یادداشتهای محمد ابراهیم آبادی (185) محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 آی سودا ناهید گلکار 3.0 1 کتاب حاضر به قلم ناهید گلکار است. این نویسنده ی خوب داستانهایش بسیار روان و قابل لمس است. قصه در زمان پهلوی اول روایت شده. آی سودا دختری زیبا بود که قرار بود با نامزدش ایل خان ازدواج کند. او نوه ی جانی خان قشقایی است. اما زمانه چیز دیگری برای او رقم میزند. زمانیکه قزاقهای رضاخان به آنجا سفر کردند یکی از آنها عاشق آی سودا میشود و او را می دزدد و به تهران میبرد. ایل خان نیز برای یافتن آی سودا راهی تهران میشود. نویسنده داستان را پرفراز و نشیب و تلخ اما جسورانه بیان داشته. به گفته ی نویسنده در بیان هرکدام از شخصیتهای داستان هدفی داشته و هیچ شخصیتی وارد داستانش نمیشود مگر هدفمند. نکته جالب توجه برای من در زمان خواندن کتاب نوع گفتار آی سودا بود که از دختری شجاع و جسور حکایت میکند. اگر علاقه مند به خواندن رمانهایی وطنی هستید که در دل تاریخ معاصر روایت میشوند این اثر زیبا را از دست ندهید. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 درخشش ابدی ذهن پاک اندرو ام. باتلر 5.0 1 کتاب حاضر به نویسندگی اندرو باتلر است. این اثر یکی از فیلم های برجسته ی قرن بیست و یکم را تحلیل و بررسی میکند. تحلیل موضوعاتی چون حافظه، هویت، عشق و میل انسان به فراموش کردن از پس این بررسی است. شما در شروع با رفتاری مواجه هستید که سعی در فراموش کردن خاطرات عشق تمام شده دارید. نویسنده با تحلیل این فیلم بسیاری از مسائل را برای مخاطب روشن کرده. مثلا شما با خواندن کتاب شاهد چگونگی محو شدن مرز بین خاطرات و واقعیت میشوید. بخش جالب توجه برای من در کتاب نقش رنج در رشد افراد و تاثیر آن در روابط آینده است. به نظر نویسنده جدایی عشق از خاطره ممکن نیست. منازعه ای درونی در جهت نیروی مهارنشدنی عشق میان خاطره، حافظه و رابطه در جریان است. اگر در جدال عشقی نافرجام و تلاش برای پاک کردن خاطراتتان هستید این کتاب را به شما پیشنهاد میکنم. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 ترس و لرز سورن کیرکگور 4.2 13 ترس و لرز از مهمترین آثار کیرگگارد است. کشیش بیلباسی که به پدر اگزیستانسیالیسم معروف است. او در این کتاب به واسطه پرداختن به شخصیت ابراهیم پیامبر، به تناقض در ایمان نیز پرداخته. سورن در کودکی تحت تاثیر تربیت بشدت مذهبی پدرش بوده و از این رو همیشه در پی کشف ایمان شخصی و درونی خود بوده. او در برهه ای از زندگی اش دست از دین کشید و دوباره به دین روی آورد. نوشته های او هم دلیل بر همین ادعاست. کتاب پیش رو کتابی فلسفی است اما به شما قول می دهم با کتابی روان که به هیچ وجه سخت خوان و گنگ نیست مواجه خواهید شد.همانطور که گفته شد درون مایه کتاب در مورد داستان ابراهیم و قربانی کردن فرزندش است. که علت رجوع نویسنده به این داستان تبیین نگرش خود که ایمان یک مقوله ی کاملا فردی و دروني است میباشد.نویسنده سعی دارد ابراهیم را بعنوان یک قهرمان معرفی نکند. او نظر بر این دارد که قبل از هر عنوان او یک انسان است و مانند تمام انسانهای دیگر درگیر کشمکش های درونی است که در اوج تجربه درونی حسی مانند ترس و لرز باید تصمیم بگیرد. یا پارادوکس رفتاری او که همزمان هم عاشق اسحاق است هم خدایش. که در این مرحله تنها ایمان است که نجاتگر ماجراست. