یادداشتهای نیکی امام وردی (32) نیکی امام وردی 1403/9/26 همیشه برایت می نویسم جلد 1 مارتین گاندا 4.1 42 کتاب جذابی بود . داستان در مورد یک دختر به نام کیتلین و یک پسر به نام مارتین است . روزی کیتلین در کلاس خود با نام کشوری مواجه می شود که آن را نمی شناسد و تلفظش سخت است . او به معلمش می گوید که این کشور را برای نوشتن نامه به دوست مکاتبه ای اش انتخاب کرده است . کیتلین از خانواده ای متوسط است که در پنسیلوانیا آمریکا زندگی می کند و مارتین پسری فقیر است که در موتاری در چیسامبا زیمبابوه زندگی می کند و ... 0 5 نیکی امام وردی 1403/7/6 به دنبال پروانه ها عبدالرضا اسدبیگی 4.5 1 کتاب مناسبی برای کودکان هست برای کودکانی که تازه شروع به یادگیری الفبا کردند مناسب هست زیرا کلمات دشواری ندارد ، داستان کتاب درمورد اسب کوچکی به نام رخشلی بود که به همراه پدر و مادرش برای گردش به بیرون رفته بودند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/6 پاسخ هایی مختصر به پرسش هایی بزرگ استیون هاوکینگ 3.8 7 این کتاب من را به دنیا و پرسش های مرتبط به ان بیشتر از قبل علاقه مند کرد ، به نظر من میتوان با علم پاسخ هایی منطقی به سوالاتی بزرگ را داد ، کتاب درمورد سوالات بزرگی مانند آیا روی زمین دوام می آوریم بود و بسیار منطقی پاسخ داده شد ، پروفسور استیون هاوکینگ از نظر من بهترین نویسنده و بهترین دانمشند هستند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/6 نامه های فلیکس آنت لنگن 4.4 3 داستان واقعا جذابی هست و من با خواتدن این کتاب احساس کردم که در داستان حضور دارم داستان کتاب درمورد عروسکی به نام فلیکس هست که به سراسر دنیا سفر می کند و برای دوستش نامه می نویسد داخل کتاب نامه های فلیکس و عکس هایش وجود دارد . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 هری پاتر و فرزند نفرین شده جان تیفانی 3.9 58 سری های قبلی جذاب تر بودند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 اعترافات یک دوست خیالی میشل کیوواس 4.4 15 داشتن دوست خیالی خوب است اما باعث می شود ما از واقعیت دور شویم . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 آنتونی و کلئوپاترا ویلیام شکسپیر 3.9 7 داستان عاشقانه بین انتونی و کلئوپاترا است . 0 3 نیکی امام وردی 1403/7/1 حواس جمع جربر آلیسون 4.3 2 داشتن اختلال در تمرکز درس خواندن و یا کار کردن را برای ما سخت می کند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 ماتیلدا رولد دال 4.4 96 این کتاب نشان می دهد که داشتن خانواده خوب چقدر ارزشمند است . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 444 کتابی بسیاز مفهومی هست و حتی با دوباره خواندن تکراری نمی شود . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 مری پایینز (دوجلدی) پی ال تراورس 4.3 2 جادویی بود و به عنوان یک داستان فانتزی داستان خوبی بود . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 بادام وون پیونگ سون 3.9 264 من با این کتاب متوجه شدم که چقدر داشتن بدن سالم ارزشمند هست و چقدر باید بابت سلامتی شاکر باشیم 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 دایره المعارف پاسخ به چراهای من فرانسوازدو گیبر 4.8 3 سوالات کودکان را به زبان ساده توضیح می دهد . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 دایره المعارف علوم پاسکال شوول 4.2 1 به زبان ساده علم را به کودکان آموزش می داد. 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 زنانی که دنیا را تغییر دادند کیت پنکرست 5.0 1 داستان زنانی است که با شرایط سخت مبارزه کردند و موفق شدند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 479 کتاب قابل درک نبود و کسالت آور بود . 0 1 نیکی امام وردی 1403/7/1 هزارو یک شب کریم کریم پور 5.0 1 داستان هایی است که شهرزاد قصه گو برای نجات جان خودش هزار و یک شب تعریف می کرد تا زنده بماند . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 داستان های ساعت هفت انید بلایتن 5.0 1 تعداد زیادی داستان های کوتاه که برای خواندن در هر شب به اندازه بود . 0 0 نیکی امام وردی 1403/7/1 قصه ما مثل شد محمد میرکیانی 4.1 14 شامل ضرب المثل های مختلفی بود و داستان هایی که باعث پیدایش این ضرب المثل ها شده بود را نوشته بود و معنی ضرب المثل ها را هم داشت . 0 1 نیکی امام وردی 1403/7/1 داستان های شاهنامه مجید گل محمدی 4.8 2 داستان های شاهنامه را به زبان ساده تحریر کرد . 0 0