 جلد دوم از سری کتاب ها است. کوتاه و با نمک و البته طنز قوی.به طور کلی خوندنشون زمان زیادی نمیبره و حوصله سر بر نیست و هر ۳ جلدش نهایتا ۱ ساعت طول میکشه خوندن و درک سخنان همراه با طنز زیبای مولف✨️ 0 1 Ali.Shourvazi 1403/11/7 ردپای من روی سخن بزرگان (زرد) غزاله آدم پور 5.0 1 کتابچه ی بانمکیه، سری سوم هست و بسیار کوتاه و جالب. 0 0 Ali.Shourvazi 1403/11/5 ردپای من روی سخن بزرگان (قرمز) غزاله آدم پور 5.0 1 کتابچه شیرین و جالبی بود.طنز زیبا در تایید سخن بزرگان. 0 0 Ali.Shourvazi 1403/9/2 گربه مولانا جان آیدوغموش 3.0 3 کتابی روان با ترجمه ی خوب بانو شهرزاد صدر. ترکیب داستان زندگی دختری امروزی به نام ماری و مخصر نگاهی به زندگی حضرت مولانا از زبان گربه اش. برای آشنایی با شخصیت وسیع مولویِ جان. 0 1 Ali.Shourvazi 1403/8/9 زندگی اشتباه: بر اساس داستان واقعی اتهم امین نموتلو 5.0 1 داستان زیبا و جذابی داشت. اما آخر داستان رو میشد مفصل تر و بهتر تموم کرد. 0 1 Ali.Shourvazi 1403/6/5 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 307 داستان زیبا و صد البته آموزنده 0 1 Ali.Shourvazi 1403/5/31 خاطرات پسر بچه ی شصت ساله جلد 2 حمید جبلی 4.3 5 خاطرات زیبا و جاندار حمید جبلی دهه شصت خاطره انگیز 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/31 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 336 کتاب خوبی بود و ذهنم رو خیلی درگیر خودش کرده بود 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 کتابفروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 39 داستان معمولی داره اما برای مدتی ذهنتون رو آروم میکنه و حس خوبی داره ماجرا های داستان. 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.6 74 ارزش خوندن داره 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 تارک دنیا مورد نیاز است: ده داستان تاسف بار میک جکسون 3.8 9 هر داستان نکته ی خودشو داره و هر داستان حس خاص و متفاوت رو بهت القا میکنه✨️ 0 1 Ali.Shourvazi 1403/5/27 یازده دقیقه پائولو کوئیلو 3.3 14 کتاب خوبی هست.داستان خاصی داره اما با سانسور فراوان. 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 461 داستان گیرا و آموزنده ای داره.در مورد آرزو ها و حسرت هاست.واقعا ارزش خواندن داره.✨️ 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 شاگرد شمس بودن: هر چیز در زمان خود رخ خواهد داد هاکان منگوچ 4.7 2 کتاب خوب و هدایتگری هست.بیشتر به نقد تفکرات و ارزش های زندگی مدرن میپردازه.اما سر فصل ها و موضوعات جالبی داره که واقعا چالش برانگیزه✨️ 0 0 Ali.Shourvazi 1403/5/27 ملت عشق الیف شفق 3.4 206 کتاب خوبیه برای آشنایی با حضرت مولانا و شمس. البته تخیل نویسنده هم در داستان دخیله. ۴۰ قانون شمس بسیار ارزشمند و گران بهاست اما توضیح زیادی راجبشون نمیده و صرفا در چند خط بیان کرده. اما ارزش فوق العاده زیادی داره مطالعه ی این کتاب 0 0