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 هنر به منزله تجربه جان دیویی 0.0 1 کتاب ذکر شده از جان دیویی فیلسوف، روانشناس و اصلاحگر اجتماعی آمریکایی است. این کتاب با توجه به نظام فکری نویسنده بررسی هنر از منظر پراگماتیستی است و سرآغازی بر زیبایی شناسی را رقم میزند. به گفته ی نویسنده هنر کیفیتی است که تجربه ای را فرامی گیرد. تجربه ی زیبایی شناختی تجربه ای تخیلی است چرا که هر تجربه ی آگاهانه ای ضرورتا به درجه ای از کیفیت تخیلی بهره مند است. اما تجربه ای که تحقق پیدا می کند تنها زمانی انسانی و آگاهانه است که آنچه اکنون داده شده با معناها و ارزشهایی که غایب است و به طور تخیلی حضور دارند گسترش پیدا کند. دیویی معتقد است هنر و زندگی جدا از هم نیستند، پس هنر و هرگونه تجربه ی زیبایی شناسی را باید در زندگی دنبال کرد. بعد از خواندن این کتاب به جرات میگویم که این اثر یکی از برجسته ترین آثاری است که در مورد ساختار رسمی همه هنرها مانند معماری، مجسمه سازی، نقاشی، موسیقی و ادبیات نوشته شده و شناخته میشود. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 روانشناسی تاریک مایکل پیس 5.0 1 این کتاب اثر مایکل پیس از آن دسته کتابهای مدیریت ذهن است. اثری روانشناسی و بسیار مفید برای تفکرات ذهنی مان. متن به آن قسم از تفکرات منفی و مخرب و گاه ناخوشایند انسانی میپردازد. طوری که بعد از خواندن این کتاب دیدگاه شما نسبت به اطرافتان تغییر خواهد کرد. توصیف من برای این کتاب فیلتر عواطف و احساسات و حتی عشقی است که از اطرافیانمان میگیریم که در نهایت ما را با سوالی مواجه میکند که آیا این احساسات برای ما سودی دارد یا نه. با خواندن این کتاب نوعی محافظه کاری در من ایجاد شد. شاید بتوان گفت امکان سواستفاده از شما بعد از خواندن این کتاب به حداقل می رسد. این کتاب همانطور که در عنوانش آمده روی سیاه ماجرا را به تصویر میکشد و اگر قرار است شما ترفندهای مقابله با افراد سودجو را در جهت حفظ انسانیت و دوری از مورد سواستفاده قرار گرفتن یاد بگیرید می توانم بگویم بهترین کتاب ممکن است. اگر علاقه مند به کتابهای روانشناسی هستید این کتاب را به شما پیشنهاد میکنم. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 نصف النهار خون یا سرخی غروب در غرب کورمک مک کارتی 3.7 9 کتاب حاضر از کورمک مک کارتی است که داستانی پر از خون و خون ریزی درباره ی یک گروه تبهکاری در جنوب غربی آمریکا را بیان داشته است. نویسنده داستان پسری را میگوید که برای جلوگیری از سلاخی شدن آمریکایی ها به گروهی از شکارچیان می پیوندد تا با سرخپوستانی که بیابانهای اطراف شهر را تصرف کرده اند بجنگند. توصیف این کتاب هم بوی خون میدهد. حال تصور کنید خواندن این کتاب چه حسی به شما می دهد.توصیفات مناظر و صحنه ها دقیق و جذاب است که سبب میشود تا شما لحظه لحظه کتاب را همراه شوید. اگر روحیات حساسی دارید این اثر را نخوانید چرا که به محض اینکه به خواندن کتاب مشغول شوید احساس میکنید در دریایی از خون غرق شده اید. شاید شخصیتهای داستان حقیقی نباشند اما نویسنده گوشه ای از تاریخ سیاه را بیان داشته از همین رو کتاب ارزش تاریخی نیز دارد. