یادداشتهای AYNAZ (87) AYNAZ 5 روز پیش هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 112 نسبت به کتاب دیگه ای که از این نویسنده خوندم این یکی خیلی بهتر بود اماباید بگم که تا صفحه۲۲۰ کتاب باید صبرکنید تا کتاب هیجان انگیز بشه اما ارزش خوندن داره 0 3 AYNAZ 1404/3/29 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 148 دوست ندارم دیگه ادامش بدم... 0 3 AYNAZ 1404/3/28 روزگار یک دل شکسته استفانی گاربر 3.8 16 ارزش خوندن داره اما باید توجه کنیم که تا اواسط داستان خیلی چنگی به دل نمیزن اما اواخر داستان خیلی بهتر میشه و هیجان داستان بالا میره ۰۴-۳-۲۸ 0 3 AYNAZ 1404/3/3 گاو: فیلمنامه غلامحسین ساعدی 4.0 2 اولین اثر از غلامحسین ساعدی و اولین فیلمنانه ایرانی بود که خوندم و باید بگم که لذت بردم 0 18 AYNAZ 1404/2/26 چه شد که شاه الف هیم از قصه ها متنفر شد؟ - جلد 3.5 از مجموعهٔ پادشاه پریان هالی بلک 4.6 16 بیشترین چیزی که در این جلد فرعی شما رو جذب خواهد کرد نقاشی های زیبای اون هست اما متن جذابی هم داشت اما نه به گیرای مجموعه اصلی 0 4 AYNAZ 1404/2/22 خیال است دیگر گلاره عباسی 3.2 5 داستان پرکشش و جذابی داشت انگار برای یک بار هم که شده همه ما توی زندگیمون فاخته بودیم فاخته ای که نمیدون با زندگیش چی کار کنه فاخته ای که می خواد انسان بهتری باشه اما دیگه حس و حال تلاش کردن برای خودش رو نداره به نظر اگر دنبال ی حس و حال تازه و جذاب هستید این کتاب رو از دست ندید 0 13 AYNAZ 1404/2/18 پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 48 داستان پر کشش،شخصیت پردلزی عالی،پایان بی نظیر و غیر منتظره، هیجان انگیز و... دیگه از ی کتاب ادم جی می خواد به جرعت میگم جزو کتابای هستش که ارزش خوندن داره و الکی معروف نشده 0 5 AYNAZ 1404/2/7 خواهران گمشده : مجموعهی پادشاه پریان (جلد ۱.۵) هالی بلک 3.6 34 ترین از اون شخصیت هاست که قرار کار های احمقانه زیادی انجام بده و کلی از دستش حرص بخورم... 0 7 AYNAZ 1404/2/4 رویایی به شب نیمه تابستان ویلیام شکسپیر 3.7 13 بازهم یک شاهکار دیگه از شکسپیر اگر آثار شکسپیر رو قبلا مطالعه کردید این اثر رو هم حتما بخونید. ۱۸.۱.۰۴ 0 4 AYNAZ 1404/2/2 ناتوان لورن رابرتس 4.3 82 واقعا نمیدونم چی بگم.. خیلی معمولی بود و اینکه این کتاب پر از چیز های تکرار بود،موضوع تکراری، اتفاق های تکراری دیالوگ ها و روایت داستان تکراری و.... قشنگ معلومه که نویسنده نشسته یک سری از کتاب های ترند تیک تاک رو خونده و گفته بزار منم داستان خودم رو بنویسم با مخلوطی از اینا!! مگه من چیگم از این نویسنده ها کمتر؟!💁🏻♀️🤦🏻♀️ بعد تازه کتابش رو تا دو فصل ادامه دادهههه زننن به خودت بیا چی نوشتی توی اون دوفصل بعدییی😶 فقط امیدوارم خدا کمکم کنه و بقیه اش رو نخرم🫠 ۰۴.۱.۱ 0 8 AYNAZ 1403/12/28 صالحان آلبر کامو 4.0 19 آخرین کتاب سال۱۴۰۳ خوندم و اولین نمایش نامه از آلبر کامو خیلی دوسش داشتم و من رو به شدت غرق خودش کرد و خوش حالم به خاطر انتخاب این کتاب به عنوان آخرین کتاب امسال 0 4 AYNAZ 1403/12/26 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 33 به نظرم برای مطالعه ابن کتاب باید اول اون بخش های که بهش نیاز دارید رو مطالعه کنبد و به بقیه بخش ها بپردازید. ۰۱/۵/۸ 0 6 AYNAZ 1403/12/26 خفاش شب سیامک گلشیری 2.4 12 اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم ۲۹"۱۰"۰۲ 0 5 AYNAZ 1403/12/26 ما شروعش می کنیم کالین هوور 3.4 73 نظرم در مورد این کتاب هم مثل جلد قبلی این کتاب هستش و باید بگم که دیگه به هیچ عنوان سمت کتابای این نویسنده نمیرم. ۰۲/۵/۲۹ 0 2 AYNAZ 1403/12/26 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 181 کلیات کتاب که اشاره به زنانی داره خودشون رو از شر اشتباهاتشون خلاص می کنن و زندگی جدید برای خودشون درس میکنن دوست داشتم اما باید بگم از متن و سیر داستانی که دنبال می کرد چندان خوشم نیومد. ۰۲/۵/۱ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 AYNAZ 1403/12/26 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 81 جالب و خواندنی با یک پایان خاص ۰۱/۱۱/۱۵ 0 3 AYNAZ 1403/12/25 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 131 باید بگم که فقط خوندمش که تموم بشه و هیچ اتفاق هیجان انگیزی در اینکتاب رخ نداد و یا حتی جالب. موضوع جالب بود اما متن کتاب و سیری که داستان طی می کرد نه. ۵'۷'۰۲ 0 6 AYNAZ 1403/12/25 مغازه جادویی جیمزرابرت داتی 3.7 87 باید بگم که چیزی در این کتاب جادوی نیست و تنها درمورد انرژی که افراد از خودشون تولید می کنن صحبت میشه و راستش به نظرم دنیا با انرژی درون به تنهای کار نمیکنه و علاوه بر این نیاز به کار و تلاش هم هستش. ۷'۷'۰۱ 0 4 AYNAZ 1403/12/25 ویرانم کن طاهره مافی 3.8 29 حرفی ندارم واقعا🙃 ۱*۱۰*۰۲ 0 4 AYNAZ 1403/12/25 هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 283 "از خیابان می گذرم و این بار دستی نیست که من را نگه دارد." ۱۱'۶'۰۲ 0 4