یادداشتهای ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ (7) ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش عارفانه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 88 عجیب اما واقعی 😅💚 0 1 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 12 انگیزشی (: 0 2 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 53 عالی، انگیزشی ! 3 3 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش باروت سوخته زهرا اسعدبلنددوست 4.0 31 این جلد چهارم همش فحش بود معلوم بود به خانم اسعد گفتن سریع کتاب رو بنویسن ): و غیرمنطقیه یه آدم صدتا جون داشته باشه.... باروت خیس فوقالعاده بود اما این نه ... 0 2 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش عشقالگر سيده مارال بابائى 3.4 13 ضعیف ضعیف ضعیف و بدتر اینکه کسی رو که با دختر درارتباطه رو چسبونده به شهدای همراه حاج قاسم(: عاشقانه ی به شدت ضعیف 0 1 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 5 روز پیش فتح خون: روایت محرم سید مرتضی آوینی 4.7 108 بینظیر ترین کتاب در مورد امام حسین علیهالسلام ؛ دل سنگ رو آب میکنه (: 0 2 ᴛᴀꜱɴɪᴍ ᴀᴋʜɢᴀʀɪ 6 روز پیش بیرون ذهن من شارون ام.دراپر 4.3 33 قشنگ و جالب بود و دیدم رو نسبت به افراد دچار محدودیت های جسمی عوض کرد (: 0 1