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 خواب گران ریموند چندلر 4.5 6 کتاب ریموند چندلر کتابی جنایی است که در آن یک کارآگاه خصوصی به نام فیلیپ مارلو در پی یافتن جواب معماست. با خواندن کتاب متوجه طرز بیان خاص راوی میشوید. پیچیدگی معما شما را با داستان شدیدا همراه میکند و چالشی لذت بخش برایتان شروع میشود که تا انتهای داستان را با هیجان سپری میکنید. من با خواندن کتاب به یاد فیلمهای وسترن آمریکایی مدرن افتادم. این کتاب توانست جایگاه نویسنده اش را در نوشتن داستانهای جنایی تثبیت کند و طیف گسترده ای از مخاطبان را به خود جلب کرد. نکته ی جالب کتاب این است که تمامی اتفاقات در پنج روز می افتد اما در همین مدت کوتاه ده ها ماجرای بزرگ و کوچک اتفاق می افتد. که مهمترین آنها استخدام این کارآگاه توسط یک میلیونر است که کسی را که یکی از دخترانش را تهدید می کند دستگیر کند. اما با گذشت داستان متوجه میشوید که ماجرا بسیار فراتر از یک باج گیری ساده است.اگر علاقه مند به داستانهای جنایی از نویسندگان خوب هستید حتما این کتاب را مطالعه کنید. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 سلاخ خانه شماره پنج کورت ونه گات 3.6 24 کتاب حاضر از کورت ونه گات با عنوان فرعی جنگ های صلیبی کودکان است که یک کتاب قوی تاریخی است. شخصیت اصلی داستان یک سرباز آمریکایی است که در زمان جنگ جهانی دوم به یک سلاخ خانه پناه میبرد. این کتاب بیانگر حادثه ی تلخ و مهمی است که در طول جنگ جهانی دوم رخ داده است. نکته ی جالب از نویسنده این است که خود در اکثر شخصیت های داستانیش حضور دارد. در این اثر نیز خود بیان داشته که نظاره گر این حوادث در دوران جنگ بوده است. دو ویژگی جالب این کتاب را میتوانم در طنز تلخش که شاید نویسنده این کار را انجام داده تا تحمل صحنه های فجیعی که در کتاب گفته شده کمی راحت تر باشد و دیگری شدیدا ضد جنگ بودنش را عنوان دارم. بیلی که شخصیت اصلی داستان است بعد از گذراندن این فجایع تبدیل به یک دیوانه ای شده که ارتباط گرفتن با آدمها برایش سخت شده. داستان کمی جنبه ی تخیل نیز دارد: آنجایی که بیلی توسط آدم فضایی ها به سیاره ای دیگر می رود و او را در یک باغ وحش انسانی قرار میدهند. به نظر میآید مقصود نویسنده از این باغ وحش انسانی همان زندگی در زمین است. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 روز ملخ ناتانیل وست 3.2 5 کتاب حاضر به نویسندگی ناتانیل وست است که بسیار بی پروا در مورد افراد بی استعدادی که خود را به هالیوود رسانده اند تا بتوانند در زمینه ای کسب شهرت کنند صحبت کرده است. البته نویسنده برهه ی زمانی خاصی را عنوان داشته. داستان در مورد نقاش بی استعدادی است که به هالیوود آمده تا به عنوان طراح کار کند. تابلوی سوختن لس آنجلس نقطه ی عطف داستان است. میتوان گفت این تابلوی آخرالزمانی بیانگر انسانهایی است که در زرق و برق هالیوود میسوزند و در نهایت خاکستری بیش از آنها باقی نمی ماند. داستان در مورد شخصیت های متفاوت و جالبی است که هر کدام بیانگر تجربه ای تکان دهنده برای خواننده هستند. برای من قصه این کتاب شروعی بسیار دلچسب داشت. از نظر منتقدان این اثر از بهترین ها در مورد کارخانه ی رویاسازیست. چیزی که در دنیای ظاهری هالیوود میبینیم. این رمان مملو از شخصیتهای کاریکاتوری است که با طنزی سیاه و گزنده روایت شدهاند. 0 1 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 مدار راس السرطان هنری میلر 0.0 2 کتاب حاضر از هنری میلر نویسنده ی معروف است که از دغدغه هایش در چگونگی برخورد با عناصر زشت و نفرت انگیز زندگی سخن می گوید به گونه ای که میلر به اعتراض در مقابل همه چیز قد علم میکند. مدار راس السرطان اثری است جریان ساز و شجاعانه. یا بهتر است توصیفی جذابتر عنوان کنم: کتابی است که از سنگ بناهای ادبیات مدرن است! به گونه ای که مخاطب را وادار به نگرشی متفاوت در هنر و آزادی و اخلاق میکند. داستان روایتگر نویسنده ای آمریکایی است که زندگی پیچیده و متفاوتی را در میان هنرمندان دارد. این اثر بسیار محسور کننده و جالب و تاثیرگذار است و از آن دسته کتابهای به یادماندنی ست. قلم نویسنده بسیار ساده و روان و صادق و همچنین قوی است. از نظر مترجم نویسنده نمیتوانسته به این زیبایی و بی پروایی سفره ی دل خود را برای خواننده ی کتابش باز کند و زخمهای روحی و روانی خود را نشان دهد. از دیگر مسائل جالب توجه در کتاب مسئله ی آرمان گرایی بی مورد است که خود نوعی از مرگ به حساب می آید.این کتاب بسیار جذاب را به تمامی علاقه مندان به کتاب معرفی میکنم. 0 1 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 جان کلام گراهام گرین 3.3 4 کتاب حاضر اثری از گراهام گرین است و میتوانم به جرات بگویم از بهترین های تاریخ ادبیات محسوب می شود. اسکوبی شخصیت اصلی داستان فردی بسیار منضبط است که هزینه ی سفر همسرش را از دیگران قرض میگیرد و بعد از رفتن همسرش عاشق زنی به نام هلن میشود. داستان حول محور مسائل اسکوبی میچرخد. مسائلی چون پایبندی به آرمانهای مذهبی و تضادهای روحی و روانی. از نظر تعدادی از منتقدان این کتاب گل سرسبد رمانهای فلسفی است. این تنها توصیف و تمجید برای این اثر نیست و چه بسا این رمان باعث شگفتی بسیاری از نویسندگان و منتقدان شده است. بطوریکه یکی از منتقدان در زمان خود آن را تاثیرگذارترین دست نوشت انسان میداند. عشق یا ترحم؟ سوالی که گرین سعی در توضیح آن دارد. تاثیرگذارترین بخش کتاب برای من که با تمام کردن آخرین جملات کتاب کم کم پی به آن بردم، همان حقیقت تلخ و تاریکی است که نویسنده به آن اذعان داشته: در روابط بشری دروغ و مهربانی به هزار حقیقت می ارزد. 0 2 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 آیشمن در اورشلیم هانا آرنت 3.7 27 این کتاب به نویسندگی هانا آرنت از مهمترین متفکران قرن بیستم و یک یهودی آلمانی تبار است. در این کتاب سرگذشت واقعی یک دادگاه بیان میشود. یکی از سران نازی که سالها بعد از جنگ جهانی دوم دستگیر و در اورشلیم محاکمه میشود. نکته ای که نویسنده در این اثر عنوان داشته و برای من بسیار تکان دهنده بود این است که او معتقد است حتما نباید ستمکار باشیم تا دست به این جنایات بزنیم. آرنت به بررسی شخصیت آیشمن میپردازد و نشان می دهد خط بین حماقت و جنایت بسیار نازک است. آیشمن طرفدار کانت بود و کتاب نقد قوه حکم را خوانده و مفاهیم اخلاق را به گونه ای دیگر تعبیر میکند. این کتاب بیشتر بجای آنکه در پی شناخته شدن ماهیت شخصیت داستان باشد سعی در بیان چگونگی کشته شدن یهودیان را دارد. اینکه چطور و چگونه این ننگ بر پیشانی بشریت نشست. کتاب تنها افشاگری کشته شدن یهودیان را نمیکند بلکه دست روی افراد، جمعیت ها و کشورهایی میگذارد که در این اقدام شنیع غیرانسانی همراه و همگام بودند. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.2 54 کتاب حاضر از سوتلانا الکسیویچ اولین نویسنده ی زن تاریخ است که برای نوشته هایش در ژانر مستندنگاری جایزه ی نوبل گرفته است. این اثر امروزه به عنوان یکی از مشهورترین کتابها با موضوع جنگ شناخته میشود. داستان در مورد زنان روسی است که در جنگ جهانی دوم به جبهه نبرد رفتند. معمولا هروقت در مورد حضور زنان در جنگ صحبت می شود به یاد پرستاران و امدادگران می افتیم اما این کتاب در مورد زنانی است که اسلحه به دست گرفتند و هم پای مردان در جبهه های نبرد جنگیدند و به عنوان فرمانده و تک تیرانداز در خط مقدم مبارزه کردند. آلکسیویچ در این کتاب روایتگر روزگار پرفراز و نشیب زنان جنگ است زنانی که در اتحاد جماهیر شوروی در جنگ جهانی دوم جنگیدند و حالا بعد از سالها از کابوس ها و تنهایی هایشان می گویند. این اثر با گفتن تلخی های جنگ شما را غم زده و ناراحت میکند. چگونه ممکن است یک زن با وجود احساسات لطیفش به میدان جنگ برود و تمام صحنه های جنگ را ببیند و دوباره به زندگی زنانه اش برگردد. اما باید به شما بگویم این کتاب سراسر غم نیست. مگر می شود جنس مونث جایی حضور داشته باشد و خبری از عشق و فداکاری و زیبایی نباشد. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 فرانکشتاین مری ولستونکرافت شلی 3.6 27 کتاب حاضر اثری از مری شلی است. کانسپت این کتاب بسیار وسوسه انگیز و فوق العاده است. ایده ای که باعث ساخت آثار سینمایی زیادی شده است. این کتاب در مورد جوان دانشمندی به نام ویکتور فرانکشتاین است که از اجزای مردهای موجودی زنده را می سازد. در این ماجراجویی هیولایی ساخته میشود که ویکتور خود از آن می ترسد و از آزمایشگاه فرار میکند. هیولا سعی در پیدا کردن موقعیت خود در جامعه میکند و در نتیجه به خاطر ظاهرش از همه طرد شده و تصمیم به بدرفتاری با انسانهایی را می گیرد که از آنها آزرده شده. داستان بسیار سیال و سریع پیش می رود. این رمان به عنوان یک داستان چند لایه از تجربه ی بشر عمل میکند و بسیار اثر قدرتمندی است. نویسنده سعی داشته مخاطب را متوجه اشتباهاتی کند که دیگر جای جبران و پشیمانی در آن نیست. این کتاب از حجم کمی برخوردار است و زمان شما را نمیگیرد. اما دارای موضوعی هیجان انگیز و قلمی شیوا است که باعث میشود اگر شروعش کنید دیگر نتوانید زمین بگذاریدش. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 صداهایی از چرنوبیل سوتلانا آلکسیویچ 4.0 36 کتاب حاضر از سوتلانا آلکسیویچ یکی از تاثیرگذارترین کتابهایی است که خواندهام. سرگذشت انسانهایی واقعی که زاییده ی ذهن نویسنده نیست و به یکی از فجایع تاریخ بشر یعنی انفجار نیروگاه هسته ای چرنوبیل پرداخته. کتاب بیشتر به جای اینکه به خود حادثه یا دلایلش بپردازد به دیدگاه مردم عادی و همه افرادی که به نوعی تحت تاثیر این رویداد قرار گرفته اند پرداخته. به زبان دیگر نویسنده به شرح واقعه و پیامدهای بعد از آن و تاثیراتی که بر زندگی افراد مختلف جامعه پیش آمده از کودکان و زنان باردار تا روسا و فرمانده هان پرداخته است. بخشی از کتاب که برای من بسیار دردناک است زندگی مردم عادی است که مجبور بودند برای امرار معاش سبک زندگی خود را عوض کنند و حتی انگ چرنوبیلی هم بگیرند و از جامعه طرد شوند و دولت مردان نیز با عادی جلوه دادن شرایط و نگهداشتن مردم در بی اطلاعی از وضع موجود به عمق فاجعه افزودند. اگر علاقه مند به داستانهای تاریخ و جنگی هستید این کتاب جزو بهترین هاست. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 در غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 3.9 64 کتاب حاضر که توسط اریش ماریا رمارک نوشته شده با نگاهی خشک و واقع بینانه به کوچکترین لحظات وحشت و پلیدی، ترس و بیدادگری عده ای سرباز آلمانی می پردازد که در جنگ جهانی اول ناامیدانه جنگیدند و رنج کشیدند. این کتاب کوله باری از غم را برای خواننده دارد. سرگذشتی از انسانهایی که نه قهرمان هستند نه ماجرایی را بیان میکنند. بلکه رنج کشیده هایی هستند که در جنگ توانسته اند فقط جسمشان را نجات دهند و زندگیشان را در جنگ باخته اند. از آنجایی که جوانی نویسنده در جنگ سپری شده میتوان داستان را نگاهی واقع بینانه انگاشت که با تمام وجود حسش میکنید. با خواندن این کتاب شما وحشت جنگ را حس میکنید. روزگار انسانهایی در یک دوران بیدادگر و تحت سلطه ی دیکتاتورهای قرن بودند. راوی داستان که پل نام دارد خاطرات جنگ را برای مخاطبان بازگو میکند. شما با خواندن کتاب در هر لحظه منقلب میشوید. در جایی از کتاب و درهمان ابتدا یکی از دوستان پل زخمی شده و مجبور شدند پای او را قطع کنند. این رمان بسیار روان و زیبا توصیف شده است.اگر علاقه مند به خواندن کتابهای تاریخی و موضوعاتی چون جنگ هستید این کتاب فوق العاده است. 0 15 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 روانشناسی باور نانسی اس کیم 0.0 1 کتاب حاضر اثری از نانسی اس.کیم است. مسئله ای که در طول خواندن کتاب برای من جالب توجه بود این است که نویسنده به طور علمی درباره ی باور و نحوه ی شکل گیری و مخصوصا روش های تغییرش که خیلی کار دشواری است توضیح داده است. نویسنده در نگارش کتاب خود از نظریه پردازان سیاسی و اجتماعی و روانی استفاده کرده است. از نظر او فکر و باور چنان درگیر هم هستند که خواننده به وضوح می تواند آن را احساس کند. این کتاب تخصصی است و مخاطب خاص خود را می طلبد اما نویسنده در اواسط کتاب کمی متعادل تر و عامیانه تر پیش می رود که جنبه ی همگانی دارد. نانسی اس.کیم سعی داشته دیدگاههای زیربنایی اخلاقی و سیاسی ما را کاوش کند و ما را به وادی پرهیز از کوته بینی، نظریه های توطئه، انکار آب و هوا، و اعتقادات ماورالطبیعه رهنمون کند. البته که نویسنده در جای جای کتاب اذعان داشته که تغییر باورها سخت است اما میتوان آن ها را اصلاح کرد. این کتاب بندهای فلسفی نیز دارد. علاقه مندان به کتابهای روانشناسی این کتاب علمی و عملی را حتما مطالعه کنند. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 ۴۸ قانون قدرت رابرت گرین 0.0 1 در ابتدای امر میخواهم مانند نویسنده بسیار واضح بگویم که کتاب حاضر خیلی بی رحمانه شما را با دنیای سخت امروز آشنا میکند. این مسئله که در هر شرایطی چه برخوردی مناسب است تا تاثیر خوبی روی مخاطب بگذارید. همان طور که از نام کتاب برمی آید نویسنده تلاش کرده قوانین مهمی که برای داشتن قدرت لازم است را بیان کند و برای هر کدام مثال هایی ملموس و واقعی بیان داشته است. اگر اغراق نکرده باشم کتابهای روانشناسی دیگری که خواندم در مقابل این کتاب بسیار مرموز فقط بازی و سرگرمی است. بخش جالب کتاب برای من آنجایی است که نویسنده توضیح میدهد چگونه در عین استفاده از دیگران برای رسیدن به اهدافمان همواره مستقل باشیم و همیشه مهره های سوخته را به موقع کنار بگذاریم. پیشنهاد میکنم برای شناخت دنیای اطراف و اجتماعات بزرگ و کوچک نزدیکان و حتی خودشناسی باید با این کتاب همراه شوید. در پایان متوجه میشوید که قدرتی در درون خود برای انتخاب درست جایگاه خود پیدا کرده اید. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1404/1/25 روانشناسی ملال: شرح بی حوصلگی های انسان جیمز دانکرت 3.9 4 کتاب روانشناسی ملال❣️ این کتاب بی نظیر از دانکرت و ایستوود است که مبتنی بر تحقیقات علمی و نقطه نظرات افراد متخصص تالیف شده و درباره یکی از معضلات جهان امروز است: احساس ممتد ملال. نویسنده تمام عوامل مرتبط با ملال را بیان میکند. بنابراین شما با خواندن این کتاب پاسخ های جالب از او برای سوالاتتان دریافت میکنید. سوالاتی ریشه ای از این قبیل که ملال خوب است یا خیر؟ علل بروز ملال چیست؟ چه مشغولیتهایی ما را از ملال دور میکنند و.... مشکلات روحی گاهی برای ما تبدیل به مشکلات جسمی و عدم تمرکز میشود. شما با خواندن کتاب متقاعد میشوید که باید از مرهم های زودگذر برای از بین بردن ملال دست برداریم و در عوض دست به کارهایی بزنیم که حاکی از عاملیت ما هستند. نویسنده معتقد است در دست گرفتن کنترل کار آسانی نیست گاهی تمایلات ما برخلاف انتظارات دیگران از ما است. خودکنترلی برای داشتن یک زندگی منظم و متعادل مولفه ای ضروری و برای رسیدن به اهداف شخصی مولفه ای حیاتی است. در نهایت باید بگویم خودکنترلی مشخص کردن اولویتها و تبدیل کردن آنها به اهداف اجراپذیری است که می توانیم با موفقیت آنها را دنبال کنیم. 0 0 محمد ابراهیم آبادی 1403/12/5 اعتیاد مثبت ویلیام گلسر 0.0 1 کتاب حاضر اثری از ویلیام گلاسر یکی از تاثیرگذارترین روانشناسان قرن است. این کتاب بسیار رسا و واضح در مورد تزلزل روحی و ذهنی است. نویسنده دید تازه ای به روی خواننده باز میکند. او نکات مثبتی که بعضا در زندگی ما بوده را تقویت میکند و انگیزه برای تداوم آنها بوجود می آورد. پیرو این مسئله نویسنده برای مخاطب اثبات میکند که نتایج دائمی حاصل استمرار هستند. سه ویژگی کتابهای گلاسر که این کتاب نیز از آن مستثنی نیست گیرا، ساده و دقیق بودن آن است. جمله ای که در این کتاب برای من بسیار تکان دهنده بود، هیچ کس به جز خودتان قادر به کمک نیست، است. باید بگویم که این کتاب پشتوانه ی علمی بسیار عالی دارد و نتایج تحقیق یک دانشمند است. گلاسر میان اعتیاد منفی و مثبت فرقی را بیان کرده که اگر در جهت اعتیاد های مثبت خود پیش می روید و میخواهید آنها را تقویت کنید حتما این کتاب خوب را مطالعه کنید چرا که اعتیادهای مثبت ما را به سمت قله های سعادت رهسپار میکند. 0 0